Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 236 / 11 / 0
Wiesz ja jadłem apap noc w odstępie kilku godzin w celach nasennych i żyję. Mam nadzieję, że moja wątroba też jeszcze pożyje ;)
  • 149 / 1 / 0
Mnie najlepiej buja po paru piwkach,nawet mozna pokusic sie i skosztowac czegos mocniejszego. Jak juz alko nas troche wyluzuje dorzucic 200mg bombke- w sumie w krysztale to jest to mozna jak tablete lykac:) i wtedy jest zajebioza.

Nie bierzcie tego dluzej niz 12h . ja troche przesadzilem i dopiero po 2tyg doszedlem do siebie. Duzo sportu,czytania,kontaktu z normalnymi ludzmi i jakos wysszedlem na prosta ale naprawde bylo ciezko. Samopoczucie i ta mysl ze nigdy to ze mnie nie wyjdzie byla tragiczna. Trojka dobra raz na jakis czas zeby przyjebac sobie fajny wieczorek i wyjsc do ludzi bo empatia jest zajebista po tym dziadostwie:)

Sa juz jakies przeslanki ze maja zdelegalizowac ten srodek?
Uwaga! Użytkownik dimon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 9 / / 0
nic Ci nie będzie ja nawet ketonal brałem podczas działania 3mmc bo mnie plecy bolały mocno i też było okej, więc raczej po prostu panikujesz - jakie masz objawy?
  • 149 / 1 / 0
Towarzysze pytanko trojka lepsza w bialym krysztale czy brazowy? Pojawil sie brazowy i zastanawiam sie czy lepsiejszy bedzie
Uwaga! Użytkownik dimon nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6 / / 0
Siema. Brazowa dobra i biala dobra:) moim zdaniem bialy krysztal ma wiecej speeda niz brazowa. brazowa odczuwalna wieksza eufora i pluszowosc:) moje dawkowanie: 1g co 3tyg. 150mg oral na start i po 30min juz sniffuje 50mg co 20min:) az do konca samary:)
  • 1521 / 73 / 0
@dimon te dochodzenie do siebie to wypranie z serotoniny, wszystko się kończy.

Kolory to syfy, wiec pomysł który sort będzie lepszy, no chyba ze biały z apapem krystalicznym(apap big crystal) %-D
tekst powyżej =/= prawda
  • 1957 / 230 / 0
digi ja zawsze wale ponad 12h i dochodze do siebie w pare dni. Jednakze to tylko oslabienie fizyczne i psychiczne. Cos mocno Cie poryło z tego co widzę. W sumie to raz miałem po rudym sorcie dosc mocne, dziwne stany lękowe. No ale to pare dni.
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 371 / 3 / 0
drlooney pisze:
Nie wiem już sam, czy może te stymulanty wywołały u mnie jakąś nerwicę/schizofrenię? Dziś trzy razy wydawało mi się, że mama mnie wołała (niby to usłyszałem, moje imię, jakby w tle, ciche, ale tonem krzyczącym), choć tak na prawdę tego nie robiła. Lęki pojawiają się głównie pod wieczór/w nocy. W dzień mam czasem uczucie, że muszę wykonać głębszy wdech (dość często), bo zwykły mi nie wystarcza, a jak go wykonuję, to powstaje dziwne uczucie, jakby płuco było za mocno wypełnione (nie boli). Czasem czuję też dziwne uczucie w klatce, ale akurat to nie jest takie uciążliwe, bo zdarzało mi się kiedyś też zanim zacząłem brać. Najbardziej męczą mnie te lęki wieczorem/w nocy. Choć wczoraj już były o wiele mniejsze. Chodzę ogółem do psychoterapeuty (nie związane z tym, ani z ćpaniem, a z brakiem umiejętności opanowania emocji), może zapytam go o receptę na jakieś leki uspokajające dot. tych lęków lub on coś doradzi? Co sądzicie?
Kurwa 'ciocia dobra rada' :-D :-D :-D
  • 38 / / 0
Czy są jakieś niebezpieczeństwa wynikające z mixowanie 3mmc z MXE? Bo przeczytalem w tym wątku że może wystąpić ZS. Taki miks robiłem wiele razy i według mnie jest zajebiście (hd w 3d %-D). Idealnie się komponują te 2 związki. Próbował ktoś tego jeszcze? Moim znajomym też miks podszedł pod gust ;)Dodam jeszcze że MXE w ilościach na dobre samopoczucie, a nie na trip w łóżku z słuchawkami w uszach.
  • 466 / 10 / 0
mam takie dziwne pytanie, slyszeliscie cos o jakiś wywarach z 3mmc? Tak mi ostatnio gadał cos diller co to rozwozi w poznaniu, a niezły gangus z niego
ODPOWIEDZ
Newsy
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Ekstrakty z konopi poprawiają funkcje poznawcze u chorych na Alzheimera – nowe badanie kliniczne

Według nowych danych z kontrolowanego placebo badania klinicznego, opublikowanego w „Journal of Alzheimer’s Disease”, długotrwałe stosowanie roślinnych ekstraktów kannabinoidowych poprawia funkcje poznawcze u pacjentów z demencją związaną z chorobą Alzheimera (AD).