Pochodne kwasu lizergowego, jak na przykład LSD, czy LSA.
Więcej informacji: Lizergamidy w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 429 / 64 / 0
Zamierzam ogarnąć 1P-LSD(100ug) lub 1cP-LSD(100ug) zostało mi jeszcze troszkę normalnego kwasa (1/4) czy jest sens mieszać któryś z tych RC razem z resztka zwykłego kartony?
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 8103 / 907 / 0
@JezusWKominiarze
Lepiej ta 1/4 kwasa zmieszaj z marihuana.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 491 / 62 / 0
06 sierpnia 2020JezusWKominiarze pisze:
Zamierzam ogarnąć 1P-LSD(100ug) lub 1cP-LSD(100ug) zostało mi jeszcze troszkę normalnego kwasa (1/4) czy jest sens mieszać któryś z tych RC razem z resztka zwykłego kartony?
jest. odnośnie rady wyżej, to IMO z marihuaną lepiej nie mieszać, bo taki mix różnie na ludzi działa i zwiększa ryzyko bad tripa.
  • 429 / 64 / 0
No właśnie mój 1 raz z LSD był przepalany jointa i i skoczyło się tak że z ciężka faza na bani siedziałem. Zmulkny, znojomi opowiadali ze moja mimika twarzy pokazywała wszystkie emocje które istnieją i kurwa przez całą noc się słowem nie odezwałem
Uwaga! Użytkownik JezusWKominiarze nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 99 / 46 / 0
Możesz w praktycznym przybliżeniu potraktować miks klasycznego LSD z którymś z tych lizergamidów tak, jakby to była ta sama substancja, czyli 100ug LSD+100ug 1P-LSD =~200ug kwasu, bez wgłębiania się w znikomą różnicę dynamiki oddziaływań poszczególnych substancji z odpowiednimi receptorami, która dla odczuwalnego działania nie powinna mieć wpływu. Jeśli będziesz czuł różnicę, to przez to że sam sobie ją wykreujesz, niż gdyby naprawdę jakaś istniała.
  • 8103 / 907 / 0
Ale @JezusWKominiarze ma tylko 1/4 kwasa.To ile może być tam ug ? 40-60 ? Do tego delikatnie z lufki parę machów i nie powinno być bad tripa. :lsd:
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 515 / 71 / 0
Czy LSD może indukować zaburzenia typu borderline? Jak wygląda trip u osoby z takim zaburzeniem?
  • 491 / 62 / 0
@Kosmaa kilka razy tripowałem z taką osobą i jej zachowanie podczas podróży nie różniło się od "normalnych" ludzi.

problemy były tylko raz, gdy dopaliła syntetyczne kana. zrobiło się grubo, tak jakby cała jej osobowość zniknęła.
  • 12 / 2 / 0
Dzisiaj/wczoraj w nocy zarzucilem pół kartona (LSD25 z Amsterdamu od dużego vendora z bardzo dobra opinia, plus minus 200ug na papier). Po około półtorej godziny, odczuwalem wyłącznie dość specyficzny BL (laskotanie w płucach, dreszcze, co jakiś czas delikatne sztywnienie mięśni i drgajace ręce). W tym momencie (głupota ale co zrobić), dorzuciłem drugie pół papiera. Po około 3h po zażyciu pierwszej polowki, zanotowalem dalej lekko odczuwany BL, subtelne zmiany percepcji, a jedyne efekty wizualne, to delikatne nasycenie kolorów. Dopiero po około 5-6h, nagle jakiekolwiek oznaki BL ustąpiły. Wizualnie kolory dość znacznie się ocieplily i pojawiły się OEVy w postaci dość standardowego falowania i wykrzywiania się obiektów. I nic poza tym. Jakiekolwiek inne zmiany percepcji/mentalne, ustąpiły całkowicie. Delikatne OEVy trwały już potem raptem 3h i koniec.

Ktoś jakiś pomysł co tu się mogło stać?
  • 99 / 46 / 0
@SourCarcass A miałeś jakąś tolerancję? Jadłeś posiłek przed wrzuceniem papiera? Body Load świadczy o tym że substancja zaczęła działać. Jeśli nie mogłeś mieć problemów z moimi pierwszymi pytaniami, wciąż mogło być sporo innych czynników. Tak jak użytkownicy opisywali na forum, rozcieńczenie substancji na papierze to może być bardzo losowa kwestia i lokalnie mogą występować większe lub mniejsze stężenia. Twój papier mógł mieć mniej niż 200ug być może z tego powodu. Ale o czym ludzie kompletnie zapominają to kwestia ekspozycji na czynniki przyspieszające rozpad substancji, takie jak temperatura, światło, napowietrzenie i wilgoć. Są ludzie, którzy szczelnie przechowując swoje blottery mogą zażywać je po miesiącach a nawet latach bez znacznego spadku mocy. Ale takie przechowanie nic Ci nie da, jeśli chociaż przez kilka minut w dowolnej chwili przed spożyciem arkusz leżał w pełnym słońcu. No i wg mnie dorzutka po półtorej godziny to już jednak zmarnowanie potencjału pojedynczego dawkowania całości, ale może się mylę. Czy to była pierwsza próba z kwasem, albo próba po długiej przerwie od psychodelików? Może spadła ci na nie wrażliwość? Bierzesz poza tym jakieś leki?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.