Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1095 / 34 / 0
Heh też na to nie wpadłem, ale być może kiedyś spróbuję walnąć 120mg pse podskórnie, bo instalacyjne iniekcje są zbyt inwazyjne i brutalne jak dla mnie.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1615 / 28 / 0
Jest to tak słaby stymulant, że nie wiem po co chcesz się kłuć. Nie lepiej wciągnąć, albo podać doustnie?
  • 285 / 2 / 0
  • 811 / 5 / 6
0202122 pisze:
Jest to tak słaby stymulant, że nie wiem po co chcesz się kłuć. Nie lepiej wciągnąć, albo podać doustnie?
Ewentualnie wyprodukować metkatynon? I wtedy podać dożylnie?

%-D
Uwaga! Użytkownik szpak123 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1615 / 28 / 0
Móc można, pewnie, ale skoro mówimy o czystej substancji bez przeróbek to nie ma to sensu... Przynajmniej dla mnie.
  • 94 / / 0
ile tak naprawdę działa pseudoefedryna? Bo wiki wskazuje że okres półtrwania wynosi 9-16h, szczerze mówiąc to chyba nigdy nie trzymało mnie dłużej niż 6h po p-e, a jak jest u was?
  • 488 / 13 / 2
Jaka jest bezpieczna dawka pseudoefedryny? Jak zjem 1500 mg + ew. DXM to coś mi grozi?
  • 1180 / 5 / 0
Po co tyle PSE? I jeszcze dex. Serducho będzie miało mocną fazę, bądz pewny tego.
  • 488 / 13 / 2
Zajebiście chce mi się coś zarzucić a mam tylko to. 1500 mg pseudoefedryny + 60 mg dexa + paracetamol w składzie. Bieda totalna ale nie ma wyjścia. Więc serce może mieć problem? Da się coś z tym zrobić? Jak dotąd to szamałem dawki rzędu 500 mg pseudoefedryny i szczerze mówiąc nie klepało wcale.
Ostatnio zmieniony 01 września 2013 przez Rahciah, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 800 / 67 / 0
@up
DXM nie wart zachodu, z pseudoefedryną powodzenia, jak i powodzenia z paracetamolem, o której ilości nawet nie wspomniałeś. Miłego zabijania wątroby! : *
"Pogardzam wszystkimi i mam wstręt taki do hołoty umysłowej, że rzygam."

I’m medicated, how are you?

Wszystko, co zostało tutaj napisane przeze mnie, to fikcja literacka i wymysł chorego umysłu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...

Palenie papierosów uszkadza cement. W zębach pozostają trwałe ślady po nałogu

Zęby składają się z trzech zasadniczych warstw: szkliwa, zębiny i cementu. Ten ostatni pokrywa korzeń i budową przypomina kość. Układa się on w charakterystyczne pierścienie, podobne do pierścieni drzew, które rosną z każdym rokiem. Naukowcy z Northumbria University chcieli sprawdzić, czy cement można wykorzystać w medycynie sądowej, na przykład do określania wieku ofiar przestępstw lub katastrof. I odkryli, że palenie papierosów pozostawia w cemencie trwałe ślady.

EUDA 2025: Depenalizacja marihuany jako rekomendacja dla krajów UE

Analiza raportu „European Drug Report 2025 – Cannabis”.