scalono
No i oczywiście jebnac w pisdu nawet te dawki potrzebne do funkcjonowania :-D co bedzie najtrudniejsze. proszę o scalenie
Piotr889 pisze:Sprawdzone Info plan odstawki jest taki ze juz teraz zszedlem do minimalnych dawek potrzebnych do funkcjonowania. Jakiś antydepresant by mi sie przydał i terapia, nic wiecej nie chce.
scalono
No i oczywiście jebnac w pisdu nawet te dawki potrzebne do funkcjonowania :-D co bedzie najtrudniejsze. proszę o scalenie
Pomyśl o przejściu na buprenorfinę (bunondol) - i ten lek możesz zredukować w ciągu miesiąca do zera.
W dziale buprenorfina jest kilka tematów.
Możesz trafić na jakiegoś buca, ale nie zniechęcaj się : ) Ja dostawałem bez problemu nawet 12 opakowań na wizycie.
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD
W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.
Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę
Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.