ODPOWIEDZ
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: g30rg3 »
na "buythemg" spokojnie zakupisz bk-mdma czyli metylon
Uwaga! Użytkownik g30rg3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 153 / / 0
Nieprzeczytany post autor: MeneVes »
To co mówicie, że butylon jest bardziej euforyczny? Zależy mi głównie na euforii/empatii najlepiej bez stymulacji. Jak się do tego GBL komponuje? :)
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: g30rg3 »
metylon jest super, empatia 100% + cudowny seks:D Polecam
Uwaga! Użytkownik g30rg3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 57 / / 0
Nieprzeczytany post autor: mastman »
Sex jest cudowny pod warunkiem, że ci stanie :) Jeśli chodzi o euforię i empatię to najlepszy jest mefedron.
Uwaga! Użytkownik mastman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 835 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: greenz »
ja slyszalem ze butylon bardziej empatyczny, metylon bardziej euforyczny, a mix po 150mg jednego i drugiego moze konkurowac z MDMA...
Uwaga! Użytkownik greenz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 24 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: mariner »
Witam ! Czy możecie mi powiedzieć jaki metylon ma wpływ na tętno, ciśnienie krwi i w ogóle układ krwionośny ? Jak można porównać działanie metylonu do fety pod tymi względami ? Myślałem o wypróbowaniu tego środka, jednak mam małe problemy z nadciśnieniem i zażywam betabloker (Bisocard) co nie przeszkadzało mi kiedyś by od czasu do czasu zarzucić odrobiny bieli. Metylon mnie kusi ale nie chcę wykorkować na zawał, udar czy coś takiego. Co byście mi doradzili
  • 24 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: mariner »
Dzięki za radę Verv, masz rację chyba sobie to odpuszczę, jest tyle innych sprawdzonych żeczy. Pozdrawiam
  • 2497 / 49 / 0
Beta-bloker powinien zniesc wszelkie dzialanie butylonu na uklad krwionosny.
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 34 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: lucker »
Mam pytanie apropo jak Methylone laczy sie z alkoholem ?Czy mozna spokojnie popic czy lepiej se odposcic(tak jak w przypoadku mefedronu).
  • 21 / / 0
Co na dzien dzisiejszy jest najlepsza alternatywa MDMA? Methylon, butylone, mefedron? Czy moze jeszcze cos innego?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.