Heterocykliczne substancje psychoaktywne, m.in. fenmetrazyna i metylofenidat.
ODPOWIEDZ
  • 1676 / 106 / 0
No to sie chyba doczekaliscie.
Zapraszam do działu sprzedawcy.
Uwaga! Użytkownik randomuser118 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 195 / 6 / 0
Ja dawkuje tak biore koncowke od dlugopisu i na jednogroszowce wyrzucam miedzy lisciem a 1 na groszowce i wychodzi 10mg ,mozna tez od Adrafinilu na 3 czesci bo mam 30mg na trzy ale ucze sie sam innego nawyku bo jak kiedys kupie cos mocnego wole miec dobry nawyk juz,ewentualnie wage na miligramy za juz 99zl moze wiecej pewnej firmy.nie wiem czemu dobrze mi to z energolem komponuje sie bo 10mg zarzucilem i pilem energola jak gpraca kawe pije lyk troche czasu mija lyk muzai gitara( oczywiscie indywidualnie podchodzccie w mysl zasady tylko ja znam siebie a substancja nowa) :heart:
  • 848 / 287 / 0
Z kofeiną zajebiście się miksuje. Czuć głównie wzmocnienie w stronę pobudzenia i zwiększenia wydolności.
  • 1121 / 153 / 0
Re: 4-Fluoro-MPH
Nieprzeczytany post autor: WRB »
Uważajcie na dawkowanie. Wiem że to było pisane z milion razy w tym temacie, ale sam się wczoraj przekonałem że na oko to głupota. Tak jak ktoś tutaj pisał kilka postów wyżej że można mówić, pisać, powtarzać, ale jak ktoś się przejedzie to dopiero odczuwa respekt do substancji. Miałem 1g, to zrobiłem się tym cały dzień wczorajszy, było dobrze, po dwóch kreskach około 30mg. Przedtem ogólnie wypiłem z 4 piwa z ziomkiem. Po pierwszej kresce około 30mg po około 10 minutach poczułem że jest "fajnie" i poszedłem do sklepu po piwko, cały czas był ogar taki jaki bym chciał. Drugą kreskę trzasnełem po około 3h bo było dobrze cały czas, więc dorzuciłem za drugim razem z też około 30mg. Za drugim razem już będąc u kompana, ona cała kreskę 30mg ja za chwilkę z nią 30mg ale na pół więc wyszło po 15mg na łepka. Już po tej dawca czułem bombe high i było wystarczająco zdecydowanie. Ale gdy po 2h od ostatniej kreski wydawało się że stan się zmniejsza dorzucilim po około 50mg i to był błąd. Zdecydowanie po tej kresce już czułem że faza nadchodzi zbyt mocna ;> No trochę po karało że już do 8 rano nic nie brałem ;P Dziś jadę już zdecydowanie ostrożnie i sypię małe kreseczki typu 10-15mg co 3-4h. W ogóle nie czuje się jakbym nie spał, pracować normalnie bym dał radę, bo koncentracja mimo wszystko na niezłym poziomie.. Jutro będą testy w pracy dopiero, ale już zdecydowanie poważone dawki rzędu 5-10-15mg bo to się nie nadaje na bombe, nie można walić tego oporowo, bo nie chce wiedzieć nawet jakby to się skończyło... %-D
"Nieśmiertelny jak Ciro Di Marzio"

Chcesz coś ważnego ode mnie? Jestem mniej na forum, zajmuje się raczej tylko "moderacją", masz coś ważnego? to zapraszam PW, czad
  • 29 / / 0
Re: 4-Fluoro-MPH
Nieprzeczytany post autor: lisin »
Czy przy podaniu oralnym działanie równie dobre co przy snifie? Wydajność taka sama czy trzeba zwiększyć dawkę?
  • 571 / 28 / 0
Oralem zawsze więcej.
Uwaga! Użytkownik thepass nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 328 / 24 / 0
Oralem tak samo, z tym że działanie jest stabilniejsze, no i wiadomo, dłużej wchodzi, dłużej trwa i jak puści to nie ma takiego "bum" i senności jak przy sniffie. Było już to poruszane na forum w tym temacie.
  • 125 / / 0
Zamówiłem wczoraj. W celach rekreacyjnych (ja, ziomek i dwie koleżanki %-D ). Jak z odbieraniem muzyki na 4f-MPH?
  • 0 / / 0
Dawkowanie tego oczywiscie znasz?

Subiektywnie - srodek praktycznie wogole nierekreacyjny.

Nie cytuj posta znajdującego się bezpośrednio nad Twoim; wycięto cytat - WRB
  • 640 / 118 / 0
Przy dawce rekreacyjnej, na wejściu, nawet fajnie, tylko pozabijacie się w pogoni do klopa. Ostatni sra do umywalki.
Uwaga! Użytkownik DorianGray nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Narkotyki. Nie trzeba dealera, młodzi kupują przez internet

Narkotyki są coraz mocniejsze i coraz łatwiej dostępne, alarmuje pełnomocnik rządu Niemiec ds. uzależnień.

Zaburzenia odżywiania: marihuana i psychodeliki pomagają skuteczniej niż konwencjonalne leki

Pionierskie badanie osób żyjących z zaburzeniami odżywiania wykazało, że marihuana i substancje psychodeliczne, takie jak grzyby czy LSD, najlepiej łagodzą objawy u respondentów, którzy leczyli się za pomocą leków bez recepty.

Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.