Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
ODPOWIEDZ
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
ksionc pisze:

Nie rozumiecie? Kolega Astral może spalić 36 wiader bo ma mocną głowę ponieważ kiedyś głaskał go papież.
Ano i ma dredy!

Astral to ja coś popierdoliłem z tym 0,1g.(wczoraj bylem półprzytomny jak pisałem)
Gdy rzucam na wage tyle mi wskazuje. Jednak dokladność mojej wagi kończy sie na jednym miejscu po przecinku. Zwracam honor.
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Astral »
Juz nie ma ;o Ma problemy ze skora ktore mu na to nie pozwalaja.

Btw. Co do makumby. Jak narazie jest niezle. Mega chillout i zadnych schiz ani zygania.
Ide na One Love
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 325 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: strunaman »
miales problemy ze skórą na głowie przez dready? tzn co? robiła Ci się czerwona? jak one mogły wpływać
' Miłość nie chce żebyście się martwili '
  • 46 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Astral »
nie mylem ich ponad miesiac i zarazilem sie gdzies robactwem
Uwaga! Użytkownik Astral nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 109 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: zydol »
co wy gadacie... jak w fifke mozna wbic 0,1g czy tam 0,16 oO?
jak u nas z 1 gieta wychodzi 5-6 rurek max, to nie wiem co wy macie za fifki..
Nie jest sztuką kupić mk3, sztuką jest włożyć serce w mk1
Koła dla auta są jak biust dla kobiety, gleba natomiast jest jak dekolt
  • 178 / 8 / 0
zydol pisze:
co wy gadacie... jak w fifke mozna wbic 0,1g czy tam 0,16 oO?
jak u nas z 1 gieta wychodzi 5-6 rurek max, to nie wiem co wy macie za fifki..
1g/6= 0,16~
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 243 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Rodzynka »
Może to z twoimi gietami coś nie tak ;) ?
Śląskie wiadra rządzą, pale sporo, ale jak walnęłam jedno takie wiadro jak ze zdjęcia Newbe to miałam dość ;) Tj może bez żadnych mixów i zwał doszłabym do 3 .... może hehe
Uwaga! Użytkownik Rodzynka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pszczola »
"nie mylem ich ponad miesiac i zarazilem sie gdzies robactwem " 8-( :moody: ..zaraz sie pożygam!!! Jak można byc takim brydnym gnojem?? ...A zmieniając temat to ja juz dawno się nie przepaliłam... ale ostatnia taka akcja miała miejsca z 4lata temu i była to oczywiscie butla ;] ..Do tej pory najbardziej lubie gibony, pozatym mają taki swój orientalny ;-) klimat
  • 85 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: paszcza420 »
gibonkee maja moc gdyz ekstrakt zamiast splywac w dol rurki pali sie na bieząco. taka jest moja teoria na ten temat i zdaje sobie sprawe, ze pasuje ona tu jak chuj do oka, ale nie mam zamiaru szukac odpowiedniejszego tematu zeby sie nia podzielic.
Here is something you can't understand
how he could just make the law to bend
Fucking fascist and retarded slut of his
don't let them tell you to do that or this

Cripples rule everything around me
C.R.E.A.M, that's not my place to be
  • 494 / 27 / 0
Przeczekać.
Godzinka i człowiek jest jak nowy.

Przeważnie zdarza się kiedy jednocześnie się pije lub zapali na konkretnej już bani alkoholowej coś mocniejszego.
Mi jeśli się przytrafiało to czułem się fatalnie wszystko słyszałem ale nie dałem się rady odezwać, byłem blady i niczym nie mogłem nawet ruszyć.
ODPOWIEDZ
Newsy
Bruksela: rekordowy wzrost natychmiastowych mandatów za narkotyki

Prawie jedna czwarta propozycji natychmiastowych mandatów karnych (PTI) w Belgii (24,5 proc.) dotyczy Regionu Stołecznego Brukseli – poinformowało we wtorek 30 września 2025 r. Federalne Ministerstwo Sprawiedliwości (SPF Justice). To ogromny skok w porównaniu z zaledwie 0,1 proc. w 2024 r. i 1,7 proc. w 2023 r. Tak gwałtowny wzrost to efekt decyzji prokuratury brukselskiej, która w tym roku postawiła na intensywniejsze zwalczanie handlu narkotykami, szczególnie poprzez kierowanie PTI do osób posiadających nielegalne substancje.

Przepisy miały ukrócić rekreacyjne stosowanie medycznych konopi. W sieci można je obejść

Jest drożej, niż przed wejściem w życie przepisów ograniczających nadużycia przy kupowaniu medycznej marihuany, ale wystawianie recept online, bez wizyty u lekarza wciąż jest możliwe. W sieci załatwienie "trawki" na "legalu" trwa kilka minut.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).