Masz dużą tolerancję, potrzebujesz kilka słoiczków bunondolu 0,4.
Pamiętaj, żeby z wzięciem buprenorfiny poczekać aż skręt się zacznie.
Znajdę ci moją rozpiskę...
Schodzenie na buprze wersja 6 tygodniowa sprawdzona przeze mnie w praktyce.
Dzień -1 kończymy ćpanie tego co tam ćpaliśmy, heroiny, morfiny, oksy.
Dzień 0 łykamy 10 tabletek 0,4mg na raz (4mg) + benzo
Tydzień 1: 2mg/dzień 2-1-2 (rano-połudne-przed snem) /w tym tygodniu brałem zolpi na sen/
Tydzień 2: 1,6mg/dzień 2-0-2
Tydzień 3: 1,2mg/dzień 2-0-1
Tydzień 4: 0,8mg/dzień 1-0-1
Tydzień 5: 0,4mg/dzień 1-0-0
Tydzień 6: 0,4mg co drugi dzień (pon, śr, pt, ndz)
Jesteśmy odtruci. Na cały detox poszło 10+7*5+7*4+7*3+7*2+7+4 = 119 tabletek bunondolu 0,4. Jeden słoiczek ma 30 tabletek. Potrzebne nam 4 słoiczki co daje 120 tabletek. Zostaje nam jedna tabletka. Możemy sobie ją wsadzić w dupę. :)
PS: mi się udało tylko dlatego, że ktoś mi wydzielał tabletki. Przez pierwsze dwa tygodnie miałem ochotę zwiększać te dawki bupry bo mimo iż czułem sie dobrze, to nie byłem zajebany. Ciśnienie na takie zwiększanie zeszło już w 3 tygodniu.
Aha i nie piszcie, że te dawki bupry małe. Owszem, małe bo to ma być detox. Ja w ten sposób się odtrułem a przed detoxem miałem tolerancję wyjebaną tak, że strzał z 200mg morfiny ledwo mnie porobił.
piterpank pisze:niestety nie działa na mnie bupra. poczekałem 24 godziny od ostatniego strzała majki i zarzuciłem bupre i niestety nic. bardzo słabo mi skręta niweluje. będę musiał chyba na detox pojechać albo matadon sobie załatwić na pierwsze parę dni i później dopiero bupra. spróbuję jeszcze z benzo, żeby przynajmniej jeden dzień wytrzymać w domu, żeby nasączyć się buprą lepiej, bo sama bupra na mnie nie działa niestety. dzięki za info w każdym razie.
nlx3 pisze:Uzywajcie moze poprawnych nazw, zamiast skrotow myslowych typu: "bupra".
Od daru bogów do codziennej ucieczki. Co antropologia mówi o naszym związku z alkoholem
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.