Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2372 / 317 / 0
hel w EU wcale nie jest wyłącznie z Afganistanu. opium z którego powstaje hel tak, ale większość tematu jest produkowana w krajach ościennych, jak Pakistan, Turcja, Iran gdzie mają dobrą infrastrukturę do produkcji i magików co to robią od dziesiątków lat. W Afganistanie głównie przerabia się mak do raw opium albo do morphine base i to jedzie za granicę. Kiedyś mnie to właśnie mocno interesowało, czy cały hel robią na miejscu czy czasem tylko jakiś półprodukt i poczytałem sporo dokumentów na ten temat. Oczywiście też robią hel w Afganie ale w małej skali. Choćby z tego powodu, że ciężko tam o odczynniki do produkcji a w takiej Turcji czy Pakistanie to mają od lat 70-siątych działające prężnie linie produkcyjne :)
Bywam pod mailem hyperalien@yahoo.com
  • 470 / 43 / 0
Chciałem sie pochwalić, jakby to był powód do dumy swoją mega klepą po helu.
Wziąłem w końcu porządną dawkę. Zawsze sypałem malutkie kopczyki i działanie potem było roszczarowujące.
Dzisiaj sypnąlem duzo ale też bez przesady.
I po wtłoczeniu stężonego nektaru nastąpiło booom i zalała mnie fala niesamowitej przyjemnośći. Było to tak mocne , że praktycznie nie widziałem na oczy i jedynie mogłem leżeć i kręcić sie na łóżku. W ogóle planowałem oglądać film. Jest on jak na złość z napisami, których praktycznie nie moge rozczytać bo rozjechała mi się ostrość.
Mija 10 minut od strzału w żyłke i powoli zaczynam widzieć na oczy /
Po tylu próbach, bodajże 10 w końcu poczułem ten potężny kop w głowe i w ciało jaki daje helenka / To chyba było to co powinienem czuć od początku, co nie?
Rany julek nie moge oglądać tego cholernego filmu bo bez przerwy głowa mi opada i przysypiam. Wspaniałe uczucie. Szkoda że to pewnie jednorazowe , a kolejne razy nawet temu nie dorównają/
Hehh. a już się bałem że towar trefny, że źle to gotuje ale nie , angielski temacik sieknął mnie soczyście.
Niby polska helena jest jeszcze lepsza. aż trudno mi sobie to wyobraźić.
Dziękuje za uwage ))
jestem w niebie juhuu;DDDDDDDDDDD
  • 1610 / 55 / 0
To już wiem o co chodzi z tym przereklamowaniem hery. Ludzie narzekają że jest przereklamowana bo nie umią normalną drogą czyli iv sobie tego podać i to w prawidłowej ilości czyli takiej że prawie umierasz : D I potem jest żę klepie jak koda hehe

-------------------

Boże nie wytrzymuje już... Jeszcze jeden dzień, oby.

Czym bardziej czuje że hel się u mnie zjawia tym bardziej nie umiem się doczekać i mam ciśnienie, już biore wszystko co popadnie ostatnio, a tu tramal, a tu koda... xd

Oby tym razem wgl przyszło...

Ale pomaga czytanie o helu, no i kupiłem... Czy też raczej "kupiłem" sobie żarówke co dwoma rękami jej objąć nie umiem, więc troche mnie zajmie ogarnianie jej ^^

Scalono. taurinnn
  • 1610 / 55 / 0
Odlrylem fajne zastosowanie do żarówy. Można z tego palić na dworze bo tu zawsze wieje bardziej lub mniej
  • 917 / 235 / 0
Palenie helu na dworze w niesprzyjających warunkach atmosferycznych to prawdziwa sztuka,ale z żarówki moim zdaniem marnuje się towar,lepiej znaleźć jakąś dziurę i w niej się schować,ewentualnie głęboki plecak.
  • 1610 / 55 / 0
Ale ta żarówka jest serio w huj duża, myślę że nie spale tematu..
  • 917 / 235 / 0
@up pamiętam że eksperymentowałem z żarowką ,ale trudno było uzyskać odpowiednią temperature,jak temat się topił to jakoś mało dymu miałem,i szybko wróciłem do alufoli, jednak jeśli chodzi o palenie helu to najlepsze i jedyne rozwiązanie. Nawet stara pomięta folia jest lepsza niż szkło. Na detoxie chłopaki jak nie mieli folii to brali taką z serka waniliowego,i szło z tego palić tylko że farba z nadruku strasznie kopci.
  • 2372 / 317 / 0
02 czerwca 2019syluro pisze:
Chciałem sie pochwalić, jakby to był powód do dumy swoją mega klepą po helu.
Wziąłem w końcu porządną dawkę. Zawsze sypałem malutkie kopczyki i działanie potem było roszczarowujące.
Dzisiaj sypnąlem duzo ale też bez przesady.
I po wtłoczeniu stężonego nektaru nastąpiło booom i zalała mnie fala niesamowitej przyjemnośći. Było to tak mocne , że praktycznie nie widziałem na oczy i jedynie mogłem leżeć i kręcić sie na łóżku.
jestem w niebie juhuu;DDDDDDDDDDD
hehe - no to witaj w klubie :) Miałeś szansę jeszcze uratować dupsko - no ale to tak jest, że niby nie działa, niby słabo, ale będę walczyć aż poczuję... No i poczułeś tak jak Ci mówiłem, że będzie :)
  • 470 / 43 / 0
Mam dziwne pytanie czy można łączyć helupke z MDMA?
Wiem że robi sie speedballe z kokainą w jednej strzykawie ( co też planuje) ale nigdy nie słyszałem o łączeniu heroiny tudzież innego opio z MDMA.
Robił to ktoś czy tylko z kokainą łączycie?
Chodzi o to że biore MDMA do ustnie, potem po jakiś paru minutach wstrzykuje helu.
dożylnie emka bo podobno niebezpieczna to tylko po albo per nnos
  • 2372 / 317 / 0
ja kiedyś miksowałem czyste kryształy MDMA z helem. Z tym, że na mnie strasznie chujowo działa molly.. słabo czuje i jeśli już to małe dawki bo po większych to się czuję wręcz gorzej. Ale kiedyś spróbowałem zmiksować z helem to było całkiem przyjemne. Wiem, że mnie jakoś bardziej znoodowało po tym niż normalnie. Obie rzeczy w jednej pompce iv pukałem
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej

Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.

Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób

Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.

Produkcja metamfetaminy dla meksykańskiego kartelu? Są kolejne zatrzymania

Czterech Polaków podejrzanych jest o współdziałanie z Meksykanami, nieprawomocnie skazanymi w maju na 10-11 lat więzienia za wytwarzanie na dużą skalę metamfetaminy - poinformowała prokuratura. Możliwości produkcyjne zlikwidowanego przez CBŚP w Podlaskiem laboratorium sięgały 800 kg narkotyków.