ODPOWIEDZ
  • 193 / 8 / 0
No widzisz, to teraz zapierdalaj do kościoła czcić mnie a nie leśnika.
Błędne koło.
  • 1071 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: newbe »
Maniak_17 pisze:
No widzisz, to teraz zapierdalaj do kościoła czcić mnie a nie leśnika.
nie chodze do kosciola :nuts: smierdzi tam starymi ludzmi
The World Needs Truthfulness, Compassion, and Forbearance
  • 1238 / 27 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
to śmierdzi gaz bojowy ukryty pod ich moherowymi beretami który dostają od tego separatysty rydzyka ;]

edit: kurwa znowu się zjarałem i rozkminiam.. ehh ;-)
לאכול חומצה!
  • 86 / / 0
dobson pisze:
Może i wixy nie ma ale dalej grają burackie melodie...
To jedz do Protectora do Ostrowa-masz trance-ambitniejszą muzykę ,choć sam nie ukrywam że chciałbym się tam wybrać.
  • 381 / 6 / 0
pixiarzkrakow pisze:
dobson pisze:
Może i wixy nie ma ale dalej grają burackie melodie...
To jedz do Protectora do Ostrowa-masz trance-ambitniejszą muzykę ,choć sam nie ukrywam że chciałbym się tam wybrać.
Ja polecam Protector w Białej. Trance, hard trance i mocniejsze electro. Miodzio :-) .
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
[quote="Fasolkaaa"]
Ja polecam Protector w Białej. Trance, hard trance i mocniejsze electro. Miodzio ]
ta, napewno schumachera albo bodzina grają w protektorze :nuts: kurwa, no jak można taką muzyke co leci w tych wszystkich potupajach dla małolatów electro nazywać. a żebyś się fasolka w piekle smażyła i żeby Ci evile do końca Twych dni dawali te ziołowe pixy do jedzenia :wall:
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 6 / 0
jst pisze:
Fasolkaaa pisze:
Ja polecam Protector w Białej. Trance, hard trance i mocniejsze electro. Miodzio ]
ta, napewno schumachera albo bodzina grają w protektorze :nuts: kurwa, no jak można taką muzyke co leci w tych wszystkich potupajach dla małolatów electro nazywać. a żebyś się fasolka w piekle smażyła i żeby Ci evile do końca Twych dni dawali te ziołowe pixy do jedzenia :wall:
Wiesz, wiem jak brzmi electro bo trochę gram. A to, że bywasz na wiejskich potupajach i znasz się takich rodzajach muzyki to hmm... każdy robi to co lubi. Ale nie trzeba sie tym chwalić... A jak dajesz ziołowego pixa to chętnie zjem, może bedzie ciekawiej.

PS. Masz ZNP? :nuts:
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

• 189 / 9 / 0
to nie pierdol mi że w protektorze grają MOCNE electro bo w tym momencie "bo sama gram" brzmi conajmniej śmiesznie. trochę pisków, trzasków, zgrzytań i nie wiem czego jeszcze to już electro tak? poczytaj historii, przejrzyj discogs i juno, może się nawrócisz.
pozdro & peace.
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 381 / 6 / 0
jst pisze:
to nie pierdol mi że w protektorze grają MOCNE electro bo w tym momencie "bo sama gram" brzmi conajmniej śmiesznie. trochę pisków, trzasków, zgrzytań i nie wiem czego jeszcze to już electro tak? poczytaj historii, przejrzyj discogs i juno, może się nawrócisz.
pozdro & peace.
Nie byłaś, nie słyszałaś, nie oceniaj ok? W tym momencie lecisz na opinii typu cos tam słyszałam. Wiem o czym mówię i potrafię rozpoznać gatunki muzyczne. Zwłaszcza jeśli chodzi o muzykę elektroniczną. Poza tym są jeszcze w Polsce kluby z klasą i do takich zaliczam właśnie tego Protka. Pożadna muza, dobry DJ i naprawdę electro.

• 189 / 9 / 0
daj jakiś set. posłuchamy tego electro.
i nie denerwuj się.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.