Dział poświęcony wszystkim izomerom efedryny, także pseudoefedrynie.
Więcej informacji: Efedryna w Narkopedii [H]yperreala, Pseudoefedryna w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
jeśli po efce prowadzę samochód to mogę mieć jakieś problemy jak wezmą mnie na testy ? nie będzie ona mylona z meth ?
  • 1615 / 28 / 0
Jak bierzesz leki które zawierają pseudoefedrynę w dawkach terapeutycznych, nie będzie problemu. Ale jeśli jezdzisz naćpany, to w testach wyjdzie.
  • 5 / / 0
Dzisiaj puknąłem tabletkę z pseudoefedryną 120mg.
Lekarz mi przepisał na alergie. Fajnie po tym jest.

120mg to dużo? Dla mnie odpowiednio. A trzeba powiedzieć że jestem bardzo podatny na dragi.
Działanie... lekkie odprężenie. Fajnie się na tym zasypia. Ciało się rozluźnia bardzo dobrze. Błogostan taki lekki. No i nastrój lepszy. Cały dzień i nie spotkała mnie żadna negatywna myśl.
  • 135 / 3 / 0
120mg to dawka terapeutyczna,więc raczej mało,ale pamiętam jak kiedyś brałem pseudoefkę to na początku też takie dawki powodowały podobny stan,oczywiście długo to nie potrwało.
  • 5 / / 0
Tak, ale ja jestem bardzo wrażliwy na dragi... więc działało mimo małej dawki.

Mimo to zauważyłem że już tak fajnie nie jest więc przestałem to brać.

Jak myślicie ile odczekać żeby efekt był jak za pierwszym razem?
  • 33 / / 0
tak ja brałem... Fanie było, bo miałem full energii i nie chciało mi się jeść tylko pić! Ale po jakimś czasie zaczełem być rozdrażniony, nerwowy. Zaczęłem się pocić mimo że było mi cały czas zimno...a efekty? Może 2 - 3 kg przez tydz... Jak w końcu odstawiłem to jeszcze czułam skutki przez 2 tyg. Najgorsze że nie mogłam spać, ale cały czas byłem śpiący! I starasznie mi serce waliło, tak że bałem się że zemdleje.
Coś się kończy, coś się zaczyna.
  • 28 / / 0
Mam dostęp od koleżanki z apteki do efedryny w proszku którą ponoć podaje się często dzieciom i w bardzo niskiej cenie bez recepty (dobry układ po przyjacielsku). I takie mam pytanie, w jakiej formie najlepiej sobie podawać ten proszek? Robić roztwór do wypicia, czy to wciągać bo i.v odpada na bank. Mogę ją o to wypytać ale ona raczej będzie wiedzieć o dawkach i sposobach typowo leczniczych a mnie interesuje druga strona medalu. Jedynie efedrynę brałem w postaci tussi jeszcze za czasów jak był bez recepty więc nie wiem jakie dawki robić i ewentualnie jakie proporcje i z czym robić roztwór ,żeby było tak jak trzeba. W ogóle jak się dowiedziałem ile kosztuję w stosunku cena/ilość to mi szczena opadła, tosz to grosze :)
"I'm making snuff movies on my iPhone,
Lube and a duckduckgo map, dude where's siri at?
You want food i got a myriad,
A whole spectrum of colours for you if you feelin' that
Brown sugar, white rock, green leaves,
Red string, gray powder, anything"
  • 1 / / 0
Czy ktoś biorący efedrynę byłby chętny oddać trochę włosów w celach naukowych. Potrzebuję włosów do analizy na efedrynę, w pełni anonimowo, istotna jest tylko ilość zażytej substancji/czas brania.
  • 1095 / 34 / 0
matixon pisze:
Może 2 - 3 kg przez tydz...
Własnie za to pseudoefka u mnie ma dużego minusa i staram się nie tykać jej , bo niby nie jest to jakiś mega mocny stymulant, ale chudnie się po tym całkiem szybko.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 1615 / 28 / 0
Pierwszy raz słyszę, żeby ktoś dawał po instalacji pseudoefedrynę.
ODPOWIEDZ
Newsy
"Pamiątka" z Tajlandii. Portugalczyk wpadł na warszawskim lotnisku

24 kg marihuany miał w swojej walizce Portugalczyk, zatrzymany na lotnisku Chopina w Warszawie. W bagażu 22-latka, który przyleciał z Bangkoku w Tajlandii, znaleziono 42 paczki suszu, których wartość na czarnym rynku oszacowano na niemal 1,2 mln zł. Mężczyźnie grozi grzywna i od 3 do 20 lat więzienia.

Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń

Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.