Więcej informacji: Buprenorfina w Narkopedii [H]yperreala
można najpiewr ekstrahować za pom dcm na mieszadle magnetycznym (ale niewprawnym nie polecam, )a potem reekstrahować do r-ru wodnego zakwaszonego do w/w ph
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
Mam plaster dobrze zbunkrowany, ale że ćpać mi się chce to wg porad znajomka trza se będzie przykleić ze 2cm do podniebienia. I tera takie pytanie. Na ten opioid tolerancję mam zerową, na benzosy jest średnia i na kodeine prawie jej nie ma, bo trzy sety robią znakomicie. Zdaję sobię sprawunek, że na każdego dragi trybią inaczej, ale chciałbym ażeby kto odpowiedział ile takie 2cm mogą mnie trzymać ;] Jak ze 24h to ja kurna podziękuję, szpillkowate oczy nie mogą być przez całą dobę :) Można na tą zabawkę być uczulonym? Dobrze się z trawskiem łączy? Mam to kurna ssać i nie przełykać śliny - jak? ;] Jak kurwa mam przez półtorej godziny nie przełykac śliny? Ćpuny radźcie
trzyma długo, nawet do 36 h, źrenice są faktycznie b.zwężone cały czas, mogą wystąpić nudności i wymioty. ślinę przełykaj, ale jak najrzadziej, najrzadziej jak potrafisz.
mozna być na buprenorfinę uczulonym. ale ogólnie bardzo polecam, naprawde warta grzechu jak to ktoś [powyżej napisał :-)
A na oczy szpillkowate już pilleater wymyślił sposobów kilka
Do rzeczy byle nie do rzeki. Substancja ta raczej nie jest dla mnie. Może obryzgany kibel to wina 3mg klona? Nie wiem, wiem jeno, że paw pofruną strumieniem i zabulgotała fajnie w kiblu woda. No i uulga :)
1/3 plastra niezdarnie przykleiłem do podniebienia ale sie kutason oderwał i przerobiłem go na półtora godzinną gumę do żucia. Smak przez pierwszy kwadrans powodował lekkie odruchy wymiotne, wszystko znośnie. Po około 40 minutach czułem słabo wyczuwalne pierwsze efekty. Po 80 minutah budaprenomorfina zaczęła trybić. Koleżka poczęstował konikami to też 3mg zwierzyny zapodałem pod język. Jak widać wpierdoliłem klona z kopytami
W skali 1-10 substancji tej dam ocenę 5, nie więcej. Średnia jest, widocznie opioidy nie sa przeznaczone dla pigułozercy. Już bardziej lubię kodeinę, być może wynika to z tego, że się z nią poznałem jako tako i mamy wspólny język. Może jeszcze kiedyś stestuję budaprenomorfinę, a to co zostało oczywiście wypierdolę do pieca :diabolic:
edit 10.00
Ha, jest zajebiście :p spałem - nie spałem - i tak w kółko, wyczillowałem i wyloungowałem się przez całą noc a tera zara ide zrobić sobie teleranek manihuryną :D Dobra, niech będzie. Budaprenorfina dostaje w skali 1-10 7ke :) Ale i tak nie umywa się do psychodelików :)
oxan bupra sie acetyluje pod wplwem bztu z clona czy tylko szbciej i mocniej sie laduje ??
lubie ten mix no i jest klarowny w pommpie
w klonie nie masz bezetu tylko acidum aceticum glaciale, do zapewnienia odpowiedniego ph r-ru. stężone kwasy karboksylowe są też czynnikami acylującmi, ale raczej takie reakcje nie zachodzą łatwo i bez udziału katalizatorów.
reakcja może zajść przy użyciu bezwodnika octowego lub chlorku acetylu, czasteczka buprenorfiny może ulec acetylacji ale i rozpadowi pod wpływem agresywnych czynników acylujących( nie słyszałem o zastosowaniu acetylowych poch. bupren.). niestety, klonem z ampułki nie zacetylujesz buprenorfiny.
bupre+clon to w/g mnie dobry miks, clonazepam podbija i wydłuża fazę po bupre, jest to typowy synergizm, czyli sumowanie się wypadkowych działanie obu substancji. fajna fazka jest. ale jeszcze lepsza w/g mnie jest bupre z midazolamem iv. to jest naprawdę to.
jak masz dostęp do obydwu substancji to Ci serdecznie polecam, naprawdę cukiereczek
nie masz, to ja Ci z chęcią wymienię za fnt. ;-)
!!!!dzieks
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ
Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany
Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.
Farmakoterapia przewlekłego bólu w USA – nowy i nie do końca bezpieczny wzorzec
Okryte złą sławą leki opioidowe przez lata stanowiły w USA. fundament farmakoterapii przewlekłych dolegliwości bólowych. Naukowcy z Uniwersytetu Michigan zdecydowali się sprawdzić czy opioidy są nadal tak często wykorzystywane w leczeniu chronicznego bólu.