Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 27 / 3 / 0
Tak jak wyżej. Jazda na SOR. Tak naprawdę to nikt nie wie co wciągałaś.
Uwaga! Użytkownik motylodron jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Darlenenielogujesie
  • / / 0
Re: Sytuacje kryzysowe: Sprawy pilne
Nieprzeczytany post autor: Darlenenielogujesie »
Dzięki. A pregabalina? Ja wiem, że nie wstyd, ale boję się iść na sor, że się milicja nowa huta zainteresuje. Wezmę alprazolam, przerobilam bardzo dużo prochu na lekach będąc, raz miałam sytuacje piksy plus ssri, że umieralam, dostałam ataków padaczkowych i mnóstwa innych rzeczy. Teraz żyje, kwestia głównie pregabaliny czy mogę ją wziąć czy nie do tego dziś
  • 5383 / 988 / 0
Sprobuj z ta alpra. Jak nie pomoze, to idz na sor.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
Darlenenielogujesie
  • / / 0
Re: Sytuacje kryzysowe: Sprawy pilne
Objawy normalne, jak po amf chujowej tylko mocniej, mąż żyje, normalnie biorę pregabaline i pomaga, nigdy więcej żadnych takich wynalazków :rolleyes:

Niby tak, ale jak mają jakieś podejrzenia to chuj ich wie :rolleyes:

scalono/thermo
  • 318 / 23 / 0
Wątpię, żeby lekarz dzwonił po niebieskich, jak przyznasz się do brania rc. Wyczyścić DOM i udać się na SOR - sumienie spokojne. Wiem problem zażegnany, dziwię się tylko, że wielu ludzi tu szuka aprobaty i zrozumienia - prawie konając. Od dobrych rad jest lekarz toksykolog.
Uwaga! Użytkownik psycholek1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Darlenenielogujesie
  • / / 0
RRe: Sytuacje kryzysowe: Sprawy pilne
Wzięłam alpre i pomogło. Nie, ja już nie ryzykowalabym, jak coś jest sytuacją zagrożenia życia to na izbę, jestem na to za stara już żeby ryzykować takie rzeczy. ;-) Mój mąż jest ze mną, wie jakie leki biorę, jest poinstruowany w razie napadu padaczki, a jak cokolwiek powazniejszego by mi się działo to dzwonił by po pogotowie. Ale lecze się na stałe psychiatrycznie, więc wolę nie iść jak nie muszę. Chciałam głownie spytać o pregabaline, jak jej nie wezmę 24 h zaczyna się robić niefajnie (mega mdłości i ból głowy), po zwykłym prochu normalnie ja biorę i pomaga na zjazd, ale pierwszy i ostatni mam styczność z tym hex gownem, w ogóle się boję rc, ostatni, no ładnie było pięknie, ale ten zjazd jest przegiety, i mnie tak rano wystraszyl i stąd ten pomocy i ratunku i w ogóle , teraz już widzę że jest to samo co po zwykłym prochu:, serce, mdłości, kiedy zaczyna schodzić, tylko nasilone kilkanaście razy no i po jakiejkolwiek dawce normalnie na zjeździe przeczekam taki stan z godzinę i dalej płynę sobie taka zmęczona i jest przyjemnie, a tu wręcz przeciwnie ) stąd pytanie co robić brać jeszcze dziś pregabaline? Czy coś wiadomo na temat tych substancji i pregabaliny? Ludzie piją giebla w sumie po tym widziałam w komentarzach...
  • 694 / 70 / 0
Nigdy nie lacz 2 stymulantow. Bipropion to keton tak jak hex.
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 3 / / 0
Przyjalem około półtorej godziny temu 0.7 g fety i 1g MDMA - obydwie substancje zajebistej jakosci. Serce zapierdala mi jak pojebane, nie potrafie splecić ani jednego zdania, czuje mocny ucisk w głowie i klatce piersiowej, kompletnie nie wiem co robić, nigdy coś takiego mnie nie spotkało, prosze szybko o pomoc
Uwaga! Użytkownik NAZ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 20 / 2 / 0
Nigdy nie czytałam tego topicu, zaraz się zanurzę w lekturze, czy jednak będzie mowa o karetce? Wpadam w panikę.

Były już myśli samobójcze. To psychoza. Help.

Edit?
Było tylko THC "a jednak czegoś mi brak".

Mam tylko lorazepam. Ale wyliczone do pon. rano. Także ni chuja.

Co dalej?
  • 8103 / 914 / 0
Wez cieply prysznic, ogarnij sobie waleriane albo melise , do tego kakao i powinno byc lepiej.Zrob to co najbardziej lubisz.
np: posluchaj spokojnej muzyki, ksiazka czy jakis lekki film.
Jak mysli samobojcze beda sie utrzymywac to koniecznie do szpitala.Ale to ostatnia deska ratunku.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.

Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.