Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
Tak, nie powinno się podawać im,skórę substancji do tego nie przeznaczonych, ale robiłem to setki razy i nigdy nic mi nie było. Ale np. majkę z tabletek już bym im/skórę nie przyjął...bo tam jednak syf z tabsa może być itp. A takie 50mg dobrego, nie wypełnianego chuj wie czym helu, dobrze przefiltrowanego to nie zaszkodzi.
Donosowo setka działa już bardzo mocno więc nie wiem co ty pierdolisz. 30% działania to nie aż tak źle do 50%
---------------
Czy brauna się podgrzewa za mocno dopiero jak się podpala? Bo możliwe że nie robie tak źle, tylko po prostu dużo syfu zostaje czarnego, co nawet płynąć nie chce a spalony tzn zwęglony nie jest tylko taki smolny
Scalono. taurinnn
08 czerwca 2019Fastriaxiar pisze: Co za idiotyzm. Czemu coś co działa ma niby nie działąć akurat donosowo? Polska helupa jest taka sama jak każda inna wtf. Podobno nawet w miare czysta.
Donosowo setka działa już bardzo mocno więc nie wiem co ty pierdolisz. 30% działania to nie aż tak źle do 50%
Jak nie chcesz brać w żyłe to nie bierz wcale bo to see mija z celem. Palona działa, ale trzeba 10 razy tyle i samo działanie jest takie chujowe troche i mdłości mocne są ,a fazy nawet nie czuć.
To nie takie trudne walnąć w żyłe . Sam nie jestem jakimś ekspertem bo mi wchodzi tylko w te największe na zgięciu. Te inne jak chce się wkłuć to uciekają w bok. Wiem że to przez igłe bo używam 0.45 .
Jakbym użył 0.33 to pewnie by ta żyła nie uciekała jak jakaś przestraszona D
Ja biore codziennie w jedną praktycznie żyłe i nie widać . Jak ktoś mi nie spojrzy z 10 cm w ręke to nie zauważy.
Trzeba tylko mieć staze. Albo coś do owinięcia miejsca powyżej wkłucia.
Trzeba też mieć igły 0.4 albo 0.45 i strzykawkę leciutko chodzącą z gumowym tłokiem.
Jest na doz.pl zestaw igła i strzykawka insulinowa za 50groszy. Weź sobie zamów z 50 na paczkomat i nawet nie musisz chodzić po aptekach i sie wstydzić.
Musisz mieć też spirytus salicylowy, lejesz kropelke na wacik i przecieraz tam gdzie kujesz.
No i zaciskasz tą stazę , wkłuwasz sie pod dużym kątem do siebie. Powinna wejść kropla w kontrolke, dla pewnośći możesz odciągnąć czy krew wpływa. Wtedy delikatnie luzujesz staze i bez ruchu na boki wciskasz nektar boży. Jak coś nie tak to poczujesz odrazu bo boli , jak dobrze jest to nic nie czujesz albo leciutko czujesz jak coś wciskasz.
No wyciągasz powoli i odrazu przyciskasz wacik. Musisz go trzymać z pare minut przyciskając w miare mocno.
Jak tak zrobisz to ślad będzie ale przez maks godzine , możesz mieć zaczerwienione miejsce naokoło ale jak nic nie zjebiesz to samo znika .
I masz tylko lekką kropkę . Zaraz sie zlecą inni eksperci co wkłuwają sobie w żyłe pod paznokciem igłą 0.8 ale ja nie jestem takim ćpunem elitarnym i prosze mnie nie opluwać bo podaje tylko prosty sposób dla początkujących.
A i jak nie wyjdzie ci wkłucie to przerywasz, przyciskasz ten wacik i czekasz. Igły użyj tej samej do 3 razy jest dalej ostra i działa tak samo. No jak jesteś pedantem i sie boisz to wywalaj za każdym kontaktem z powietrzem ;D
I zmieniasz żyłe na np. tą z prawej łapy . Tam już ciężko jak jesteś praworęczny ale też ta sie to zrobić.
Także nie baw sie w jakieś palenie z foli bo igły to nie takie straszne gówno jak wam to mówią w szkołach albo w filmach. Używaj świeżych igieł , strzykawek, staze musisz mieć i wtedy nawet nie widać że człowiek jest opiowrakiem
I dalej się pytam skąd wyciągnąles swoje gówno wnioski bo każda hera działa donosowo na pewno, moja jakoś działa a sprawdzam to już kilka dni więc mi nie wmawiaj kurwa. Wczoraj po 125mg donosowo zastanawiałem się umrę czy nie bo już czułem jak mnie od świata odcina
Weź się nie wymadrzaj albo trochę grzeczniej bo to wszystko to ja już wiem i nadal czekam na odpowiedź na moje pytanie
No i oczywiście towar mam z polski. Był drogi za 280 więc może dlatego taki mocny.. chyba mocny
I nie, nie użyje tej samej igły 3 razy bo jedna kosztuje kurwa 50groszy i zawsze trochę łatwiej się wkłuwa
I tak wgl to używasz złej igły inteligencie, ty używasz do podań mięśniowych, do podań dożylnych są 07.-0.9 , może dlatego ci żyły uciekają... Jest taka opcja
Do nosa kiepska opcja. Chce sie zygac i leb boli. Ofc klepie ale jakos tak chujowiej niż folia.
