Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
oblakany daj znac co z toba!
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 210 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: Obłąkany »
Inwigilacja
Ostatnio zmieniony 18 października 2006 przez Obłąkany, łącznie zmieniany 1 raz.
Pierdol dragi - zostań ninja.
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
co jest z toba czlowieniu zyjesz? :scared:
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 3523 / 51 / 0
Nieprzeczytany post autor: WildMonkey »
No właśnie obłąkany daj znak życia ,pozdro
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 802 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: wisior »
tak daj znac koniecznie.....
uʍoƿ-əƿɪsdn ƿəuɹnʇ uəəq sɐɥ ƿɿɹoʍ əɿoɥʍ ʎɯ əʞɪɿ ɿəəɟ ɪ
Trzeźwość narko od 11 wrzesznia 2006

http://www.feta.blog.onet.pl

-...wie ze musi wejść na wieżę,od tego zależy jego życie i nie może,dotknięty lękiem wysokości...
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
Obłąkany pisze:
A w internecie przeczytałem że lekarza się wzywa jak przekroczy 40*C a mi juz spadła do 39,8*C
Do mnie lekarz nie chciał przyjechać jak miałam 42*C. Powiedział że jak stracę przytomność to dopiero wzywać karetkę :nuts:
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
ale przy 42* to HC jest w bani na maxa. O jakie ja glupoty pierdolilem ojooj. Teraz to moge tylko milo wspominac, bo wtedy przyjemnie nie bylo :-)
  • 189 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: jst »
[quote="yam'teoretyk"]
ale przy 42* to HC jest w bani na maxa. O jakie ja glupoty pierdolilem ojooj. Teraz to moge tylko milo wspominac, bo wtedy przyjemnie nie bylo ]

Mi to raczej przyjemnie nie było :-/ Ale kto co lubi :-p
Uwaga! Użytkownik jst nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: yam'teoretyk »
Obłąkany pisze:
Przed chwilą wstałem... Spoko żyję, ale temperatura nie spada, nie jestem w stanie iść do lekarza, niesteroidowe przecizapalne nie działają... Nie mam żadnych objawów takich jak kaszel, ból gardła itd. dlatego się bałem że jakaś infekcja od tego sprzętu...
lepiej idz/jedz na pogotowie niech ci dadza zastrzyki przeciwgoraczkowe. Ja takie dostalem i mi przeszlo po kilku minutach. Tylko, ze moja goraczka była wywołana przeziebieniem...
  • 381 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fasolkaaa »
Jak dobrze, że mi nigdy do głowy nie przyszło walić fete dożylnie...
"MDMA intrigued me because everyone I asked, who had used it, answered the question, 'What's it like?' in the same way: 'I don't know.' 'What happened?' 'Nothing.' And now I understand those answers. I too think nothing happened. But something seemed changed."

Alexander Shulgin, PiHKAL
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Marihuana zmniejsza pragnienie alkoholu u osób pijących dużo – Nowe badania finansowane przez rząd

Czy marihuana może pomóc osobom pijącym dużo alkoholu pić mniej? Nowe badanie przeprowadzone w USA sugeruje, że tak – i to z zaskakująco prostego powodu. Osoby, które sięgały po marihuanę tuż przed alkoholem, piły wyraźnie mniej i miały mniejsze łaknienie.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.