Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Chcesz aplikowac te piperazynę na zejście z trampka czy vice versa? Bo tramadol na zjazd po po takim stymulancie wydaje mi się raczej bezpieczny. Jeśli nie masz tolerancji to najlepiej 300mg T, i jakieś benzo do tego. Będzie miło.
dacmubanana pisze:Wiem ze wiki nie nie jest najpewniejsze źródło, ale mimo wszystko chce się upewnić, bo stoi tam:"Tramadol przyjęty nawet w dawce terapeutycznej w interakcji z substancjami hamującymi ośrodkowy układ nerwowy może spowodować porażenie ośrodka oddechowego" więc jak jak jest z tym mi benzodiazepinami i tramadolem?
Mam pytanie odnośnie sposobu podania, wykluczając iv i per rectum, czy jest sens np. wysypywac tramca z kapsułek i pić go albo wciągać nosem (zakladając, że chodzi mi o dawki max 200mg)- czy takie drogi podania wzmocnią działanie, czy pieprzę farmazony teraz?
I czy lerivon (mianseryna) ma jakis wplyw na działanie ? Nie znalazłam nigdzie takiej info.
Tak ze tabsy jedynie do jedzenia, retardy kruszyc i popic woda, ewentualnie jak zbiera na pawia pokruszony wsypac do pustych kapsulek po jakims leku i polknac. Niemiecki tramal retard dziala troche wolniej mimo rozkruszenia/pogryzienia bo robi sie "zel" troche opozniajacy dzialanie. Polski poltram w tabsach retard natomiast po pokruszeniu dziala jak nie-retard.
Mianseryne odpuscilbym przy tramie, do trama nadaje sie: kawa, benzodiazepiny, koda, metkat (nie wszystko naraz rzecz jasna, na pewno nie w pierwszych probach ;-), kolejnych nie polecam i miksow- ryzyko uzaleznienia psychicznego jest ogromne mimo ze wydaje ci sie ze masz kontrole nad tym, nie masz lub wkrotce nie bedziesz miec). amfy nie poleca sie, mimo ze to dobry miks i stosowany czesto wywoluje ryzyko ZS. Poza tym mocno obciaza serce taki mix.
AuroraRusek pisze:Mam pytanie odnośnie sposobu podania, wykluczając iv i per rectum, czy jest sens np. wysypywac tramca z kapsułek i pić go albo wciągać nosem (zakladając, że chodzi mi o dawki max 200mg)- czy takie drogi podania wzmocnią działanie, czy pieprzę farmazony teraz?
I czy lerivon (mianseryna) ma jakis wplyw na działanie ? Nie znalazłam nigdzie takiej info.
Nosem też próbowałem ale tylko 50mg, a pozostałe poszły p.o. więc nie wiem jaka biodostepność. Gorzki smak utrzymujący się x godzin zniechęca.
twojego upadku
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Przemycali dzieci przez granicę z Meksykiem. Podawano im narkotyki, by były spokojniejsze
33-letnia obywatelka Stanów Zjednoczonych Dianne Guadian przyznała się do udziału w siatce przemytniczej zajmującej się nielegalnym przewozem dzieci z Meksyku do USA. Według prokuratury dzieci były odurzane słodyczami zawierającymi THC, aby łatwiej przeprowadzić je przez granicę. Kobiecie grozi od pięciu do 15 lat pozbawienia wolności.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.