Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 218 / 70 / 0
@Merx a dawał mi z miesiac temu karmę. Ło baben. Zatem pokój jego duszny [*]
lol [*]
  • 501 / 69 / 0
06 grudnia 2024Merx pisze:
DEXA JUŻ Z NAMI NIE MA JAKO CZŁONEK TEAMU MODERATORSKIEGO I CZŁONEK FORUM. NIKT NIE ZGINĄŁ XD
Robisz ze mnie pajaca po napisaniu
dexa już z nami nie ma, miał piękny pogrzeb [*] (jako członek teamu oczywiście i użytkownik forum)
Vape peny z 'oksykodonem' sam zgłaszałem do sinu i do Mestosława, jednak jak widać vendorzy wygrali, chuj im w dupę z całego serca.
Oczywiście nawiązanie, ŻARCIK z pięknym pogrzebem zrozumiałem, natomiast umieszczenie znicza z symboli, a w następnym zdaniu "vape peny z "oksykodonem" , "vendorzy wygrali, chuj im w dupe z całego serca" w poście to bardzo niefortunne, wprowadzające w błąd połączenie. Swoją drogą, dlaczego zniknął z forum?

żeby nie było offtopu, ktoś próbował "farmaballa®" czyli oxy + metylofenidat iv? Nie zamierzam próbować, ale ciekawi mnie jak to by zadziałało. Może jeszcze midazolam do tego.
  • 3097 / 1057 / 0
jeśli chodzi o powyższy post, to z braku czasu odniosę się tylko do ostatniego akapitu, który został sporządzony przez autora w formie pytania. ja ów połączenie próbowałem i mi podeszło, jak nam wszystkim pewnie, ale ciężko mi przypomnieć sobie szczegółowo okoliczności, bo ostatni raz taki akurat konkretny miks preparowałem w 2021 roku - wiem, że przerabiałem osobno Xancodal (80 mg) oraz Medikinet 10-tki, albo 20-stki. jest to połączenie niosące za sobą ryzyka i potencjalne powikłanie, więc prewencyjnie zalecę ostrożność i odpowiednie dawkowanie.

abstrahując jednak od powyższego, to było to naprawdę miławe doznanie, szczególnie speedballe zapewniają nieziemskie doznania przy wejściu - później reakcje mogą być różne, indywidualne. ktoś może odczuwać synergie, a kto inny wzajemny antagonizm tych komponent składowych, tzn. takie ścieranie się.

nawet nie wiedziałem, że to się "pharmball" nazywa fachowo. ja metylofenidat niekiedy miałem w zwyczaju podawać z różnymi opioidami, głównie morfiną, oksykodonem, buprenorfiną oraz parę razy z uliczną heroiną. zawsze, kolokwialnie się wyrażając, były to dla mnie "bieda-speedballe" i tak mi się przyjęło, jeżeli już zahaczyliśmy kwestię nomenklatury. skład prawdziwego "speedballa" każdy tu zna, stąd też ja tak tym swoim trochę ujmowałem.

%-D :hel:

pozdrawiam, przodo
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 218 / 70 / 0
@przodownik stawiam tabsy oxy przeciwko orzechom, że nazwa analogiczna dla pary ayahuasca (naturalne imao) - pharmahuasca (moklo)

@NahoyCito próbowałam raz. Bieda-speedball jak dla mnie - jako, że mph mi nie podchodzi, tym bardziej fkanau. Wejście nawet nawet, ale właśnie ściera się imho z oxami (za którymi podanymi w instalację też nie przepadam), tym bardziej że Witamina O nie daje jako-takiego kopa.
Z majką łączyło się już lepiej IMHO
lol [*]
  • 670 / 129 / 0
mam małą poradę dla użytkowników co od dłuższego czasu lecą i.v (pare lat lub miesiecy)
Gdy konczy wam sie temat/czekacie na dostawe/recepte polecam zbierać filtry i robić z nich sobie wywar tj. jak uzbieracie tyle filtrów po i.v zeby zapełniło z pół szklanki to zalewacie na noc wrzątkiem (mozna tez zimna wodą jak wam sie spieszy), z rana mieszacie i pijecie co trzy duże łyki co pare godzin. Oczywiście dosyć ciężko to pić natomiast ja polecam system duży łyk filtrów-mały łyk np soku razy 3 i tak daje rade. Mi zalecza skręta na calkiem sporym poziomie, nawet z chaty na chwilę da się wyjść. Jedną porcje filtrów jak macie calkiem sporo to można i dwa-trzy razy zalać i pić, potem wrzucic nowe. Oczywiście można też filtry walić i.v czego ja osobiscie nie polecam, pirogen jest prawie gwarantowany a różnice miedzy wypiciem takiego wywaru znikome. Dobrze też zjeść coś przed przyjęciem filtrów jeśli dacie rade, wtedy mniej bierze na rzyga, nie odbija się nimi (przynajmniej w moim przypadku). Pozdrawiam
:tabletki:
  • 501 / 69 / 0
filterki to każdy zna, nawet jak nie wali w kabel w ogóle albo wali rzadko. Tylko, że komu do głowy przychodzi to pić, większość osób wywar z filterków wali w okablowanie. No a to się różnie kończy, znam jedną osobe która zmarła przez wywar z filterków, nigdy nie idzie ocenic ile substancji jest w każdym filtrze, a tu ćpun założy, że śladowe ilości, no bo on przecież wydobywa 99% z ekstrakcji.

