15 czerwca 2019pablosss pisze: Zgadzam się z pierwszą częścią powyższego wpisu. Natomiast z ostatnim zdaniem nie do końca, ponieważ przed oczami mam słowo tolerka. Warto robić sobie przerwy choćby z powodu zbicia tolerki i uzyskania większej frajdy z palenia i późniejszych efektów.
ja latam
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ja latam
Ciężko mi zatem odnieść się do Twojego pytania, bo moje doświadczenie jest zupełnie inne.
Jak wyżej, mi również po kilkunastu dniach przeszło. Przy czym zostało trochę aktywacji i problemów z pamięcią, a nie łącze tego stricte z baką.
Stan w którym się znajdujesz/będziesz znajdował nie musi być wcale efektem odstawienia baki, a zaburzeniami jakie posiadasz, które były maskowane przez używanie marihuany.
Nie widzę sensu żeby ładować w siebie bezno, które jest depresantem, przy odstawce mj.
Skupiłbym się na suplementach/witaminach i dużej ilości ruchu, by wieczorem paść na pysk. Przynajmniej na początku.
Dzięki temu powinieneś opanować natłok myśli, nerwowość i w większej mierze złe samopoczucie.
Na dłuższą metę, każdy z moich znajomych zauważył tylko pozytywne efekty odstawiania mj, w tym ja.
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.