Muszkatołowiec korzenny (Myristica fragrans) – metody podania, opisy działania, przepisy kulinarne
Więcej informacji: Gałka muszkatołowa w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 12 / / 0
nie wiem czy szkodzi ale dzisiejszego wieczoru zamierzam wypić 1 opakowanie Kamis i do tego zmiele sobie 2 lub 3 orzeszki gałki i położę się około 2.00 w nocy i rano wstane i napisze co i jak :)
  • 1387 / 2 / 0
domel2226 pisze:
rano wstane
O, na pewno.
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 12 / / 0
miałem zajęcia musiałem wstać o 7 rano. Mamuska mnie obudzila nie miałem fazy. Zjadłem na szybko gastro i wyszedlem. W drodze zaczęła sie faza gdzies 7,30. euforia oszolomienie suchar w mordzie. Oczy + żyły (przekrwione oko caly dzien) teraz 22 a ja faze mam taka samą jak miałem. Jest poprostu chilloutowo. Ciężko było wypić ale na trzy szybkie i jakos dałem rady:)
Co do palenia nie da sie palic tego syfu i nie ma potrzeby, ogólnie polecam gałke. Ale faza czasami przytłacza, NO OGAR!:))
  • 12 / / 0
chillout cały dzień, w pewnych momentach nie umiałem mówić. Do tego sahharaa w mordzie.
Dzisiaj czułem końcowe efekty:P
polecam raz na jakiś czas :)
  • 25 / / 0
Da radę, chyba. Z autopsji wiem, że jest to możliwe. Sam bowiem niedawno zaaplikowałem dwie mielonki i w czasie ładowania się fazy okazało się, że jutro czeka mnie wcześniej umówiona wizyta w poradni psychiatrycznej. Niezbyt się tym wtedy przejąłem; dopiero rano, w akcie desperacji, lałem hurtową ilością wody z kranu po oczach i wrzucałem sobie krople. Czerwień w białkach raz dwa się ulotniła. Jak? Za chuja nie wiem.
  • 137 / / 0
ja zjadłem 4 opakowania 10 g w kawie rozpuszczone. Efekt zadowalający :P
Uwaga! Użytkownik Pastelo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 39 / / 0
Pobolewa kogoś serce po zjedzeniu?
Nie wiem czy to zbieg okoliczności ale ostatnie trzy razy odczuwałem taki dyskomfort który przerastał lekki ból w okolicy serca.
Nigdy nie miałem żadnych problemów tego typu (poza czasami gdy łykałem tabsy i wciągałem kreski). Teraz dwa dni nie tykam gałki i objawy zanikły. Dodam że żyje w miare zdrowo, ćwicze 3-4 razy w tygodniu
  • 2878 / 21 / 0
Ani razu tak nie miałem, albo nie pamiętam. A trochę tripów zaliczyłem.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 576 / 11 / 0
Może coś z sercem masz, od stymulantów też można się "nabawić" wady serca.
Uwaga! Użytkownik howlman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12 / / 0
oth : to nie boli serce tylko wątroba
czesto tak mialem na fazie gałkowej ze czułem dziwny ból (WTEDY DLA MNIE) zabawny w okolicach serca, ale to byla watrobka
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.