Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Ile kodeiny tygodniowo spożywacie ?
mniej niz 200 mg
111
28%
200-600 mg
101
26%
600-2000 mg
104
26%
2000-3000 mg
36
9%
3000-4000 mg
15
4%
wiecej niz 4000 mg
27
7%

Liczba głosów: 394

ODPOWIEDZ
  • 1213 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: xxxzzzxxx »
Aktualnie ok. 2400mg miesięcznie.
Kiedyś 2700mg dziennie.

:cool:
Uwaga! Użytkownik xxxzzzxxx jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 297 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mules »
450 - 900 mg tygodniowo. Zależy czy w sobotę się zdarzy pociągnąc, ale rzadko się zdarza :]
Ogółem trza przerwę zrobić bo tolerancja to chuj, a i już nie bawi koda tak jak kiedyś
  • 169 / / 0
Nieprzeczytany post autor: HALFandHALF »
Z tego co podaje mi kalkulacja to "tylko" 3150 tygodniowo od.... no dluzszego czasu :-) Wczesniej i tak bylo wiecej ale nie ma sensu podbijac dawki.
Uwaga! Użytkownik HALFandHALF nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2310 / 15 / 0
Nieprzeczytany post autor: CosmoDo »
Jako, że prowadzę kalendarz to pozwolę sobie wrzucić podsumowanie ilości spożywanej kody w danych miesiącach od początku roku .

Styczeń : 600mg

Luty : 1350mg

Marzec : również 1350mg ;p

Kwiecień : Jak na razie to 1080mg i do końca miesiąca już nie zamierzam więcej .
Poczekam na Twój rozkład
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
  • 467 / 4 / 0
zazdroszcze ci bo umnie na 1 grzanie trzeba wiecej niz tobie w styczniu %-D
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
  • 36 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Pobozny »
Wlasnie pamietam ze bylo na tym forum osob co grzali na sportowo. Zostal ktos jeszcze taki na forum? Ja nie potrafie grzac na sportowo :-/ I mam tendencje do wjebywania sie :wall: . Dzis stoje przed wyborem, czy rzucic na wiecznosc czy no wlas nie czy :-/ ? Bo wiem ze jak zrobie przerwe bo mnie juz koda nie klepie i to by nie robic offtopu w zadnych ilosciach a ilosc ta wynosi wchuj i jeszcze troche, to jak raz sie za nia wezme to poplyne :-/ . Choc z drugiej strony z wodka nie poplynalem
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2009 przez Pobozny, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 443 / 7 / 47
Nieprzeczytany post autor: opiofan »
Hmmm, 600 do 900 mg tygodniowo na ogół.
Chętnie poznam ludzi z TripCity (tj. Trójmiasta) :hug:
Wszelkie trensiwa lub inne imprezki tematyczne w okolicy - słać PM %-D
https://www.youtube.com/watch?v=GKmEl6why6I
  • 8 / / 0
Nieprzeczytany post autor: overranger »
Tak z 1000 na pewno, nie wiem, mam zapas już nie licze tych paczek thio :]
Uwaga! Użytkownik overranger nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 297 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mules »
Ja tam dalej jadę na sporotowo, z tym że sobie urządziłem mały maraton od tamtej środy. Dzis ostatni raz, więc 600 mg z antka lezy już pod biurkiem. No i przerwa conajmniej 20 dni, przynajmniej takie zalozenie.
  • 3523 / 54 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
o w mordę, co za towarzystwo! :gun: :*)
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?

Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.