Więcej informacji: Grzyby w Narkopedii [H]yperreala
Praca nad sobą w toku: psycholog/psychoterapeuta, medytacja, kontrola myśli - generalnie staram się wyleczyć, wręcz wykreować nowe ego (jeżeli coś takiego jest możliwe).
Wczorajsze 1,5g suszonych nie dało dużego pola do popisu, chociaż dodały energii aby pracować nad sobą - generalnie dawka mniej intensywna niż 25mg hometa.
Mam kwarantannę do 20 marca więc w tym czasie chciałbym zanurzyć się jeszcze raz w swoim mózgu. Jak wrócę do roboty kolejny trip nie będzie miał tak dogodnych warunków.
Plan to 3-3,5g, wystarczy ? Nie ukrywam boje się pójść na całość, nie tylko ze względu na psychikę ale fizycznie mam trochę do ogarnięcia w ciele, najgorzej z nerwem przy zatokach którego ból nie ustępuje podczas fazy a wręcz w drugą stronę.
Chociaż ubiegłego dnia test z ibuprofenem zdał egzamin - nie ma przeciwskazań aby wrzucić przeciwbóla?
Całkowicie odciąłem się od wewnętrznego ja, prawdziwego siebie. Obecnie jestem pustą skorupą dążąca do autodestrukcji dla chwil uniesienia i pieniędzy
Jakiś czas temu kupiłem od laski grzyby i nie wyglądają one za dobrze. Kapelusze są czarne tak jakby suszyla je na szybko w piekarniku, stąd moje pytanie czy nadają się jeszcze do spożycia? Jeśli zrobię z nich wywar to będzie git, czy się otruje?
Pozdrawiam.
No to chyba za bardzo nie wiesz czym jest ego, to nieodłączny element naszej psychiki i psychologia nie wykazała z tego co wiem żeby ktokolwiek nie miał ego, no chyba że chcesz powiedzieć że nie masz żadnych relacji, poglądów, upodobań ani priorytetów bo to wymaga posiadania ,,ja" jako właściciela.
https://youtu.be/rPAfEm5iovY
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać
Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.