ZAŁĄCZAM ZDJĘCIA FOLI PO MALEJ KROPLI.
https://ibb.co/qDfpxt0
https://ibb.co/WW9G9h2
https://ibb.co/s95Zmj5
21 maja 2019syluro pisze: Brałem przed chwilą jakieś 50mg helu iv. Jakość chyba dobra bo piegus z uk zachwalany w komentarzach. Ale dziwi mnie moja reakcja .
Wstrzyknąłem dobrze a pojawiło sie po chwili mocne zaczerwienienie w okolicy wkłucia i troche wypukła zrobiła sie okolica na zgięciu łokcia.
Na pewno trafiłem w żyłe bo nic nie bolało jak wtłaczałem. Jak trafie obok to momentalnie czuje ból i przestaje.
No i zaczęła mi sie czerwienić cała ręka, potem wystąpiły mi takie plamy na klacie pod szyją.
(…)
07 czerwca 2019Fastriaxiar pisze:
Ale heroine się przedawkowuje dopiero w sytuacji stracenia przytomności... (…)
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
09 czerwca 2019Plpl pisze: Jak masz malo dymu to albo lipa material albo robisz cos zle.
Do nosa kiepska opcja. Chce sie zygac i leb boli. Ofc klepie ale jakos tak chujowiej niż folia.
Mówię Ci - zbieraj w kupę te swoje posty bo bez właściwie jakiegoś większego nakładu pracy tj. edycji itp mógłbyś wydać swoje wiadomości z tego forum w formie krótkiej powieści czy tam standardowej historii uzależnienia od heroiny. Od samego początku. Takie tematy są zawsze modne i pożądane przez wydawców to i jeszcze trochę $$$ byś zarobił. A jedyne co masz zrobić to zebrać swoje wszystkie posty, te pierwsze kiedy pytałeś się jak hel działa i że dil co Ci w NL ganiał palenie i speeda też Ci proponuje. I potem, że chyba spróbujesz. Za jakiś czas, ze spróbowałeś ale nie dla Ciebie. A potem, że raz na jakiś czas palisz ale takie sobie. A potem że częściej, ale spoko, w życiu się nie wjebiesz. I za parę tygodni znowu, że obudziłeś sie z jakimiś dreszczami i co to jest ? :)
I zesztą sam wiesz dobrze co tam było :) Po prostu w miarę krótkim okresie czasowym (półtora roku ?? dwa ??) przeszedłeś i opisałeś dokładnie cały proces wjebywania się w hel i zostania helupiarzem z jego wszystkimi elementami i mechanizmami - zaprzeczaniem, wyparciem, oszukiwaniem się itp oraz ze wszystkimi podstawowymi konsekwencjami które niesie te uzależnienie tj. strata najbliższych, znajomych, pieniędzy, pracy, domu, detoks itp...
To pisz więcej co tam u Ciebie bo jestem Twoim fanem! ;)
09 czerwca 2019Plpl pisze: Jak masz malo dymu to albo lipa material albo robisz cos zle.
ZAŁĄCZAM ZDJĘCIA FOLI PO MALEJ KROPLI.
https://ibb.co/qDfpxt0
https://ibb.co/WW9G9h2
https://ibb.co/s95Zmj5
Tak btw, przed wczoraj byłęm z siebie zadowolony bo udało mi się wbić podskórnie, cóż to były za emocje. Wczoraj już było łatwiej, ale nadal tylko pod skóre. Ja się nie nadaje do igieł xd Zaraz jak się wbijam igłą i ta żyła nagle znika to mam paranoje, plus to dziwne uczucie jak przesuwacie igłę pod skórą grr
i
Zostawie to raczej na weekendy albo na max dwa dni czy raczej dwie noce na raz bo inaczej sensu ma to mało
Zwłaszcza że mało daje to przyjemności, ale już pod koniec fajnie się było ujebać tak mocniej na noc, no i małe ilości fajnie działają na codzień
11 czerwca 2019Fastriaxiar pisze:
Tak btw, przed wczoraj byłęm z siebie zadowolony bo udało mi się wbić podskórnie, cóż to były za emocje. Wczoraj już było łatwiej, ale nadal tylko pod skóre. Ja się nie nadaje do igieł xd Zaraz jak się wbijam igłą i ta żyła nagle znika to mam paranoje, plus to dziwne uczucie jak przesuwacie igłę pod skórą grr
i
Podanie podskórne nie polega na wypadnięciu z żyły lol
Jeżeli czytając moje posty uznałeś opiody za fajne, przepraszam. Byłam strasznie nieodpowiedzialna w czasie swojej aktywności tutaj.
Trzymajcie się ciepło.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Marihuana we Francji — mandat 200 euro, program medyczny i wojna o CBD
Francja ma jedno z surowszych praw narkotykowych w Europie Zachodniej i jednocześnie jeden z największych odsetków użytkowników. Od 2020 roku działa tam mandat 200 euro — który wcale nie oznacza dekryminalizacji.