Dział poświęcony harm reduction – metodom mającym na celu złagodzenie negatywnych konsekwencji zażywania środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
CO TO JEST?
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Fotomontaż. Mięso tak nie wygląda, choroby też takiej nie ma (chyba).

Musisz być sobą i pracować nad swoim życiem bo zioło Cię w innym wypadku ukarze.

Pozdro!
Uwaga! Użytkownik martwy_soltys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Na moje oko to po prostu dwa małe szej-huludy.
Nie bój się plamy na swetrze.
  • 617 / 6 / 1
Nieprzeczytany post autor: fraktal »
Pewnie wizuale na bad tripie na kwasie, ot co.
:kawa: & :skret: o n l y
  • 4024 / 375 / 951
Dobra skrytka.
Mądraś/mądryś? Weź coś upichć! - Kuchnia [H]yperreala
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
  • 6 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Klusek »
pamiętam jak mnie zjechało kiedy paliłem drugi raz w życiu, myślałem że po pierwszej próbie nic mnie nie zaskoczy, pomyliłem się, nikomu nie polecam uczucia jakby płuca zapadały się do wewnątrz i ścisku w klatce jakby młotkiem uderzanie, najlepiej mieć kumpla z doświadczeniem który uspokoi i wytłumaczy że to tylko złudzenie ;-)
Ostatnio zmieniony 08 czerwca 2008 przez Klusek, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Klusek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: acostafik »
Hehe ja pamiętam jak na początku brałam aco z kumpelami to wydawało nam się że się dusimy i tak wszystkie na raz;p dopiero później później uświadomiłyśmy sobie że to taki schiz;p
Uwaga! Użytkownik acostafik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / / 0
Bo sie kurwa mogliście udusić. To jest trucizna nie narkotyk. Jego działanie polega na przedawkowaniu. Co to za narkotyk którego dawki odmierza się w gramach...
Uwaga! Użytkownik martwy_soltys nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 54 / / 0
Dokładnie. Nie dość, że wyniszcza organizm, to jeszcze ryje beret. Dexo-faza nie jest warta "oświecenia" ani szkód na zdrowiu.

Do tematu: Im bardziej czujesz się oświecony, tym częściej weryfikuj swoje hiper-duper-turbo moce. Przemyślenia zostaw dla siebie- czas pokaże czy są właściwe. A wszelkie inne porycia to już sprawa indywidualna, podstawą jest całkowita abstynencja
  • 333 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: benzodxm »
Zawsze sie ktos dopierdoli do DXM. Chyba nie wiecie ile wazy alkohol, w skutecznych dawkach. GBL chyba tez nie znacie. Za to nikotyna jest pewnie zajebista, bo wystarczy 1 mg, zeby niepalacy sie zerzygal. DXM to narkotyk, a nie trucizna. Ryje beret- wszystkie inne dragi tez.
Jakos tam sobie zyje... Nie jest zle :)
ODPOWIEDZ
Newsy
Polak zatrzymany na granicy. Próbował wwieźć do Rosji 40 kg haszyszu

Na przejściu granicznym w Grzechotkach polskie służby zatrzymały mężczyznę, który próbował wjechać do Rosji z ponad 40 kg haszyszu o czarnorynkowej wartości ponad 2 mln zł - poinformowała Krajowa Administracja Skarbowa w Olsztynie.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.