Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
Zablokowany
  • 1360 / 180 / 0
Najsilniejsza pod jakim względem? Jeśli chodzi o komponent przeciwdrgawkowy to tak- klonazepam to najsliniej dzialajaca benzodiazepina o działaniu przeciwdrgawkowym. Jeśli chodzi o przelicznik to ma się na rowni z alprazolamem: 1mg klonazepamu to odpowiednik 1mg alprazolamu. Dzialanie tych benzodiazepin się rozni, alpra działa glownie przeciwlekowo, umiarkowanie nasennie, jednak slabo przeciwdrgawkowo i slabo rozluznia miesnie szkieletowe. Klonazepam natomiast działa silnie przeciwdrgawkowo, mocno rozluznia miesnie szkieletowe i posiada umiarkowane dzialanie przeciwlekowe i nasenne.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 18 / / 0
wycięto cytat - polymerase

Pod kątem odstawienia?
  • 318 / 23 / 0
Dłużej działa Klon to oczywiste, więc lepiej przesiąść się na klona, a najlepiej na Klorazepat.
Uwaga! Użytkownik psycholek1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 444 / 30 / 0
Ja po redukcji na poł mg / 24 h robię teraz coraz częściej i dłuższe dni na " zero", jednak ostatnio przez pomyłkę wziąłem ok. 1 mg , co zadziałało na mnie euforyzująco, jak zażyłbym z min. 8 mg (4 tabl). Pregabalinę staram się rownież brać w jak najdłuższych odstępach czasu, mam tylko jedno pytanie: czy to normalne, aby 1 mg tak na mnie zadziałał? Fakt, ustabilizowałem się na poł, nie zażywam ani mg po 2-3 dni po czym biorę poł mg, staram się robić już jak największe odstępy między dawkami. Za odpowiedz będę wdzięczny
Uwaga! Użytkownik Thomas12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1360 / 180 / 0
Skoro tak zadzialal to znaczy, ze możliwe. Rob tak częściej to na pewno coraz latwiej będzie ci się rozstać z klonazepamem.
mój mail: maykel855@gmail.com
  • 5985 / 1237 / 43
Dzisiaj poleci wieczorem 2mg pill klona i blotter 2mg eti. Najpierw klon, papier do ryja.
Zobaczymy, czy uśpi. Tolerka średnia na benzo.
Uwaga! Użytkownik london5 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 444 / 30 / 0
Mam taki zamiar, jestem tylko na sb zły, że tyle to trwa, choć mam nadzieję, że do końca marca, zerwę już jakiekolwiek interakcje z clonazepamem :)
Uwaga! Użytkownik Thomas12 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 914 / 0
25 lutego 2018london5 pisze:
Dzisiaj poleci wieczorem 2mg pill klona.
U mnie na wieczór 4 mg klona.Rozlozone na dwie dawki. :diabolic:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 1509 / 223 / 0
A tak ograniczać miałeś, [mention]UJebany[/mention]. :D
U mnie dziś całe 0,5 mg, bo nie chcę sobie wywalać w górę tolerancji, a zabalowałam i bezpieczniej się czuję.
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2018 przez Hexe, łącznie zmieniany 1 raz.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 8103 / 914 / 0
No ograniczam, wczesniej bralem po 6 mg - 8 mg / dzien.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Zablokowany
Newsy
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?

Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Za "przekąski" z Kalifornii grozi mu 20 lat więzienia

W paczce z Kalifornii do Polski miały być przekąski. Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej w Warszawie otworzyli puszki i znaleźli susz roślinny. Okazało się, że to była marihuana. Zarzut związany z przemytem usłyszał 22-latek.