Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1930 / 191 / 0
U mnie jedno i drugie wywołuje. Jak zamknę oczy to mnie odcina, jak chce odcięcia to jestem w bajkowej krainie. Jak chce aktywizacji to ją po prostu ruszam.
Take DXM and Be Happy
  • 1930 / 191 / 0
A ja mam inne pytanie. Od jakiego momentu (od jakiej dawki) pregabalina przestaje podwyższać próg drgawkowy, a zaczyna go obniżać?

I jeszcze jedno do @DexPL i @misspill. Co złego może się stać na 4gramach pregabaliny uwzględniając że brałem depakine (1500mg) j (6mg klonazepamu). I do tego buch zioła, takiego mocnego.
Take DXM and Be Happy
  • 57 / 3 / 0
Mnie też mocno aktywizuje i w tym samym czasie likwiduje lęki. I przy odstawieniu najgorsze jest to, że jak jej nie wezmę to nie mam kompletnie na nic siły. Naprawdę, wstanie z łóżka jest wtedy sukcesem
  • 1930 / 191 / 0
I to jeszcze jaka. Ja nie potrafię wyjść z tego bagienka mimo wsparcia bliskich. Dopiero chyba jak pójdę do szpitala to z braku dostępu nie będę tego ćpał. Rzygam już tą substancją, ale jutro "dzień ćpania pregaby" i chcąc nie chcąc ją pewnie wezmę. Bez niej jakoś tak się nieswojo czuję, jakby mi IQ spadło.

Edit: Co polecacie: najpierw faza na pregabalinie potem baclofen, czy odwrotnie?
Take DXM and Be Happy
  • 84 / 4 / 0
3ci dzien na tym 2x75 i nic juz nie czuje poza wewnetrznym poddenerwowaniem i brakiem motywacji wyjscia gdziekolwiek
  • 120 / 5 / 0
Macie też tak ze wam sie rece trzesa po normalnych dawkach tzn 300mg?
  • 867 / 253 / 0
@up tak. Ale tak poza tym to określenie "normalna dawka" jest względne.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
  • 1974 / 525 / 0
03 lutego 2021Demis pisze:
Co polecacie: najpierw faza na pregabalinie potem baclofen, czy odwrotnie?
Jednocześnie, tylko jedno i drugie dać 3/4 daawki, mixują się wybornie a czas ładowania maja taki sam mniej wiecej, więc można wrzucać razem, kofeinę spożywać polecam do tego mixu, ja sie czułem i zachowywałem czasem jak na jakimś amfetaminowym stymulancie, nie wiem czemu ale tak było moi kochani i no co, zajebiscie było. :świnia:

Wiem, że o odstawianiu jest inny temat ale jak wspomnieliście to chyba najgorsze są pierwsze 3 dni na czysto jakoś?(dla mnie pierwszy to okrutny gangbang na psychice)

Ale można sobie pomóc, ja sie wspomagałem np. alprą, klonem (3 dni na benzo to żadna zbrodnia) albo baklofen i ten ostatni genialnie pomaga i tez świat się nie rozpadnie, jak pojemy go ze 3 dni. :świnia:

Alkoholu nie polecam, chuja pomaga a najebanie wtedy jedynie do przespania się nadaje, póki alko krąży we krwi.
jak nie chcesz nie musisz wpierdalać
:tabletki: :świnia:
  • 3455 / 1120 / 0
Dzisiaj premiera Miniprzewodnik - FAQ 2.0 o pregabalinie, zobaczymy kto jest taki mondry, żeby chociaż 1 stronę wprowadzenia napisać, a nie trollować i spamować w wątku, żę MODEŁATOR PEWIEN DO LEKÓW JEST DEBILEM I SIĘ PRZEMĄDRZA. Pozdro!
Guide do Nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 1660 / 301 / 0
Nie pij wódki
Nie pij wina
Kup se produkt
Pregabalina %-D
150 mg dzisiaj poleciało i jest spoko. Jak się leci na małych dawkach to trzeba uważać. Wziąłem tydzień temu jednorazowo 225 mg i po dwóch godzinach coś mi się stało... Nagle poczułem przypływ odrealnienia, jakby kwas wchodził i nie mogłem sobie prostych słów przypomnieć podczas wypowiedzi, np. "Tak, ja też mam... no ten... eee... no w tym, kurde..." i do tego zaczęło mi szyję wykrzywiać. Tak dobre 20 minut to trwało aż stopniowo wróciłem do siebie. Byłoby, sądzę, nieciekawie jakbym wrzucił nagle takie skromne 300 mg :alergia:
Wybaczcie, ale nie odpowiadam na PMy nowych użytkowników w sprawie lekarzy, którzy wystawiają mi recki na IV-P. Ruszcie głową, panowie z komendy. A jak macie mniej niż 18 lat, to wypierdalać do szkoły, a nie bierzecie się za benzo za kasę starych.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

Holenderska władza kontra zapach jointa: rekordowa kara dla plantacji!

Witajcie w kraju, gdzie marihuana jest legalna… pod warunkiem, że jej nie widać, nie słychać i – broń Boże – nie pachnie. W Hellevoetsluis, malowniczej miejscowości pachnącej dotąd głównie morzem i smażonymi frytkami, sąsiedzi od dwóch lat żyją w aromatycznej chmurze z największej w kraju plantacji konopi. Teraz sąd wziął głęboki wdech i wydał wyrok: tydzień na zamontowanie filtrów albo kara, która zaboli nawet tak wielką firmę jak CanAdelaar. Czy holenderski eksperyment z legalną trawką właśnie zamienia się w dym?

Polska narkotykowym liderem Europy. Kwitną nielegalne laboratoria

Bijemy europejskie rekordy w produkcji narkotyków syntetycznych. W 2024 r. laboratoria opuściło kilkadziesiąt ton substancji. W 2025 ten problem jeszcze się pogłębił.