Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 104 / 0
Myślę, że powinno dać wyraźne efekty. Nie ciągnie Cię na wymioty po fenkach iv?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 414 / 3 / 0
Ani trochę.
Rosnąć.
Zwiększać się.
Wybuchać!
  • 40 / / 0
draem pisze:
A jak to jest z bólem dziąseł na przykład. Narzeka się na rozpieprzający ból śluzówki nosa po 2C-P, a dziąsło? Nie będzie zajebiście bolało od kartonów?
Nie beda bolec dziasla, sprawdzone :-p
http://talk.hyperreal.info/lad-t39515.html

Rozmowy na temat vendora "AL-LAD"
  • 153 / 2 / 0
Przymierzam się do pierwszego w życiu iv i wybór padł na 2C-P. 5mg mnie nie zabije, nie?;p Lubię hardkorową jazdę.
  • 2334 / 9 / 0
Lepiej spróbuj i.m.
Opisy i.v. raczej nie zachęcają do testów. Sam tam kiedyś chyba z 3-5mg puknąłem i.v., ale to na tolerce z tego co pamiętam i nie było fajerwerków, ale ładnie mną potrzepało na wejściu. Jak już chcesz i.v. podawać psychodeliki to spróbuj jakieś "lekkie" (wiadomo też kwestia osobnicza) tryptaminy np. 4-HO-MET'a.
  • 5299 / 104 / 0
Ja bym nie podawał feneylek po mięśniach, tryptamin zresztą też. Nie żebym zachwalał i.v. ale to dla organizmu wydaje się bardziej bezpieczne, w szczególności własnie dla mięśni. Bleblebleb w ilu ml podawałeś i jak szybko? Opisz jak to Cię potelepało?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 49 / / 0
Nie zażywaj psychodelików iv, bo nie ma z tego przyjemności. Fizyczne uczucie jest chujowe, nie wiadomo co Wgl robić, nic się nie chce, a zarazem chce. Efekt mdłości występuje praktycznie za każdym razem, żołądek nie wie co ma ze sobą robić. Umysłowo nie ma żadnych efektów,jedynie sam Visual. Jeżeli tak ci zależy na podaniu dożylnym to próbuj, sam się przekonasz o co mi chodziło :)
Z wszystkiego, co kiedykolwiek napisano, lubię tylko to, co autor napisał własną krwią.
  • 978 / 121 / 0
Nie polecam fenylek IV ani IM. Jeśli jakieś psychodeliki to ewentualnie jak ktoś wczesniej napisal tryptaminki. A najlepiej pozostać przy tradycyjnych metodach. Zawsze po iniekcjach psychodelików targały mną straszne wyrzuty sumienia, chyba lepiej pozostawić je takimi czystymi i nieskalanymi jakimi były przez wieki. Oprócz olbrzymiego szacunku jaki należy się psychodelikom (zwłaszcza naturze:)), zwyczajnie lepiej czuć się po spożyciu niczym szaman niż mieć z tyłu głowy myśli "co ja zrobiłem" itd.
  • 648 / 1 / 0
Opłaca się miksować ze sobą 2c-x ? Nadaje się to to na imprezy ?
Matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności.

https://soundcloud.com/second_hand123 - Moja własna Twórczość muzyczna.
  • 2874 / 298 / 0
Zależy które, myślę że miksy w stylu 2cd/2cc/2ce/2cb będą spoko. 2cp ciut za długo działa w porównaniu do wcześniejszych i wtedy miks nie będzie "pełny"
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
ODPOWIEDZ
Exception when calling VideoApi->videos_get: (500) Reason: Internal Server Error HTTP response headers: HTTPHeaderDict({'Access-Control-Allow-Credentials': 'true', 'Access-Control-Allow-Origin': '*', 'Access-Control-Expose-Headers': 'Retry-After', 'Alt-Svc': 'h3=":443"; ma=2592000', 'Content-Length': '291', 'Content-Type': 'application/problem+json; charset=utf-8', 'Date': 'Thu, 26 Jun 2025 21:26:09 GMT', 'Etag': 'W/"123-TljUAQ8boCPNg67GD97qdEr8r9I"', 'Server': 'nginx', 'Tk': 'N', 'X-Frame-Options': 'DENY', 'X-Powered-By': 'PeerTube', 'X-Ratelimit-Limit': '50', 'X-Ratelimit-Remaining': '49', 'X-Ratelimit-Reset': '1750973120'}) HTTP response body: {"type":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#section/Errors/SequelizeConnectionAcquireTimeoutError","detail":"Operation timeout","status":500,"docs":"https://docs.joinpeertube.org/api-rest-reference.html#operation/getVideos","code":"SequelizeConnectionAcquireTimeoutError"}
Newsy
Marynarka wojenna Salwadoru skonfiskowała ponad 6 ton kokainy

Prezydent Salwadoru, Nayib Bukele, ogłosił w piątek przejęcie 6,3 tony kokainy i aresztowanie 17 podejrzanych handlarzy narkotyków podczas czterech „bezprecedensowych” operacji marynarki wojennej kraju na Oceanie Spokojnym.

policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...