i potem szukali swiadków po sms wiekszasc typów zmienila numery ale jakos doszli do jednego i ten powiedział o nastepnych i tak sie uzbierało kilku!!!! a jesli chodzi o wiek to roznie od 17 do 23!!!
a bali sie ze jak nie powiedza to oni pojda siedziec hehheh tak policja im mowila hehheh debile :nuts:
thc, amfetamina, benzydamina, dekstrometorfan, tramadol, alkohol, efedryna, pseudoefedryna, hydroksyzyna, kodeina, dimenhydrynat, estazolam, poppers, metylokatynon, oksazepam, diazepam, DOC(chyba), zolpic - wiecej grzechow nie pamietam :P
*GREEN LEAF TEAM REPREZENTANT*
Mysle, ze jest to poprostu podpucha.
Nie wiem jak to jest z przepisami i w ogole, ale nie wydaje mi sie zeby mogl dostac zwiasy bez sprawy.
Zauwazylam, ze wyglada to mniej wiecej tak.
Jezeli zaliczasz wpadke to zeby miec wyrok musisz miec sprawe...sprawa i wyrok nie sa niczym zwiazane z poprzednim wykroczeniem.
Kiedy dostajesz wyrok w zawieszeniu, a juz jeden masz to wtedy jest kolejna sprawa, na ktorej porownuja czy przestepstwa sa z tego samego artykulu (czy cos). Jezeli sa - wiadomo, jesli nie to masz podwojne zawiasy.
Nie wiem czy musi tak byc, ani czy zawsze tak jest...zauwazylam taki schemat na sprawach znajomych.
Nie moga nic podpiac pod tamta sprawe.
Zgadzam sie z Versusem ;] to jakas sciema, chyba nie ma zamiaru sie przyznac?
tak oskarżaja go juz rok po zapadnięciu wyroku.....przywitali go tekstem" nie powiedziałeś nam wszystkiego ostatnio..." debile....
aga3010 pisze: No właśnie ja już nie wiem co jest sciemą policji a co nie...... mój chłopak był już u adwokata i powiedział mu zeby się nie przyznawał do niczego bo mogą mu odwieśić kare ....... we wtorek ma przesluchanie i sie dowie jak sprawa wygląda....
tak oskarżaja go juz rok po zapadnięciu wyroku.....przywitali go tekstem" nie powiedziałeś nam wszystkiego ostatnio..." debile....
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Jest wyrok za sprzedawanie dopalaczy. "Brak pobłażania dla sprawców tego typu przestępstw"
Dwa lata więzienia za handel dopalaczami. Taki wyrok wydał lubelski sąd ws. Jakuba G. - właściciela sklepu, w którym sprzedawano „Cząstkę Boga”. Na 1,5 roku więzienia w zawieszeniu na 4 lata została natomiast skazana ekspedientka Patrycja M.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.