Więcej informacji: Salvia Divinorum w Narkopedii [H]yperreala
p.s. dzisiaj śniło mi się jak mr. Olympia wpierniczył przed kamerami 700 łysiczek i w wywiadzie mówił że dla mistrz tyle potrzebuje dla wywołania efektu, ot taki znak że grzybki wzywają.
do not let these questions strain or trouble you,
find your strength in the sound and make your transition.
Z głębokości uzależnienia swego wołający lub wołającym być chcący pomocnym? - Hyperreal [H]elp
"Zwiększa się odczuwanie bycia tu i teraz, w danym miejscu/sytuacji . Mózg intensywniej pracuje, rejestrując następujące po sobie bodźce . Istnieje niesuatnna walka między nimi . Punkt świadomośći może w jednym momencie być skupiony na jednym z doznań . Ja przeskakuje co chwilę z odczuwania dotyku klawiszy klawiatury czy odczuwania dotyku fali dźwiękowej we wnętrzu mojego ucha lub odczuwaniu obrazu na siatkówce gdy zerkam na pisany tekst . W tym stanie każdy z bodźców jest odbierany intensywniej . Sięgając do lodówki po masło, zwraca się uwagę na odczucie dotyku branej kostki masła . Zwraca się uwagę na dźwięk zamykających się drzwi . Zachowania te sa podejmowane mimowolnie . To jest tak jakbysmy na czas trwania efektów szałwii odgrywali swoje własne życie niczym aktor rolę aktorską . W tym stanie MYSL ma jednak największy rozmiar . MYSL może przyjąć postać dźwięku, obrazu czy bodźca dotykowego . Jednak zawsze w danym momencie dominuje jedna myśl . Patrząc na monitor można się skupić albo na tym lub na stukaniu palcem o biurko, nie da się na dwóch rzeczach rónoczesnie . No tak, zwykła fizjologia i działanie półkul mózgowych . Podczas trwania fazy, w głowie mam co chciwle inne pytanie, głównie sprowadzające się do odpowiedzenia na pytanie : co to jest ? Dlaczego mózg nieustannie pożąda odpowiedxi na pytanie nie wiedząc rónoczesnie o co tak dokłądnie pyta ? "
W żyły wtłoczę dekstrometorfan
Następnie pożrę Cię
I SIGMA ciałem się stanie
do not let these questions strain or trouble you,
find your strength in the sound and make your transition.
mimo pełnej świadomości, że człowiek robi z siebie błazna
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.
Przemycali narkotyki z Hiszpanii w sklepach i automatach paczkowych. Rozpoczął się proces
Przed Sądem Okręgowym w Gdańsku rozpoczął się proces przeciwko trzem zatrzymanym i aresztowanym mężczyznom z Gdyni, Suszu i Bochni oskarżonym o przemyt narkotyków z Hiszpanii. Trafiały one do Polski za pośrednictwem firm kurierskich.
Maroko stawia na legalne konopie. Ulga dla tysięcy farmerów
Największy na świecie producent konopi indyjskich stawia na legalizację upraw. Po dekadach działania w cieniu, rolnicy z regionu Rif mogą wreszcie pracować bez obaw o aresztowanie. Legalizacja przynosi nowe możliwości, ale też wyzwania — nielegalny rynek wciąż ma się dobrze, a rolnicy narzekają na problemy z wypłatami za plony.