Po prostu nie miesza się bo Ashwaganda jak roslina oddziałuje na enzymy i kumuluje się w organizmie może dojść do interreakcji nie zawsze są niebezpieczne ale trzeba uważać i wybrać ,ja nie stwierdze czy Ci pomoże napewno swoje zalety ma ale też wady .
Przeanalizuj cały wątek na forum i wybierz, ponieważ tylko Ty znasz swój organizm.
Nie odstawiaj coaxilu, akurat to jeden z nielicznych leków ,który nie jest totalnym gównem i ma więcej + niż -. Zobacz jak się będzie łączyła Ashwaganda z nim i opisz wrażenia. Może to będzie zajebisty mix a może nie będzie synergii, ale spróbować warto ;)
+ za wyciszenie naprawdę hardkorowej gonitwy myśli, nawet mam ochotę się uśmiechać
- za działanie moczopędne
Ostatnio na sen wspomagam się trochę apapem noc, ktoś wie czy łączenie korzenia z difenhydraminą nie spowoduje jakichś skutków ubocznych?
Może taki mix spotegowac efekt sedacyjny i spłycic oddech co może być szkodliwe w przypadku bezdechu sennego czyli napewno w tym przypadku jest niewskazane.
Apap noc czy inne ułatwiające specyfik na sen z Ashwaganda nawzajem się sumują i nakładają działanie czasem jest tak ze nie poczujemy tego a czasem może być za silne.
Liczę, że pomoże mi to na depresję. Dotychczas najbardziej pomagały mi agonisty 5ht2a LSD, pscylocybina, DMT i choć wszystkie mam pod ręką to jednak zaczęły powodować u mnie badtripy.
Dowiedziałem się że ashwagandha oddziaływuje na ten sam receptor 5ht2 i 5ht1 zwiększając ich wrażliwość, liczę na to że będzie znacznie lepszym i długoterminowym rozwiązaniem.
Wazne jest miejsce i sila wiazania, nie sam receptor.
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
Sam korzeń nie ma na tyle mocy żeby mnie powalić, ale w dzień sprawdza się wyśmienicie :)
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
FDA zorganizowała publiczne wysłuchanie w sprawie terapii psychodelicznych
14 września amerykańska Agencja Żywności i Leków (FDA) przeprowadziła w swojej siedzibie w White Oak w stanie Maryland czterogodzinne wysłuchanie publiczne poświęcone przyszłości terapii psychodelicznych w Stanach Zjednoczonych. Spotkanie trwało od 12:30 do 16:30 czasu wschodniego (18:30–22:30 w Polsce), na miejscu zjawiło się około 300 osób, a transmisję na żywo oglądał kolejny tysiąc widzów.
Gwałtowny wzrost w trzech województwach. Rozkręca się nowa epidemia
W trzech województwach zanotowano gwałtowny wzrost zatruć. Dane Głównego Inspektora Sanitarnego są zatrważające. Eksperci mówią już o groźnej epidemii.