zbigniew pisze:To Ty tak uważasz.typ pisze: wstyd to bylby jakby sie powiesil
a teraz jest jeszcze moda na czarnorozowe pedalskie ciuszki, pedalskie grzywki i pedalskie EMO. Uzalanie i sranie nad wlasnym ja. zalosne. emo jest zalosne.
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
libertine pisze:Poza tym wkręcanie historyjek w stylu, że jestem jebanym ćpunem i mam ciężko albo byłem ćpunem i zderzenie z rzeczywistością prawie mnie zgniotło jest małego chuja warte.
TenTyp pisze:Nie. to jest mega wstyd, siara na calej lini. jebac tych co sie wieszaja. huj im gruby w dupe. kurwa, mialem kilku znajomych ktorzy poszli ta droga. zero szacunku dla takiego rozwiazania, generalnie to nie jest rozwiazanie. zazwyczaj taki czowiek zostawia sporo problemow z ktorymi sobie nie radzil, za to musza sobie teraz inni radzic. pierdolic TO. No i rodzice. nie ma nic gorszego niz chowac wlasne dziecko i to jeszcze dlatego ze samo sobie zycie odebralo. To jest egoizm na maxa, niewybaczalny. Wole po stokroc byc skonczonym cpunem, niz popelnic samobojstwo.zbigniew pisze:To Ty tak uważasz.typ pisze: wstyd to bylby jakby sie powiesil
a teraz jest jeszcze moda na czarnorozowe pedalskie ciuszki, pedalskie grzywki i pedalskie EMO. Uzalanie i sranie nad wlasnym ja. zalosne. emo jest zalosne.
Co ma emo do tego o czym mówimy?
W ogóle o czym mówimy? Stary...
Wole po stokroc byc skonczonym cpunem, niz popelnic samobojstwo.
Słowa klucze pogrubione. Niektórzy wolą inaczej niż Ty. Cóż, Twój szacunek albo pogarda, albo złość, albo nienawiść za egoizm, albo wielkie współczucie dla rodziców tych ludzi, którzy się zabili (czy cokolwiek jeszcze innego (a może wszystko inne) ) - nie ma dla nich najmniejszego znaczenia. Są idealnie obojętni i idealnie zdystansowani (a może po prostu "nie są"). Czyż to nie jest piękne? :)
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
Kiedyś miałem akcje z laską, która 3 razy próbowała się zabić. Bo ćpała i wszyscy ją za to jebali, bo dawała dupy żeby mieć kase na dragi, bo ogólnie wiele osób jej dokuczało. Na szczęście wreszcie po kilkunastu bardzo długich rozmowach udało mi się odwieść ją od tego zamiaru. Teraz jest szczęśliwą, zajebiście wartościową dziewczyną.
Ergo, kochajmy się.
Ps. Bansheeeeee:*****
Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
Kawa - budzi i wydłuża życie
Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.
Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów
Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.