Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
ale się narobił syf...

czy rejestracja działa?
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 2310 / 14 / 0
... i zniknęło " coś " , wraz z nadejściem świtu ( albo szumu ) w paru głowach, które wypierdoliły knajpę w miejsce zwane niebytem ...

Tym samym legło w gruzach pewne kultowe miejsce tego ekhm " zacnego niegdyś " forum . Tak, jednym ruchem ręki odeszło, czy na zawsze ? W pewnym sensie jest to dla mnie jak, a raczej wygląda mi na " pozbycie się " jakże ważnego dla wielu osób elementu HYPERREALNEJ rzeczywistości . To dosłownie upierdolenie głowy poniżej szyi ! ! !

Tak, oddawać knajpę ! ! ! Jakkolwiek, wszem i wobec wiadom jest, że forum tworzą użytkownicy . Dla wielu knajpa była drugim domem, dla innych zbędnym śmietnikiem a dla jeszcze paru źródłem pozytywnej energii czy przytulnego miejsca w tej sieci zwanej internet .

Powiem też, że nigdy z knajpą jakoś specjalnie zżyty nie byłem, ale ale ... Poleciało do kosza kilka jakże ważnych dla nas ćpunów - tematów . Tak, zniszczone bezczelnie zalega na dnie kosza czy też w czyimś ( absurdalnym dla mnie ) widzimisię . NIe śledzę sytuacji napięcie, także nie jestem na bieżąco, nie wiem kto za tym stoi, ale powiem tylko tyle : zachowanie na poziomie przedszkola i jebać urażone ego . Pozdrawiam tych, którzy wiedzą, że ich pozdrawiam .

... a teraz odchodzę w cień ...
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 204 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: jaitylkoja »
większość tematów z knajpy znalazło się w pod-forum "narkotyki". Osobiście nie widzę w tym sensu, ale to w końcu forum tworzone przez narkomanów. Syfu będzie tylko więcej...
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
z tego, co widzę, usunięcie knajpy jest zupełnie bez sensu.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 1 / / 0
nicze wyrzuciłeś mnie z grupy użytkowników co jest równoznaczne z brakiem możliwości pisania na forum.
Pytanie: Dlaczego nie zostałem zbanowany?
Domagam się przywrócenia mnie do społeczności. Tak bardzo Ci zawadzam?

edit:
Pięknie, już zostałem zbanowany hehe.
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2009 przez error505, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik error505 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1067 / 206 / 0
Nieprzeczytany post autor: czajnikof »
Uprzejmie donoszę, droga administracjo, że lecisz w chuja. Bany miały być rozdawane za 3 aktywne warny. Nie przeszkadzało wam to zbanować astaroh i yam'teoretyka. Czy nie za ostro trochę? A może je zdejmiecie? Zauważyłem ostatnio że lubicie się bawić. (bany na adminach, tymczasowy admin borrascy) Usuwacie wątki, przywracacie i znów usuwacie. Banujecie, zdejmujecie, kasujecie całe działy i nawet nie raczycie napisać oficjalnego oświadczenia. A o sprawności działania forum już nie wspomnę.
I don't do drugs. I am drugs.
  • 1111 / 17 / 0
Nieprzeczytany post autor: leiche »
Panie Boże. Widzisz i nie grzmisz. Człowieku, słowo humor w Twoim wypadku odnosić się może tylko do teorii humoralnej, a i tak jest pewne, że wszystkie Twoje humores są dożywotnio sfermentowane.

Edit: to oczywiście do Powiatowego, nie do czajnika.
Ostatnio zmieniony 04 stycznia 2009 przez leiche, łącznie zmieniany 1 raz.
white trash get down on your knees, time for cake and sodomy
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
mój postulat: przywrócić knajpe, zbanować kube powiatowego

dziękuje.

btw: BAN DLA ASTAROTH?
coraz większy cyrk.

Panie Boże. Widzisz i nie grzmisz. Człowieku, słowo humor w Twoim wypadku odnosić się może tylko do teorii humoralnej, a i tak jest pewne, że wszystkie Twoje humores są dożywotnio sfermentowane.

brawo!

Wydaje mi się, że jeżeli sprawy nadal potoczą się tymi torami, to będzie to oznaczało jeszcze większą kompromitację dla administracji - czy przywrócenie knajpy, wobec przedstawionych argumentów nie jest już kwestią dumy tych, którzy zdecydowali o jej usunięciu?
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2009 przez feydewey, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 545 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nicze »
Witam po wakacjach.

Nie tracac czasu - na dniach wyjasni sie co dalej z knajpa.
Zreszta nie tylko z knajpa. Hypek przechodzi aktualnie troche zmian i niedlugo bedzie wiadomo co i jak sie je.

Slow kilka o tym, co dzialo sie w ostatnim czasie.

Decyzja o ukryciu knajpy miala m.in. na celu zmuszenie Was do zaangazowania sie, choc ciut mocniej. i przyznam szczerze - nie mylilem sie - czesc z Was przedstawila ciekawe pomysly dotyczace czy to forum czy to knajpy.
Z drugiej strony mamy uzytkownikow, ktorym widac mocno udzielily sie emocje, badz podszepty innych. powtarzam po raz kolejny - z terrorystami sie nie dyskutuje.
W kazdym razie, mysle, ze obecnie widac, komu i jak zalezy na tym calym cyrku.

Tak wiec - aby rozwiac watpliwosci - knajpa (w takiej czy innej formie) wroci.

Z gory jednak uprzedzam, aby nie popadac w hurraoptymizm (zamiast wklejac "zlote mysli" w zly dzial, poczekaj jeszcze troche) - prosze, abyscie uzbroili sie w cierpliwosc (wiekszosc z Was pokazala, ze potrafi). Prosze rowniez pamietac, ze przejawy zlosliwego smiecenia na forum, nadal beda bezwzglednie pietnowane.

pozdrawiam
– Czyż życie nie rozczarowuje? – Tak.
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
Więc to była wszystko sprytna akcja, by zmusić użytkowników do zaangażowania? "Kiwałem was, to wszystko moja manipulacja" ;-)

Dobra próba wyjścia z twarzą z tej kłopotliwej sytuacji.
Ostatnio zmieniony 05 stycznia 2009 przez feydewey, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?

Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.

Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”

Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?