Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 97 / / 0
Nieprzeczytany post autor: nidalos »
lechu91 pisze:
A gdzie to kupić? W zwykłej trafice takie będą? A cena?
Ja z racji, że mieszkam w Opolu tam kupowałem ;] w takiej trafice znańszej... 4zł40gr za 32 bletki (po tyle pakowane %-D ) i jak na razie nie mam zastrzeżeń...
http://www.youtube.com/watch?v=zbqUvZ1Ja84

[h]
iChuj
  • 440 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Zielone Karty »
Sprzęt różny, nie będę wymieniał, dzisiaj białe ocb 1 i 1/4. Polecam te bletki, dobrze się rolują, a tak to jakieś slimy setki, super slimy, czy extra slimy, super extra slimy. Ogólnie to często kupuje jakieś nowe marki.
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 1047 / 23 / 0
Nieprzeczytany post autor: banshee »
[ external image ]

ekhem, kupilam w zeszlym tygodniu wlasnie cos takiego

jeszcze z niej nie palilam

jakies wskazowki? Jak zamontowac towar? orwory w tym niebieskim na gorze za duze, powpadaloby.

razem z węgielkami i innym sprzętem i akcesoriami oraz suszonymi pomaranczami ktore kupilam do wyprobowania kosztowalo mnie to 30 euro bo kupilam w niemczech jak na praktyce bylam.

a w schronisku byl przypal, konpletny zakaz palenia z ja z kolezankami rozpalilisym faje w pokoju, jebalo na cale schronisko, wpadly opiekunki, zjeba na maksa ale szacun na pietrze byl:D "ej Darka to kiedy palimy? " :P

stoi teraz w pokoju na szafie, w dzien zakupu zadzwonilam do babci i powiedzialam ze kupilam faje do palenia suszonych owocow.
jak ja przywiozlam to stara jak ja zobaczyla to pierwsze slowa
"to do palenia opium"

eeeeee... i chuj
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam...
  • 370 / 21 / 0
Nieprzeczytany post autor: Halik »
musisz zamontowac mniejszy cybuch zeby nadawalo sie do nieco ekonomiczniejszego palenia zielska. przydaloby sie tez uszczelnic ale nie jest to konieczne
Na własnej stypie można robić już tylko jedno.
</3
Moja obecność to tylko migotanie.
  • 88 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: LeszekMiller »
Połóż na górze kilkukrotnie złożoną folię aluminiową poprzekłuwaną. Najprościej, najtaniej, najszybciej.
Jak na razie paliłaś z tego tylko te suszone owocowarzywa to uważaj przy zielsku, bo może ostro drapac w płuco, to nie to samo. Przy zielu polecam nie jebac się z węgielkami tylko normalnie podpalic.
Nie bój się plamy na swetrze.
  • 3490 / 57 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kurwik »
W tą gumową uszczelkę wtykasz lufkę owiniętą odpowiednio grubą warstwą folii aluminiowej. Albo zdejmujesz gumkę i na to metalowe zakładasz prosty cybuch z alu. w sumie myślałem też nad wetknięciem w ten metal dżoja :D
Zrobić coś bez czegoś ale żeby było jak z tym czymś. To by dopiero było coś.

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
  • 656 / 12 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mayday »
A na zagranicznych forach wszyscy krzyczą żeby nieużywac folii aluminiowej do jarania bo pogarsza pamięć i może spowodować alzcheimera... troche mi sie to wkrecilo i juz nie pale z alu i niewiem moze to wkret ale niemam juz takich problemów z pamięcią a zety pale tyle samo albo i więcej.
A to moje malenstwo:

I moje ulubione blety:
[ external image ]
Ostatnio zmieniony 19 grudnia 2007 przez Mayday, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 86 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: k00n »
To moja ślicznotka.
[ external image ]
Wyglądała tak podczas zakupu, dzisiaj jest już po setkach paleń, trochę sie postarzała xP
Uwaga! Użytkownik k00n nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 185 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: teflon »
a oto mój cud
[ external image ]
nieekonomicznie sie z tego pali ale przynajmniej nie ma takiego mula jak juz faza zejdzie
  • 750 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: vart »
A to jest jakaś różnica - z lufki, z żarówki, z lodowki czy z sokowirówki? Stuff to stuff, jak nie ma muła tym sposobem, to nie będzie też i tamtym.

Zmieszajcie mnie z błotem jeśli się mylę.

§h¶ôňgĽéĐ.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.