Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Jak kiedyś potrzebowałem to syrop w każdej aptece był bez problemu. Tabletki w niektórych. Parę dni temu chciała mi podac Tussipect przez przypadek, więc wycofać nie wycofali.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 202 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: alkem »
jutro pujde do apteki to wam powiem
  • 472 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: P-paranoi »
Szkoda, że nie do księgarni.
Uwaga! Użytkownik P-paranoi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
anonimowy_uzytkownik pisze:
Nikt tu juz w ogole nie zagląda???? Bo nie wiem czy wycofali ten Tussipect w koncu czy nie, ja go nie moge dostac w innej postaci niz w syropie, i nie wiem czy ja po prostu na takie apteki chujowe trafiam, czy szkoda zachodu bo nigdzie nie ma...
Nic nie wycofali. Tussi jest normalnie dostępny, tylko w nowym pomarańczowym opakowaniu.
Ostatnio zmieniony 16 listopada 2007 przez Bill, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 202 / 2 / 0
Do ksiegarni to w poniedzialek i tak mam za wiele ksiazek ... chcesz kilka?
  • 577 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Twilight »
Temat stary jak świat. Zobaczcie daty pierwszych postów <_<
Jasne jest, że nie wycofali, nie trzeba tego ciągle powtarzać :wall:
[b]JEDZ KWAS![/b] - mądrzejszy ani zdrowszy psychicznie nie będziesz, ale i tak ludzi z Ciebie nie będzie (skoro przeglądasz te forum) więc co Ci szkodzi? :)
[b]JEDZ GAŁKĘ![/b] - bo jest tania i dobra X)
[i]Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?[/i] - Twilight
  • 684 / 11 / 0
Nie takie jasne, bo w większości aptek Tussipectu w tabletkach po prostu nie ma - chyba, że mi nie chcą sprzedawać. Ale fakt, że całkiem nie zniknął - wczoraj w pewnej aptece bez problemu dostałem opakowanie.
Uwaga! Użytkownik anonimowy_uzytkownik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 612 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Bill »
anonimowy_uzytkownik pisze:
Nie takie jasne, bo w większości aptek Tussipectu w tabletkach po prostu nie ma - chyba, że mi nie chcą sprzedawać. Ale fakt, że całkiem nie zniknął - wczoraj w pewnej aptece bez problemu dostałem opakowanie.
W prawie każdej aptece, gdy prosze o Tussidex, aptekarka/aptekarz daje mi Tussipect.
Uwaga! Użytkownik Bill nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 202 / 2 / 0
Byłem sprawdziłwm Tussipect w tabletkach jest , w nowym szykownym opakowaniu... trzeba tylko grzecznie i wyraznie poprosic bo nic tak nie wkurwia panie w aptece jak to kiedy .musza sie dopytywac co sie chce. Moze w okresie letnim z uwagi na brak sezonu na kaszel troche zmniejszyli dostawy... ale obecnie sytuacja zdaje sie byc stabilna
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: QrA »
kupilem ostatnio Tussipect bo niezle sobie gardło załatwiłem i kaszle jak pojebany. Ten lek jest do bani, nic nie dziala :( Oni go chyba nie zrobili dla celów zdrowotnych.

W obrocie ciągle jest w obu postaciach.
Uwaga! Użytkownik QrA nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty

Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.