Więcej informacji: Amfetamina w Narkopedii [H]yperreala
digweed pisze: jak byłam w ciągu to po iluś tam dniach też normalnie spałam i jadłam ale nie wyobrażam sobie żebym fukała po to żeby spać.
dziwne ale prawdziwe
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006
http://www.feta.blog.onet.pl
-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
deadline pisze: Camilleri badales sie pod katem ADHD?
Amfetamina działała na mnie tak, że byłem mniej ruchliwy i nareszcie mogłem się skupić na jednej czynności ;)
Kiedyś byłem bystry, szybko kojarzący, szybko płętujący, miałem dobrą pamięć - teraz łapie zawiechy, nie moge sie skupić, skoncentrować na czyms dłużej, zapamietanie wiadomosci zajmuje mi 3 razy wiecej czsu niz kiedys. Najbardziej mnie wkurwia, ze kiedys bylem elokwentny, umialem precyzyjnie wyrazic swoje mysli(co wbrew pozorom jest zadka umiejetnoscia) , a dzis chuj z tego zostalo.
Feta to gówno. Nie trzeba cpac codziennie zeby odczuc negatywne skutki, wiec kurwa odradzam ja wszystkim. Zapewne duzo zalezy od indywidualnych cech danej osoby - znam ludzi co biora kilka lat i naprawde nie widac po nich zrycia - sa to jednak jednostki, i jest nikla szansa ze ty do tych "jednostek" zaliczysz sie.
Teraz siedze po nieprzespanej nocy, czuje sie jakby ktos mnie przezul i wyplul. Oka nie zmruzyłem. Jednak robilem cos pozytecznego napisalem prawie w calosci prace ktora mam przedstawic jutro na zajeciach. Mysle ze bez fety bym jej nie napisal. :scared: :-/ . A nie jestem wsatnie napisac jej na sucho przez fete
Najbardziej mnie wkurwia, ze kiedys bylem elokwentny, umialem precyzyjnie wyrazic swoje mysli
Białka najlepiej nie przyjmować wcale a jak już to tylko OKAZJONALNIE pstrykać efekty są naprawde nieporównywalne!!!wiedzą ci co już to robili,chociaż przeważnie na jednym czy dwóch wstrzyknięciach sie nie kończy przynajmniej u mnie(chociaż to też niesie duże zagrożenie,bo wiem jak ludzie spida dzielą w jakich warunkach co dosypuja i wogóle włos sie jeży,to nie hera że dil wie że jego klienci przeważnie to hukają i w miare jakoś higienę zachowuje,białe przecież przeważnie wciągają albo żrą ci co im zębów nie szkoda ,druga sprawa to że przygotowując shota nie możemy tego zgotować...a tym samym pozabijać bakterii)ja biorę to bardzo żadko tylko w ten sposób i niby nic sie złego nie stało ale nie chce nikogo zachęcać kto tego już nie robił...
to fakt
cala masa rzeczy tez
nie warto
ktos twierdzi inaczej, jeszcze sie przejedzie
PS: mnie to zeby bolaly po tym jak sobie wstrzykiwalem. ta chemia to szkodzi. albo pewnie dlatego ze tutaj to robia metodami prehistorycznymi i wychodzi takie lepkie zolte gawno, i te krysztalki to juz szit tez.
Ale jazda dobra byla. pierwsze trzy godziny zawsze dobre. pozniej to trzeba zwalniac.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
USA: Donald Trump usunie marihuanę z listy najcięższych narkotyków?
Stało się to, o czym spekulowano od miesięcy. Donald Trump, mimo oporu konserwatywnego skrzydła własnej partii, ma sfinalizować proces reklasyfikacji marihuany. Konopie mają trafić z surowego Wykazu I (gdzie są traktowane na równi z heroiną) do łagodniejszego Wykazu III substancji kontrolowanych.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.