Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Filippo pisze:7,5 mg, jedna tabletka,to dawka dobra na pierwszy raz z iniekcyjnym podaniem sobie tego środka. 2 centy. Kruszysz tabletke pomiędzy łyżkami, mieszasz, wrzucasz wacik, zaciągasz i pukasz.Kapitan Hajduków pisze: Czy ktoś z forumowiczów ładował midazolam iv? Bo mam kilka pytań natury technicznej. Po pierwsze - jaką dawkę przyjąć? Gdzieś czytałem, że 15 mg. Ile wody zastosować do przyrządzania roztworu? No i czy po zalaniu masy tabletkowej wodą wystarczy zamieszać i ściągać do strzykawki czy też całość musi np. postać ze 2h? No i czym faza po midazolamie iv różni się od stanu po pozosatłych benzo?
Jest euforyczno - popierdolona.
czy jakies innego opiatu.
Nie wiem czy z heroina , ja bym sie bal bo duze dawki heroiny lubie, to jak robilm to oddzielnie bralem dormicum i jadlem to.
Powiem Ci, że huknąłem 15 mg i żadnej euforii większej nie poczułem.Zwykłe benzodiazepinowe odurzenie. Zawiodłem się okrutnie bo strasznie długo kombinowałem dormicum.
A ja mialem dormicum i te tabletki jadlem. Tabletki sa do jedzenia a nie do igiel
igly sa zle!!!!
ex-wsburroughs
ST. HIMMLER pisze:Tabletki sa do jedzenia a nie do igiel
do usłyszenia albo i żegnajcie, adios i buziaki dla wszystkich zjebów z forum :)
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu
Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.