You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
23 października 2019badzingla pisze: Serio serio. 480mg z thioco i 300mg z Antka teraz poszło i jest ok. Dla mnie samej to dziwne. Na początku to się bałam dwie tabletki walnąć, aby mi nie wypaliło jelita. Ale ja tego po prostu nie czuję w ogóle. Być może już mam to jelito wypalone xD
PS. Tam w poprzednim poście moim mi się pojebało, chodziło mi oczywiście o sulfosyf, nie parasyf.
23 października 2019ledzeppelin2 pisze: Przecież koda się metabolizuje przez kompleks enzymòw wątrobowych p450 a nie idzie ze śluzòwki, więc jakim prawem ma działać pr?
Led cepelin teraz Twoja kolej zarzucasz PR. Jak udokumentujesz filmem dostaniesz 50 diamentów do wbicia kolejnego poziomu.
@Mondeeste
24 października 2019Mondeeste pisze: Wczoraj około 40minut po wrzuceniu thio dopadł mnie wkurwiający ból głowy. Czy to normalne?
24 października 2019lol pisze: jakis kolo zarzucil to mowil, ze go od srodka wyzarlo. ale nie kłócę się, nie próbowałem![]()
Jednak Antek wygrywa z Thioco. Dzisiejsze 750mg samego antidolka jest lepsze, niż wczorajsze 780 z dwóch dużych pak thioco i dwóch anti.
You will always be in my dreams
The last and final moment is yours
My agony is your triumph
24 października 2019NicNieBralem2000 pisze: Jednak nie da sie gryzc tzn da ale ciezko wszystko tzn ponad polowa poszla do zlewu kuzwa. Piepsze juz nie rozgryzam.
Uwierzcie, że są dużo gorsze rzeczy, ale wciąż zjadliwe ku chwalę dobrej fazy
Rozgryzanie w teorii daje szybsze i mocniejsze wejście, ale czy warto? kodeina i tak działa już wystarczająco żałośnie krótko. Ja osobiście połykałem w całości
Tak zwany Wielozakonnik
Z tytułem Zakonnego Doktorka
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)
Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu
Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.