ODPOWIEDZ
  • 3490 / 55 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
źle! teraz
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 1285 / 31 / 0
Nieprzeczytany post autor: ksionc »
ja tam zawsze płace 30zł, a potem idę oglądać Amelie
Uwaga! Użytkownik ksionc jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 12 / 0
okolice Katowic 6 zł od sztuki
"Po prostu wybieram lepsze zło."

Od jutra rzucam.
  • 463 / 7 / 0
Jakość się liczy, nie cena. Można mieć pille za 5 zł ale chujowej jakości tak ze trzeba zarzucić 4,5 a można mieć za dychę, lepsze i taniej wyjdzie niż żreć piguły jak tabletki acodinków... :rolleyes:

EDIT-Imo, oczywiście.
  • 1069 / 12 / 0
wiem napisalem w opisie pigół jakie działanie tych zielonych mitsubishi za 6 zł ;p

Od jutra rzucam.
  • 82 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Qkacz »
Virus X pisze:
Jakość się liczy, nie cena.
Tez tak mysle. Ale u mnie (Gorny Slask) niezaleznie od jakosci ceny wahaja sie od 6-10PLN/szt. Czyli jednym razem za 6zl mozesz miec jakies chuj wie co, a za tydzien juz sa konkretne dropsy w tej samej cenie.
Wniosek z tego taki, ze nie zawsze to co drozsze jest lepsze ;)
Uwaga! Użytkownik Qkacz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1069 / 12 / 0
no dokladnie ja tez zawsze mialem mozliwosc kupienia za 6 zł ale dopiero ostatnio się skusiłem (swoją droga jestem teraz nagrzany i jest pięknie %-D )

Od jutra rzucam.
  • 463 / 7 / 0
wiem napisalem w opisie pigół jakie działanie tych zielonych mitsubishi za 6 zł ;p
Spoko, nie mówiłem konkretnie do Ciebie, tylko ogólnie podsumowałem temat ;]
  • 8 / / 0
Yyy... pierwszy post na forum, ale cóż, od czegoś trzeba zacząć ;]

U mnie (Śląsk, okolice Katowic) dropsy są w cenach 5-8 zł (zależy jakie, offkors). Jak bierzesz więcej to może i po 3 zeta się trafią. W klubach, dyskach czasem po 10, gdy mało dillów się kręci, a chętnych masy :-D
Uwaga! Użytkownik No Name nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 116 / 2 / 0
PODOBNO ja tam nie wiem %-D
...u mnie na Podkarpaciu są od 8 do 12.
ODPOWIEDZ
Newsy
Sandomierz: Mężczyźnie grozi 10 lat więzienia za 60g liści konopi?

Policjanci z Sandomierza zatrzymali 42-latka, u którego znaleźli amfetaminę i marihuanę. Prawdziwe „znalezisko” czekało jednak w ogrodzie. W krzewie tui policja odkryła 60 gramów suszu. Sprawa jest poważna, mężczyźnie grozi 10 lat. Jest tylko jeden problem: zdjęcie policyjne pokazuje coś, co bardziej przypomina liście lub herbatę konopną niż marihuanę.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.