Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 226 / 7 / 0
Wrzuciłem 0,5mg, bo mam tabsy 1mg i ciężko by to było podzielić. Mam nadzieję, że coś to da.
  • 2990 / 1653 / 35
Da po podaniu doustnym szybko wchłania się także będzie dobrze.
Maksymalne stężenie lek osiąga po 1 do 2 godzin.
Czyli działa szybciej czuć już po 15 minutach a działanie leku cały czas rośnie aż osiągnie maksymalna siłę do 2 godzin.
Cierpliwości.
Początkowe dawkowanie od 0.25 do 0.5mg tak ze nie wrzucaj więcej.
Nie pal dziś ponieważ z nikotyna może nastąpić sytuacja paradoksalna czyli pobudzenie.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 226 / 7 / 0
Okej, no to czekam spokojnie. Dzięki za pomoc. :)
  • 2990 / 1653 / 35
Proszę cieszę się że mogę pomóc zdrowie najważniejsze.
Uwaga! Użytkownik AnnaS nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 226 / 7 / 0
@AnnaS
Sprawdź pw, proszę.
pikoooo
  • / / 0
do rzeczy. zjadłem za dużo metamfetaminy co robić ? nie chciało dobrze wjechać i za dużo dorzuciłęm i nieźle teraz zaczeło trzepac... pic wode dużo czy jak najmniej trzeba? rozumiem ze musze wypocic bo aż mnie żyły bolą teraz. dodam ze od długo jem mete. nie mam benzo, jakies pomysły ? jesc jedzenie normalne ? prosze o szybka pomoc . może letni prysznic pomaga ? nie raz przesadziłem z tym dragiem ale tak jak teraz to jest horror 8-( ziolo pomaga czy szkodzi w takiej sytuacji ?
  • 85 / 3 / 0
Wyciągnij morał, że zawsze można więcej zarzucić, a mniej to już nie.

Powiem tak - jak czujesz że jest słabo a nie dysponujesz benzo - udaj się natychmiast na SOR.

Osobiście próbowałbym to zbić jakoś alkoholem przy braku benzo ale znam swój organizm twojego już nie- więc nie polecam.

Jak czujesz mocną kardiofazę i zbyt wolno cie puszcza, udaj się na SOR - zdrowie najważniejsze.

Zioła NIE PAL- może pogorszyć twoje schizy i wyjść bokiem.
Uwaga! Użytkownik viktoreg jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
pikoooo
  • / / 0
jest slabo ale sor odpada. wzialem prysznic, popijam wodę i leże ale zero poprawy, w dodatku czarne plamy mam przed oczami. najarac sie ziolem czy pogorszy sytuacje ??
  • 85 / 3 / 0
Nie pal, pisałem już. Przy paleniu S&S jest istotne, tak więc paląc w spierdolonej sytuacji nic sobie nie pomożesz.

Dlaczego sor odpada? Bez benzo nic nie zadziałasz, chyba że uda się to przeczekać- ale tego już nie wiesz.

Proponuję dużo wody, jakieś elektrolity, najlepiej sor.
Na pewno nie jaraj ziomeg.
Uwaga! Użytkownik viktoreg jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5 / / 0
~200mg tramadolu zażyte o 14/15. Jakoś on ostatnio na mnie dziwnie działa, ostatnio przy mixie z kodą w małych dawkach dostałem depresji układu oddechowego. Teraz o godzinie 4 czyli 13h po zażyciu chce iść spać, leci mi powieka ale przy zasypianiu zapominam o oddechu i tak w kółko. Jest na to jakieś wytłumaczenie i sposób żeby iść spać, lub przynajmniej na przyszłość uniknąć takich atrakcji? Cxy pozostaje mi tylko nie brać już tramka?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.