Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 8103 / 907 / 0
@04pain
To całkiem normalne, ja czasem po lorazepamie mam wyostrzone kolory.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 31 / / 0
witam, zadna alpra ani klonazepam mi juz u psychiatry nie przejdzie przez receptę, wiec co gdybym poprosil tak o o estazolam, ze niby na sen? Nie bralem dwoch wyzej wymienionych substancji dlugo ani czesto, w ostatnie wakacje przez kilka tygodni na ciężkie lęki i teraz znow potrzebuje czegos, co mnie troszke wyluzuje poza domem. Nada sie estazolam, czy cos innego? Z gory odpadaja wszystkie narkotyki, skonczylem z nimi jak nabawilem sie ostrych lęków:)
jak jest z alkoholem? mozna sobie do estazolamu bezpiecznie popic, czy tak jak z klonem i innymi ciezszymi benzo?
  • 101 / 7 / 0
Jak dlugo nie brales zadnego benzo i nie masz tolerki to raczej sie nie nada. Przynajmniej jest takie moje zdanie. Prawdopodobnie spac Ci sie szybko zachce i odplyniesz bo to typowo nasenne benzo.
Ja uzywam estazolamu aby podbic dzialanie innych benzo czy to aptecznych czy tych rc.
Pozdrawiam
  • 525 / 55 / 0
Na mnie bardziej fizycznie (zauważalne rozluźnienie) i nasennie działa (bardziej niż inne benzo), a nie inaczej (przeciwlękowo czy coś).
  • 880 / 363 / 6
@0Sh14sH bo estazolam to typowo nasenne benzo. Napiszę wam, co mi lekarz z nocnej pomocy lekarskiej odpisał w mailu:
Jarosław Grzyb pisze:
estazolam jest wg badań jednym z bezpieczniejszych leków przy krótkim użytkowaniu. Przy dłuzszym polecam Trazodon (Trittico) w małych dakach ponieważ nie uzależnia i powoduje bardziej naturalny sen.
I faktycznie teraz jestem na trazodonie i sprawdza się super w dawce 100 mg
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 525 / 55 / 0
@LittleQueenie Prawda, jak brałem trittico to problemy ze snem znacznie się ograniczyły. Myślisz że doraźne stosowanie w takich dawkach ma sens? Bo kiedyś tak zrobiłem i nie byłem zadowolony z chyba paradoksalnego efektu (ale nie jestem pewien bo mógł być to też efekt stresu).

Nie cytujemy posta bezpośrednio nad swoim. taurinnn
  • 880 / 363 / 6
Trazodon powinien zadziałać również doraźnie. Ma zbyt krótki czas półtrwania, żeby akumulował się w organiźmie. @0Sh14sH może miałeś wtedy rozjebaną GABA, a nie sero?
Everything's better with acryl. It's like bacon, but acryl.
Moje posty Ci pomogły - podziękuj mi za post!
  • 995 / 104 / 0
Estazolam pomimo profilu nasennego, działa jak każde inne benzo. Kwestia dawki, aby poczuć moc tego leku (oraz tolerancji). Teraz takie 2-3 tabletki estazolamu bardzo by mnie ucieszyły, przy obecnej suszy (miesięczna przerwa w marcu od benzodiazepin w jakichkolwiek dawkach)- ani trochę bym nie wybrzydzał. Pamiętam swoje początki z benzodiazepinami - estazolam był jedną z pierwszych. Oczywiście jako ćpak- nigdy nie szedłem po nim spać.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
@siostrorelanium
Podbijam, kiedyś podebrałem babci estazolam ( nie pamiętam ile mg ) i fajnie było.Wszedł ten luz, lekka mgiełka no i wybrałem się na poszukiwanie łysiczek i zbiory były obfite :grzybki: .To jeden z moich pierwszych anksjolityków. :tabletki:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 525 / 55 / 0
@LittleQueenie Możliwe bo dostałem te SSRI ze względu na problemy lękowe.
ODPOWIEDZ
Newsy
Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.