Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 384 / 28 / 0
Znowu zamówiłem trójkę i miałem czekać na sobotę,ale jak leżał wór od wczoraj to nie mogłem się powstrzymać.Snifami poszło 0,5g i żeby zasnąć musiałem wpieprzyć 8mg eti i z rana 2mg flubromazepamu.Dzisiaj poleci alko,trójka i na zaśnięcie pewnie z 12mg eti.Kurwa coś za mocno płynę ostatnio;/
  • 9 / / 0
Ja trafiłem na średni rzut teraz, było po prostu pluszowo i empatycznie, wręcz sennie, powiedział mi że taki dostał, poprzedni kierpce ze stóp wystrzeliwał, ten dobry na sen, muszę czegoś nowego w okolicy chyba poszukać. mnie i osobie o zerowej tolerce tak samo po tym było więc coś z tą trójką było niezbyt
  • 6 / / 0
0,5 to mało:) powiedZcie mi jak rozumiecie pojęcie "totalny nieogar" po zazyciu 3mmc:) bo niewiem o co w tym chodzi.czesto to wale nawet w sporych ilościach i niewiem czy to doświadczyłem:)o co chodzi ludziom z tym nie ogarem?czy to może występuje tylko po zazyciu dużej dawki na raz?typu 200-300mg sniff/oral? Ja sniffuje zawsze i moje dawki to 50-100mg
  • 236 / 11 / 0
:heart:
;-)
  • 7 / 1 / 0
sebaaa5g pisze:
jak rozumiecie pojęcie "totalny nieogar" po zazyciu 3mmc
Totalny nieogar po trójce, dla mnie, równa się: drastycznemu drżeniu kończyn, w tym rąk, uniemożliwiającemu mi wzięcie do ręki strzykawkę - nie wspominając nawet o jej napełnieniu czy strzale; ślinie, pomieszanej z krwią zapełniającą moje usta w wyniku poprzegryzania błony śluzowej i zaciśniętej szczęce, niweczącej moje próby mówienia w bełkot, przywodzący na myśl nieokrzesanego jaskiniowca; spięciem mięśni i chodem robota, sprawiającym wrażenie, jakby kto wetknął Ci w tyłek długi kołek. Równa się: męczącym splątaniem, bombardującym mózg tysiącem, gównowartych, strzępków informacji i niespójnych myśli, przez które, iloraz inteligencji, na kilka godzin, spada do -15; halucynacjami, objawiającymi się marami tańczącymi w mroku nocy i karzącymi Ci się zastanawiać co jest prawdą, a co fikcją. Noo, to tak z grubsza...
"Jestem nowym Werterem wieku dwudziestegopierwszego;
Jestem brudnym wyrzutkiem, chcącym czegoś lepszego."
  • 32 / / 0
x
Ostatnio zmieniony 21 czerwca 2015 przez paniprezes, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik paniprezes nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 192 / 2 / 0
sebaaa5g pisze:
powiedZcie mi jak rozumiecie pojęcie "totalny nieogar" po zazyciu 3mmc:)
No chodzi tutaj o dawki większe niż te które podałeś. Jest to nie ogar że nie wiesz co się dzieje - jest taka zajebista faza.
Jest to bardzo przyjemny nie ogar - tyle że raczej aby samemu posiedzieć i się tym stanem delektować :)
Aby z kims pogadać to trzeba mniejsze dawki.
  • 9 / / 0
albo z kimś w takiej samej fazie można się poprzytulać albo pogadać o życiu też, razem miałem taką fazę ale nie z trójki tylko czegoś podobnego że ciemno było w pokoju a ja myslałem że ktoś reflektor zaświecił - wszystko mi leciało przed oczami i uczucie takie samo jak w filmie matrix jest wizualizacja tego jak przenoszą się niby z naszego świata do matrixa, ogólnie było to dziwne, ani fajne ani kiepskie, poza tym pociłem się masakrycznie ale to norma
  • 319 / 8 / 0
2g w ciągu 48h bez snu i jedzenia też dają radę, gorąco polecam %-D
Przypomnij sobie krzywdy, nie daruj nikomu, nigdy.
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
  • 192 / 2 / 0
Też miałem trochę takich akcji :) Było okej. 2-3 gr starcza mi na te 48 h jazdy bez przerwy. Najważniejsze nawadnianie - chociaż trochę popijać co jakiś czas i choć trochę czegoś łatwo wchodzącego zjeść.
Ale najlepiej ograniczać się do jednego dnia bo inaczej to tylko tolerka rośnie a efekty do dupy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.

Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina

Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.