Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 380 / 89 / 0
Jak jesteś pewny że se wstrzyknołeś powierze to dzwoń na pogotowie.
:fuj: :fuj: :fuj:
  • 1864 / 703 / 0
Musiałby z pół strzykawy tego powietrza wjebać, żeby mu coś się stało. Kiedyś jak leżałem pod kroplówą, to patrze, a tam bombel między płynem idzie, jeb zatrzymałem kroplówke i lece do pilęgniary, mówie o tym ona patrzy, pstrykła palcem, bombel dalej i mówi nie panikuj pan, taki mały nic panu nie zrobi.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 16 / 13 / 0
W sumie teraz to już doczytałem, ale dzięki za potwierdzenie.

Tylko bardziej mnie interesuje ta druga sprawa, po pół godziny czy max godzinie może, w ogóle wszystko ustało. Ani nodow ani rzygania, PRAWIE jakbym nalokson wział.

No kurwa jak to możliwe, taka dawka majki, IV, 0 jakiegokolwiek wejścia, po 2h zaczynam dopiero cokolwiek poczuwać (z efektów, nie z wjazdu), po 3 czuję się jakbym wpierdolił 2x tyle co wpierdoliłem, a po 30-40min dalej wszystko mija.

No i jak mówiłem wcześniej, jak chuj chujem było w kabel i jak chuj chujem mam idealną tolerkę pod to.
  • 16 / 13 / 0
Znowu mnie jebło, tak samo jak wcześniej, ledwo oczy otwarte i mało nie :kotz: ,kompletnie z dupy, nic nie brałem, piłem tylko wodę i jadłem ale to jakiś czas temu, co sie odpiedala, czy to sie gdzieś kumuluje i uaktywnia czy co.

Jak powstrzymać te nody (tylko nie kawa) bo jak mam zdychac to lepiej nie we śnie
  • 41 / 5 / 0
zarzucilem wczoraj pierwszy raz
w zyciu 3cmc. Góra 50mg, smieszna ilosc, raczej chcialem przeprowadzic probe niz jakies efekty uzyskac. Do tego troche wódy. Ale stalo sie tak ze mialem grubą faze calkiem przyjemną, a teraz, 12 godizn pozniej, po totalnie nieprzespanej nocy, serce napierdala jak pojebane. wzialem Xanaxu 1 mg juz i slabe efekty, wiec to chyba nie nerwicowe a faktyczne dzialanie specyfiku. Nie rozumiem jakim cudem po takim czasie i w takiej ilosci? Jakies pomysly co robic, bo robi sie nieprzyjemnie... ciagle przyspieszm chyba
  • 62 / 9 / 0
Masz możliwość zmierzyć ciśnienie i puls? CMC już dawno niedziała, dawno to wysiusiałeś, po prostu możesz być przetryany przez alko i nieprzespaną noc. Pooddychaj świeżym powietrzem, nawodni porządnie. Zjedz jakieś owoce i coś słodkiego. Jak jest naprawdę źle to przedzwoń do kogoś i powiedz że jak nie będziesz dawał znaku to ma dzwonić po karetkę.
Będąc sobą wygrywasz na starcie z braku konkurencji.
  • 174 / 17 / 0
Dosłownie jakieś pięć minut temu przeczytałem na innym forum, bardzo wiarygodną recenzję z informacją, że pojawiła się u jednego z vendorów trójka, która nie działa, jak trójka, tylko jak jakiś pieprzony stim. Może się właśnie na to kolega nadział.

Pewnie tu nie można pisać ale może nie dostanę bana, jak powiem tylko, że to stosunkowo nowy vendor z nazwą zaczynającą się od tej samej litery, co część ciała, gdzie plecy tracą swą szlachetną nazwę. A sam towar z kolei ma nazwę zaczynającą się o literę wcześniej w alfabecie.

Co do tego walenia serca, to ja wtedy łykam jakieś benzo. Ale rada z przedzwonieniem do kogoś, jest bardzo dobra, uważam.
Ceterum censeo Roseum delendam esse
  • 1141 / 117 / 0
17 stycznia 2018Herezjarcha pisze:
zarzucilem wczoraj pierwszy raz
w zyciu 3cmc. Góra 50mg, smieszna ilosc, raczej chcialem przeprowadzic probe niz jakies efekty uzyskac. Do tego troche wódy. Ale stalo sie tak ze mialem grubą faze calkiem przyjemną, a teraz, 12 godizn pozniej, po totalnie nieprzespanej nocy, serce napierdala jak pojebane. wzialem Xanaxu 1 mg juz i slabe efekty, wiec to chyba nie nerwicowe a faktyczne dzialanie specyfiku. Nie rozumiem jakim cudem po takim czasie i w takiej ilosci? Jakies pomysly co robic, bo robi sie nieprzyjemnie... ciagle przyspieszm chyba
Sytuacja zapewne się już unormowała, ale jeżeli zajebałeś 50mg sniffem to nie mogło być to 3-CMC, skoro wywołało takie efekty. Fajnie jakbyś napisał SKĄD pozyskałeś ten chłam, żeby dać znak innym, aby od tego właśnie vendora nie brać.

Pozdrawiam i życzę zdrowia.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 41 / 5 / 0
Zjadlem. Rzecz z czarnego rynku powiedzmy, ale wszyscy ladowali po 100-200 i wszytko legitnie dzialalo
  • 1141 / 117 / 0
Czyli raczej Twoje objawy nerwicowe wzięły górę. Też tak miewam.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.