@przodownik Nie wiem czy to się profesjonalnie nazywa pharmball, wymyśliłem to po prostu haha. A może gdzieś zasłyszałem. No z morfiną na pewno przyjemniej niż z oksy by było, dwie rzeczy próbowałem iv, właśnie maje i okse, (i fentanyl w szpitalu dawali, tego nie liczę bo nie trzymałem pompki :p) oxy nie warto w ogóle, majki nie warto bo zbyt przyjemnie %-D
  • 670 / 129 / 0
To że każdy zna to wiem, ale z tego co zauważyłem wiekszość osób wali w kanał. co moim zdaniem nie dość że jest w ciul niebezpieczne to jeszcze nieoplacalne przez potencjanlego pirogena. Mało osób pije sobie soczek z filtrów przynajmniej z tych co kojarzę :D
A żeby ktoś przekręcił się od trzech łyków filtrów to musi byc chyba ktos bez tolerki, albo cala reklamowka fitrow ze strzalow po 1000mg
:tabletki:
  • 990 / 238 / 0
Mi jak zostają ostatki to płukam filtry i wypijam. Często da się w ten sposób osiągnąć banie za fryte. Wbrew pozorom na filtrach zostaje całkiem sporo. Może z 10mg z takiej 80-tki.

@przodownik
O jakim powikłaniu mówisz? Chyba o czymś nie wiem.

@NahoyCito
Ja nazwę aprobuję. Przynajmniej mi bardzo się podoba.
  • 501 / 69 / 0
Kurczę, czeka mnie skręt. Ostro poleciałem, w ostatnie dni to ponad blister 40mg jadlem i nie bylo zadowalająco... Proszę odpuśccie sobie komentarze na temat mojego dawkowania. Wiem. Czy skret po oxy puszcza szybciej niz po takiej kodzie np? Ile u was trwa? Zakladam, że skret trwa krotko, bo nieraz pojawiał się po kilku godzinach od ostatniej dawki, a w ciągu, jak teraz byłem, to zdarzało się obudzić już z lekką grypą (co jest pojebane, bo grzałem do powiedzmy 1 w nocy, a o 1 w południe już chory).

I taka sprawa, oxami mogłem sie zgrzać super zajebiscie, a po kilkunastu godzinach mieć skręta, a kody zjesc tak, że coś tam poczuje ledwo, i skręt przyjdzie dopiero po 48h. Więc zakładam, że co szybko przychodzi, - szybko odchodzi %-D.

mam z pół paczki klonów, z 11.2g pregabaliny, ponad pół paczki midazolamu. Co dokupić, żeby było nieco łagodniej? Oczywiscie będe kilka dni non stop pod wplywem benzo i pregi, ale prega w 100% na pewno nie zbije mi tego skreta jak kodeinowej grypki. Wiem, że stoperan mi się bardzo przyda xD śmiech przez łzy %-D
  • 1644 / 414 / 2
@NahoyCito K L O N I D Y N E - to lek cud przy skręcie po opio, wyłącza tzw rowerek, jeść się chce i mozna normalnie zasnac + kardio uspokaja co oczywiste, w końcu jest to lek na nadciśnienie xD powodzenia omrdo, sam schoziłem z wyższych dawek, skręt mnie trzymał mimo bupry 2 tygodnie nie byłem do życia i nie wychodziłem z łóżka, ale przebolejesz to już dotego nie wrócisz przynajmniej xD no u mnie tak było, dasz rade mordo.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
ODPOWIEDZ
Newsy
CBŚP i Policja Ukrainy rozbiły międzynarodową siatkę producentów narkotyków syntetycznych

36 zlikwidowanych laboratoriów, setki przeszukań i tony zabezpieczonych substancji – to bilans skoordynowanej operacji przeprowadzonej przez Centralne Biuro Śledcze Policji oraz Policję Ukrainy przy wsparciu Europolu. To jedno z największych uderzeń w podziemie syntetycznych narkotyków w Europie Wschodniej.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).

92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.