Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 352 / 100 / 0
Nieprzeczytany post autor: TenTyp »
zbigniew pisze:
typ pisze:
wstyd to bylby jakby sie powiesil
To Ty tak uważasz.
Nie. to jest mega wstyd, siara na calej lini. jebac tych co sie wieszaja. huj im gruby w dupe. kurwa, mialem kilku znajomych ktorzy poszli ta droga. zero szacunku dla takiego rozwiazania, generalnie to nie jest rozwiazanie. zazwyczaj taki czowiek zostawia sporo problemow z ktorymi sobie nie radzil, za to musza sobie teraz inni radzic. pierdolic TO. No i rodzice. nie ma nic gorszego niz chowac wlasne dziecko i to jeszcze dlatego ze samo sobie zycie odebralo. To jest egoizm na maxa, niewybaczalny. Wole po stokroc byc skonczonym cpunem, niz popelnic samobojstwo.

a teraz jest jeszcze moda na czarnorozowe pedalskie ciuszki, pedalskie grzywki i pedalskie EMO. Uzalanie i sranie nad wlasnym ja. zalosne. emo jest zalosne.
Zwierzęta i ludzie może nie są podobni
Ale w jednej sprawie są na pewno zgodni
Że trzeba mieć miejsce w którym można się rozjebać
Ostro zabalować a później wszystko sprzedać
  • 33 / / 0
Nieprzeczytany post autor: libertine »
Temat kompletnie bez sensu. Przerodził się w wyżalanie się nad swoim nałogiem lub jego brakiem. Zupełnie niekonstruktywne. Poza tym wkręcanie historyjek w stylu, że jestem jebanym ćpunem i mam ciężko albo byłem ćpunem i zderzenie z rzeczywistością prawie mnie zgniotło jest małego chuja warte.
  • 803 / 7 / 0
libertine pisze:
Poza tym wkręcanie historyjek w stylu, że jestem jebanym ćpunem i mam ciężko albo byłem ćpunem i zderzenie z rzeczywistością prawie mnie zgniotło jest małego chuja warte.
Buźnisz e-ćpunie!
  • 33 / / 0
Nie przeszkadza mi to zbytnio.
  • 107 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zbigniew »
TenTyp pisze:
zbigniew pisze:
typ pisze:
wstyd to bylby jakby sie powiesil
To Ty tak uważasz.
Nie. to jest mega wstyd, siara na calej lini. jebac tych co sie wieszaja. huj im gruby w dupe. kurwa, mialem kilku znajomych ktorzy poszli ta droga. zero szacunku dla takiego rozwiazania, generalnie to nie jest rozwiazanie. zazwyczaj taki czowiek zostawia sporo problemow z ktorymi sobie nie radzil, za to musza sobie teraz inni radzic. pierdolic TO. No i rodzice. nie ma nic gorszego niz chowac wlasne dziecko i to jeszcze dlatego ze samo sobie zycie odebralo. To jest egoizm na maxa, niewybaczalny. Wole po stokroc byc skonczonym cpunem, niz popelnic samobojstwo.

a teraz jest jeszcze moda na czarnorozowe pedalskie ciuszki, pedalskie grzywki i pedalskie EMO. Uzalanie i sranie nad wlasnym ja. zalosne. emo jest zalosne.
Co nie? Nie uważasz tak?! Kurwa?! Piszesz, że to wstyd i tak nie uważasz?

Co ma emo do tego o czym mówimy?

W ogóle o czym mówimy? Stary...
Wole po stokroc byc skonczonym cpunem, niz popelnic samobojstwo.
Logicznie Twoje zdanie brzmi po prostu]być[/b], niż nie być.
Słowa klucze pogrubione. Niektórzy wolą inaczej niż Ty. Cóż, Twój szacunek albo pogarda, albo złość, albo nienawiść za egoizm, albo wielkie współczucie dla rodziców tych ludzi, którzy się zabili (czy cokolwiek jeszcze innego (a może wszystko inne) ) - nie ma dla nich najmniejszego znaczenia. Są idealnie obojętni i idealnie zdystansowani (a może po prostu "nie są"). Czyż to nie jest piękne? :)
Ostatnio zmieniony 23 lutego 2008 przez Zbigniew, łącznie zmieniany 1 raz.
Patrzę na świat z nawyku
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
  • 134 / / 0
Nieprzeczytany post autor: lechu91 »
sdsdsd
Ostatnio zmieniony 12 stycznia 2009 przez lechu91, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 33 / / 0
O dziwo zgadzam się ze Zbygniewem. Lepiej być nić nie być. Poza tym pogarda, czy nawet nienawiść do osób, które chwilowo mają problemy im nie pomaga. Lepiej pogadać i spróbować chociaż pomóc. Każdy człowiek jest maga wartościowy, trzeba tylko umieć tą wartość dostrzec.
Kiedyś miałem akcje z laską, która 3 razy próbowała się zabić. Bo ćpała i wszyscy ją za to jebali, bo dawała dupy żeby mieć kase na dragi, bo ogólnie wiele osób jej dokuczało. Na szczęście wreszcie po kilkunastu bardzo długich rozmowach udało mi się odwieść ją od tego zamiaru. Teraz jest szczęśliwą, zajebiście wartościową dziewczyną.
Ergo, kochajmy się.

Ps. Bansheeeeee:*****
  • 81 / 4 / 0
wstyd? zalezy od czego jest sie uzalaeznionym. wg mnie wszyscy jebani naukowcy, profesorowie wyzszych uczelni sa uzaleznieni - tylko w ich przypadku ktos to ladnie nazwał - mają pasje.
Uwaga! Użytkownik nienienormalny nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 120 / / 0
Nieprzeczytany post autor: zmż »
Nazywam się "zmż" i jestem narkomanką.
Jak w jednej chwili cały twój świat potrafi legnąć w gruzach...
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
która ćpa raz na 2 tygodnie za 40 zł, które ponoć wydaje na pizzę, a jak!
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony

Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.

Kawa - budzi i wydłuża życie

Przez dziesięciolecia ukazywały się badania, których autorzy wskazywali, że kawa ma korzystny wpływ na organizm. Jej picie łączono z dłuższym życiem i zmniejszonym ryzykiem chorób chronicznych. Jednak dokładny mechanizm tego działa nie był znany. Teraz naukowcy z Texas A&M University odkryli, że związki zawarte w kawie oddziałują na receptor białkowy NR4A1, który odgrywa istotną rolę w ochronie organizmu przed chorobami związanymi z wiekiem.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.