Podchodne tryptaminy, które zostały rozbudowane przy pierścieniu w pozycji czwartej – np. 4-HO-MET, lub psylocybina.
Zablokowany
  • 3449 / 123 / 8
Jakieś w chuj wielgachne kartoniki masz, skoro chcesz jeden nasączyć 25 ml spirytusu. Tak patrzę na swoją półkę z książkami i na oko oceniam, że taką ilością to bym nasączył nawet jakiś większy słownik.
  • 16 / / 0
Faktycznie, moj błąd, nie pomyslałem + skutki radosnego upalenia... Wogole tak patrze na to co napisałem, i przypomniałem sobie ze 25 mg zolpidemu to było sporo zeby cokolwiek z tym robic procz wciągania, jak jest z objętoscią 4-AcO-DMT? Da rade upchac wogole 20/25 mg w kartonie?
  • 103 / / 0
Astafar pisze:
Raczej 75mg. Moc pukanego Aco porównałbym do trzykrotności dawki doustnej za cenę skrócenia tripa o ponad połowę.
i.m, nie i.v.

przy okazji, ktoś zna rozpuszczalność 4-aco w 1ml?

@errornode, nie łatwiej wypić? ew. zostawić do odparowania i trzymać w postaci soli?
Taijin Kyofusho.
Learning To Fly.
dimethyltryptamine.
psychonauts.

God is an astronaut,                                       
  Oz lies over the rainbow,                           
    and Midian is where the monsters live.
  • 2334 / 9 / 0
madsheep pisze:
25mg i.m. to strzelam, że taki odpowiednik 40-45mg oralnie, tak?
Różnie to bywa. Z grubsza można przyjąć przelicznik- x mg i.m. = 2x mg p.o., ale raczej tylko z grubsza. Przy tryptaminach podawanych iniekcyjnie zmienia się nie tylko moc, ale i charakter tripa.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 60 / / 0
Witam, czy przypadkiem ktoś się orientuję czy 4 AcO-DMT może przyczynić się do wywołania padaczki skroniowej ?.
Pozdrawiam
  • 2714 / 513 / 0
errornode pisze:
Da rade upchac wogole 20/25 mg w kartonie?
W innym temacie ktoś napisał, że na kartonik wejdzie max 5mg.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 2362 / 29 / 0
jeśli kartonik jest jakieś 4 razy większy od tego używanego najczęściej to da radę ;p
BS
  • 1049 / 10 / 0
proxfade - tak, moze (jak rozumiem u osoby ze stwierdzona juz choroba). Do konca nie wiadomo jaka jest patologia powstawania, jak i sam jej przebieg tej choroby, ktora objawia sie miedzy innymi widzeniami boga, ekstremalnymi przezyciami religijnymi, halucynacjami etc. Zaobserwowano u chorych nadaktywnosc DMT (za duza produkcje), i anomalie (w kilku przypadkach) szyszynki, oprocz uszkodzen platow skroniowych mozgu oczywiscie. Z cala pewnoscia dodatkowe zabawy z neuroprzekaznikami nie sa wskazane! Tym bardziej z serotoninowymi. Tym bardziej, ze zapewne dostaje ta osoba neuroleptyki, wiec i tak tryptaminy by slabo podzialaly.
  • 60 / / 0
noithai- wiesz może gdzie mogę znaleźć jakieś informację dotyczące pracy biochemii mózgu podczas takiego ataku ?. I skąd właściwie te informację, a szczgólnie nadaktywności DMT ??. To brzmi na prawdę bardzo interesująco i nie wiem czy trochę nie wypiera teorii odnośnie uaktywniania receptorów sigma. Hmmm czemu tak myślisz wydaję mi się ,że taka osoba może być bardzo poukładana ;d. Przykładem może być zespół sawanta kiedy jest wynikiem np różnego typu urazów mózgu jaki może być chociażby wylew. A poza tym tego typu substancje wplywają nie watpliwie na elektryke mózgu i wydaje mi sie ,że wiele osób tego doświadcza tzn na pewno rozumiecie o co mi chodzi jest grupka ludzi ,którzy widzą jedynie "kolorki" i czuja wplyw neuroprzekaznikow w postaci euforii, emaptii itp natomiast druga grupka wchodzi gdzieś dalej.. znacznie dalej ;). Tzw "hełm boga" skłania się ku temu ,że to właśnie padaczka skroniowa może indukować najwyższe stany uniesien religijnych u mnichów, osób pogrążonych w modlitwie itp.
  • 226 / 3 / 0
noithai pisze:
...przebieg tej choroby, ktora objawia sie miedzy innymi widzeniami boga, ekstremalnymi przezyciami religijnymi, halucynacjami etc. Zaobserwowano u chorych nadaktywnosc DMT (za duza produkcje), i anomalie (w kilku przypadkach) szyszynki
taka osoba zupełnie nie potrzebuje psychodelików :cheesy:
UWAGA: Latające owoce morza!
lost myself in every way
http://www.youtube.com/watch?v=1i-L3YTe ... ture=share
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Właściciele sklepów z marihuaną pozywają stan. Urzędnicy pomylili się przyznając im licencję

Grupa kilkunastu punktów sprzedaży marihuany w Nowym Jorku wniosła w piątek pozew przeciwko stanowi. Właściciele domagają się uznania, że lokalizacje ich sklepów są zgodne z prawem pomimo błędu urzędników, którzy przyznali, że przez lata źle interpretowali przepisy dotyczące minimalnej odległości od szkół. Sprawa trafiła do stanowego sądu najwyższego w Albany.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.