Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 384 / 28 / 0
To serdecznie gratuluję,ja mam takie zrywy nie tykam czasami z 2 miesiące,a później lecę po parę dni.Do tego benzo po którym wydaje się być wszystko ok.Tylko teraz tolerka mi tak wyjebała,że 10 mg eti ma mnie ciężko uśpić.Zostało mi 0,5g mmc i 2mg eti,jak żyć?;p
  • 4954 / 868 / 0
@Nivea, smieszy mnie to troche, tyle bezno zjesc do trojki ? :'( Przeciez ja po tym ketonie spie normalnie, dluzej sie troche zasypia ale nie potrzebne mi zadne benzo... Przeciez to dziala glownie na serotonine i nie wystepuja duze problemy ze snem. Proponuje to pozostale 0,5g nie zazywac sniffem tylko podac oralnie lub oddac komus skoro rozmyslasz nad zawisnieciem 8-( . Zdecydowanie lepsza droga to oral, wieksza euforia i empatia a mniejsza stymulacja. Troche sie dziwie bo w sumie to pewnie polowa nie ma problemow ze snem(jak ja) a druga polowa ma(jak Ty) .
  • 384 / 28 / 0
Wiem,że oralem wchodzi lepiej,zazwyczaj zaczynam od bombki i później leci sniff.Kiedyś raczyłem się fetą i tak już mi zostało,taki jebany fetysz.Chwila bólu i nagle jeb,świat jest piękny,a później lecisz daleko w dół...Z tym benzo to zjebałem wiem,bo zamiast zostawiać tylko na spanie to sobie polewam co jakiś czas żeby nie było schizek.Co mam Ci dużo mówić jak ćpiem ketony to zachowuje się jak zwierzę,a później jebany moralniak.
  • 698 / 172 / 0
serotoninowy pisze:
nie wystepuja duze problemy ze snem.
Wszystko zależy od dawki, powiedziałbym, że po jednorazowej porcji, nawet dość dużej, nie powinno być problemów z zaśnięciem, po jednej dorzutce już jest 50/50, a po dalszych dorzutkach szanse na sen bez wspomagaczy spadają do okolic zera, bo efekt stymulacyjny trwa dłużej niż euforia i z każdą dorzutką ulega on kumulacji. Częściowo zależy to też od sortu - przy tych bardziej spidujących już po pierwszej dorzutce można raczej zapomnieć o normalnym zaśnięciu. Przy zachowaniu minimalnych ilości zdrowego rozsądku w użytkowaniu (zarówno 3-mmc jak i benzosów), nawet po mocnym rajdzie 1 mg eti lub dikla powinno być wystarczające do spowodowania snu.
  • 2 / / 0
Światło pisze:
Raczej nie masz z czym iść do lekarza. Prawdopodobnie odczuwasz efekty samonakręcania się, co też jest normalne przy stymulantach. W ogóle zapoznałeś się z dość popularnymi efektami ubocznymi, więc pomyśl czy warto brnąć dalej. Później jakieś dyskomforty olejesz z góry bo kolejna działka już będzie czekać na ciśnieniu. Moim zdaniem to Ci prostu całkiem przejdzie jutro lub pojutrze. Bo niby co tam może boleć?

Minęło jeszcze więcej czasu i serce nadal mnie pobolewa, odczuwam takie uczucie gorąca i lekkiego kłucia. Nie jest to nic strasznego (nie przeszkadza mi we śnie ani nic), ale jest denerwujące i na dłuższą metę może być coraz bardziej. Nie odczuwam jakiejkolwiek niemiarowości w rytmie ani nic, ani też zbyt silnego bicia, po prostu takie kłucie. Jest możliwość że zrobiłem sobie coś poważnego?
  • 63 / 1 / 0
Wczoraj przerobiłem gieta 3mmc, ostatnia dorzutka poszła ok. 19. Około 23:00 wałnąłem se 3 piwka i zasnąłem bez najmniezych problemów, sen był na tyle mocny, że wstałem ok godz. 1o. Jak dla mnie 3mmc jednym z łagodniejszych stimsów. Tylko ta cholerna chęć na dorzutkę :P
  • 75 / 1 / 0
Przeciez po jednej nocy 3mmc praktycznie juz nie kopie ile bys nie zajebal ;D Mi sie zawsze udaje zasnac ;) Chwile poleze i nawet nie wiem kiedy odplywam ;)
to nie burza, nie zaraza,choć najwyższej wagi sprawa, nie bitwa, nie obława, nasza plaga leży w dragach... ;)
  • 192 / 2 / 0
luq1oo2 pisze:
Przeciez po jednej nocy 3mmc praktycznie juz nie kopie ile bys nie zajebal ;D
Mnie akurat kopie.
  • 561 / 40 / 0
Chyba tylko ketocholaminy bo serotonina to ni chuja :cool:
  • 75 / 1 / 0
to masz fajnie;p mnie juz np nad ranem nie chce robic;p moze przez to ze gdy juz sie bawie z trojka to aplikuje duze kreski i czesto ;p a takie zabawy odbywaja sie gdzies dwa razy na miecha;D albo i mnie zalezy ;)
to nie burza, nie zaraza,choć najwyższej wagi sprawa, nie bitwa, nie obława, nasza plaga leży w dragach... ;)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Kolejny akt oskarżenia w sprawie przemytu 2 ton marihuany ukrytej w konstrukcji mostu

Jest kolejny akt oskarżenia w sprawie zorganizowanej grupy przestępczej, która w imitacji stalowej konstrukcji mostu przemyciła z Hiszpanii do Polski 2 tony marihuany. Śledztwo w tej sprawie prowadzi Prokuratura Regionalna w Gdańsku. Tym razem przed sądem stanie Radosław Rz., ps. „Zeszyt”. Odpowie za przemyt ponad 900 kilogramów środków odurzających.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.