Nie bierzcie tego dluzej niz 12h . ja troche przesadzilem i dopiero po 2tyg doszedlem do siebie. Duzo sportu,czytania,kontaktu z normalnymi ludzmi i jakos wysszedlem na prosta ale naprawde bylo ciezko. Samopoczucie i ta mysl ze nigdy to ze mnie nie wyjdzie byla tragiczna. Trojka dobra raz na jakis czas zeby przyjebac sobie fajny wieczorek i wyjsc do ludzi bo empatia jest zajebista po tym dziadostwie:)
Sa juz jakies przeslanki ze maja zdelegalizowac ten srodek?
Kolory to syfy, wiec pomysł który sort będzie lepszy, no chyba ze biały z apapem krystalicznym(apap big crystal)
drlooney pisze:Nie wiem już sam, czy może te stymulanty wywołały u mnie jakąś nerwicę/schizofrenię? Dziś trzy razy wydawało mi się, że mama mnie wołała (niby to usłyszałem, moje imię, jakby w tle, ciche, ale tonem krzyczącym), choć tak na prawdę tego nie robiła. Lęki pojawiają się głównie pod wieczór/w nocy. W dzień mam czasem uczucie, że muszę wykonać głębszy wdech (dość często), bo zwykły mi nie wystarcza, a jak go wykonuję, to powstaje dziwne uczucie, jakby płuco było za mocno wypełnione (nie boli). Czasem czuję też dziwne uczucie w klatce, ale akurat to nie jest takie uciążliwe, bo zdarzało mi się kiedyś też zanim zacząłem brać. Najbardziej męczą mnie te lęki wieczorem/w nocy. Choć wczoraj już były o wiele mniejsze. Chodzę ogółem do psychoterapeuty (nie związane z tym, ani z ćpaniem, a z brakiem umiejętności opanowania emocji), może zapytam go o receptę na jakieś leki uspokajające dot. tych lęków lub on coś doradzi? Co sądzicie?
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.
Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne
Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).