Ciekawe te opioidy. Niby bez wystrzału euforii ale tak miło i świat staje się jakiś bardziej przyjazny. Ciągnie jak cholera. W każdym razie na szczęście nie mam tego wiele i kontaktów brak. Może koda będzie grana, ciekawe czy w ogóle będzie działać w rozsądnych dawkach. Ostatnie 3 dni to okolice 120-160mg.
Może zrobię przerwę zobaczę czy skręt zapuka do mych drzwi czy mi się jeszcze upiecze. Ale chyba jestem naiwny. Czy to do skręta, cy do tego że pozwolę sobie dopuścić by go poczuć.
06 grudnia 2024Merx pisze: DEXA JUŻ Z NAMI NIE MA JAKO CZŁONEK TEAMU MODERATORSKIEGO I CZŁONEK FORUM. NIKT NIE ZGINĄŁ XD
dexa już z nami nie ma, miał piękny pogrzeb [*] (jako członek teamu oczywiście i użytkownik forum)
Vape peny z 'oksykodonem' sam zgłaszałem do sinu i do Mestosława, jednak jak widać vendorzy wygrali, chuj im w dupę z całego serca.
żeby nie było offtopu, ktoś próbował "farmaballa®" czyli oxy + metylofenidat iv? Nie zamierzam próbować, ale ciekawi mnie jak to by zadziałało. Może jeszcze midazolam do tego.
abstrahując jednak od powyższego, to było to naprawdę miławe doznanie, szczególnie speedballe zapewniają nieziemskie doznania przy wejściu - później reakcje mogą być różne, indywidualne. ktoś może odczuwać synergie, a kto inny wzajemny antagonizm tych komponent składowych, tzn. takie ścieranie się.
nawet nie wiedziałem, że to się "pharmball" nazywa fachowo. ja metylofenidat niekiedy miałem w zwyczaju podawać z różnymi opioidami, głównie morfiną, oksykodonem, buprenorfiną oraz parę razy z uliczną heroiną. zawsze, kolokwialnie się wyrażając, były to dla mnie "bieda-speedballe" i tak mi się przyjęło, jeżeli już zahaczyliśmy kwestię nomenklatury. skład prawdziwego "speedballa" każdy tu zna, stąd też ja tak tym swoim trochę ujmowałem.
pozdrawiam, przodo
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
@NahoyCito próbowałam raz. Bieda-speedball jak dla mnie - jako, że mph mi nie podchodzi, tym bardziej fkanau. Wejście nawet nawet, ale właśnie ściera się imho z oxami (za którymi podanymi w instalację też nie przepadam), tym bardziej że Witamina O nie daje jako-takiego kopa.
Z majką łączyło się już lepiej IMHO
Gdy konczy wam sie temat/czekacie na dostawe/recepte polecam zbierać filtry i robić z nich sobie wywar tj. jak uzbieracie tyle filtrów po i.v zeby zapełniło z pół szklanki to zalewacie na noc wrzątkiem (mozna tez zimna wodą jak wam sie spieszy), z rana mieszacie i pijecie co trzy duże łyki co pare godzin. Oczywiście dosyć ciężko to pić natomiast ja polecam system duży łyk filtrów-mały łyk np soku razy 3 i tak daje rade. Mi zalecza skręta na calkiem sporym poziomie, nawet z chaty na chwilę da się wyjść. Jedną porcje filtrów jak macie calkiem sporo to można i dwa-trzy razy zalać i pić, potem wrzucic nowe. Oczywiście można też filtry walić i.v czego ja osobiscie nie polecam, pirogen jest prawie gwarantowany a różnice miedzy wypiciem takiego wywaru znikome. Dobrze też zjeść coś przed przyjęciem filtrów jeśli dacie rade, wtedy mniej bierze na rzyga, nie odbija się nimi (przynajmniej w moim przypadku). Pozdrawiam
@przodownik Nie wiem czy to się profesjonalnie nazywa pharmball, wymyśliłem to po prostu haha. A może gdzieś zasłyszałem. No z morfiną na pewno przyjemniej niż z oksy by było, dwie rzeczy próbowałem iv, właśnie maje i okse, (i fentanyl w szpitalu dawali, tego nie liczę bo nie trzymałem pompki :p) oxy nie warto w ogóle, majki nie warto bo zbyt przyjemnie
A żeby ktoś przekręcił się od trzech łyków filtrów to musi byc chyba ktos bez tolerki, albo cala reklamowka fitrow ze strzalow po 1000mg
@przodownik
O jakim powikłaniu mówisz? Chyba o czymś nie wiem.
@NahoyCito
Ja nazwę aprobuję. Przynajmniej mi bardzo się podoba.
I taka sprawa, oxami mogłem sie zgrzać super zajebiscie, a po kilkunastu godzinach mieć skręta, a kody zjesc tak, że coś tam poczuje ledwo, i skręt przyjdzie dopiero po 48h. Więc zakładam, że co szybko przychodzi, - szybko odchodzi
mam z pół paczki klonów, z 11.2g pregabaliny, ponad pół paczki midazolamu. Co dokupić, żeby było nieco łagodniej? Oczywiscie będe kilka dni non stop pod wplywem benzo i pregi, ale prega w 100% na pewno nie zbije mi tego skreta jak kodeinowej grypki. Wiem, że stoperan mi się bardzo przyda xD śmiech przez łzy
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Mąż polskiej noblistki myślał, że "popadł w szaleństwo". Badania nad psychodelikami w PRL
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Psychodeliki i zdrowie psychiczne: Nieuregulowani 'szamani' z Kapsztadu
Choć substancje psychodeliczne są w Republice Południowej Afryki nielegalne, wielu samozwańczych uzdrowicieli i szamanów z Kapsztadu otwarcie reklamuje ich stosowanie w swoich terapiach.
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.