Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
]
Pjerdolisz. 450mg na raz i po sprawie ;]
EDIT: Sry ale jeszcze mnie troche trzyma;] Zapomnialem powiedziec o tym ze przy otwartych oczach mialem wzorki identyczne jak w CEVach deksowych, tylko ze jedynie w bardzo ciemnych miejscach. Po samym deksie tez da rade cos takiego miec, ale jest o wiele slabsze niz w miksie z avio (imo)
pilleater pisze:Pjerdolisz. 450mg na raz i po sprawie ;]
eeee tam....
bez mózgu da się żyć a bez żołądka nie
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
Pozdro
Można się bawić bez alkoholu i narkotyków??
Można...tylko po chuj :D
Twilight pisze: Najpierw się je 75-150mg deksa, czekacie aż wejdzie, czekacie aż minie pierwszoplateauowa faza i zacznie się zjazd i dopiero jecie dużą dawkę deksa :-)
Organizm się przystosowuje do trawienia deksa więc lepiej wchodzi i bez problemów żołądkowych a dodatkowo zjazd z poprzedniego deksa wzmocni fazę :-D Ja pomimo braku jakichś specjalnych sensacji żołądkowych wolę tak właśnie spożywać deksa bo jest lepsza mocniejsza i bardziej ciekawa faza a poza tym wyeliminowuje się wszelkie negatywne sensacje i mdłości bo jak ma być niedobrze to jest troszkę po tych pierwszych 150mg, potem już jest OK jak się dorzuci te np. 450mg :cheesy: :cheesy:
Ja przeważnie popijam wodą mineralną i staram się tak zrobić żeby smaku nie poczuć, jak tylko go nie poczuje to jest spoko, bo naczej to później przy wejściu jest mi strasznie niedobrze i trudno mi wytrzymać żeby się nie zrzygać.
Plankton pisze: [...] to 150mg wcześniej zarzucone oddziałuje jakoś na późniejsza zarzucana dawke?
Nie oszukujmy się, gorycz czuć, nawet ze słodzikiem, ale za to 600 mg można w dwóch-trzech kieliszkach wypić, bez przełykania wielu tabletek i mieć procedurę z głowy w 2 minuty.
Kazik pisze: Może ja zaproponuję alternatywny sposób. Zalewamy tabletki niewielką ilością wody, powiedzmy kieliszek na dwa listki, mieszamy, czekamy aż się rozpadną (można je wcześniej rozgnieść). Deks nie rozpuści się w tak małej ilości wody, tym bardziej nierozpuszczalne dodatki (skrobia, dwutlenek tytanu, itd), ale jak to zamieszać, to jest taka zawiesina o konsystencji rzadkiego błota. Dodajemy dwie-trzy tabletki słodziku i wypijamy shota jak wódkę, popijając szybko czym kto lubi.
Nie oszukujmy się, gorycz czuć, nawet ze słodzikiem, ale za to 600 mg można w dwóch-trzech kieliszkach wypić, bez przełykania wielu tabletek i mieć procedurę z głowy w 2 minuty.
Piotrunio pisze: a powiedz mi, czy w jakimkolwiek stopniu może to zredukować mdłości?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Pozostałości nielegalnej destylarni whisky w szkockim Highlands
Dobrze, że wcześniej nie znalazła tego skarbówka, bo zniszczyłaby ten piękny kawałek historii. Na szczęście przetrwał i dostarczył silnego dowodu, że kamienna struktura w Ben Lawers National Nature Reserve służyła do nielegalnej produkcji whisky.
Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA
Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.
Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"
Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.