...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 77 / / 0
Należę do 3 grupy osób, chce się z tego gowna wyleczyć, ale żadne ośrodki mie wchodzą w gre, bo mam rodzine, prace. Guapito dziekuje za odpowiedz naprawde mi pomogles! Pozdrawiam Cie
  • 1680 / 270 / 0
Przygotuj sobie więc jakiś plan odstawki przed wizytą, żeby być przygotowanym na sensowną wymianę zdań.
Chcesz schodzić za pomocą bupry czy jak? Jeśli nie benzo to jakie nasenne? Polecam mix zolpidem + kwetiapina.
Największy przegryw na forum
  • 77 / / 0
Sprawdzone Info plan odstawki jest taki ze juz teraz zszedlem do minimalnych dawek potrzebnych do funkcjonowania. Jakiś antydepresant by mi sie przydał i terapia, nic wiecej nie chce.

scalono

No i oczywiście jebnac w pisdu nawet te dawki potrzebne do funkcjonowania :-D co bedzie najtrudniejsze. proszę o scalenie
  • 1680 / 270 / 0
Ale redukowanie dawek to mit, nie da się w ten sposób rzucić opiatów.
Poza tym nie napisałeś konkretnie co bierzesz, bo to różnica czy kodeinę, czy fentanyl czy metadon.
  • 694 / 70 / 0
Piotr889 pisze:
Sprawdzone Info plan odstawki jest taki ze juz teraz zszedlem do minimalnych dawek potrzebnych do funkcjonowania. Jakiś antydepresant by mi sie przydał i terapia, nic wiecej nie chce.

scalono

No i oczywiście jebnac w pisdu nawet te dawki potrzebne do funkcjonowania :-D co bedzie najtrudniejsze. proszę o scalenie
NIE ZACZYNAJ BRAC SSRI !!!!!!!! Splyca cie emocjonalnie tak, ze nie bedziesz odczuwal wiecznego przygnebienia (na poczatku), ale tez zadnej przyjemnosci z zadnej czynnosci!
BKiHKAL - Beta Ketones I Have Known And Loved: Fuck You α-PVP %-D
  • 77 / / 0
No te najslabsze tram, czesciej koda. Ale ciąg trwa prawie 3 lata kur.. Z mniejszymi przerwami. Próbowałem odstawiać to dramat był, najgorsza depra jak teraz pomysle to nie do przejścia. Wiem ze inni maja gorzej na twardszych dragach
  • 1680 / 270 / 0
Niby mają gorzej, ale trzy lata w ciągu na Tramalu to już jest dość mocne uzależnienie, redukując dawki nie dasz rady. Dojdziesz do 100mg i będzie problem. Znam to z autopsji i nie tylko ja.
Pomyśl o przejściu na buprenorfinę (bunondol) - i ten lek możesz zredukować w ciągu miesiąca do zera.
  • 77 / / 0
Potwierdzene Info brzmi pieknie doskonale, ale czy lekarz wypisze od tak recke na to jak mu zaproponuje?
  • 1680 / 270 / 0
No właśnie tutaj chodzi o to byś się przygotował do rozmowy, bunondol to lek stosowany między innymi przy uzależnieniu od opiatów po to by z nich zejść ale nie każdy lekarz ma tego świadomość. Ja trafiłem na takich, którzy mieli tego świadomość i dostałem recepty. Poczytaj sobie o tym leku i przygotuj się na rozmowę.
W dziale buprenorfina jest kilka tematów.
  • 12799 / 2488 / 0
Jeżeli pokażesz lekarzowi, że chcesz sobie tym pomóc, powinien przepisać bez problemu - szczególnie, że jest na zwykłą receptę. Naturalnie nie chodzi o pomoc w zaleczeniu skręta...
Możesz trafić na jakiegoś buca, ale nie zniechęcaj się : ) Ja dostawałem bez problemu nawet 12 opakowań na wizycie.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Marihuana pod kontrolą czy na sprzedaż? Badanie pokazuje różnicę

Debata o marihuanie zwykle sprowadza się do prostego pytania: legalizować czy nie? Analiza opublikowana w The Lancet Psychiatry wskazuje jednak, że ważniejsza jest odpowiedź na pytanie, jak wprowadzona jest legalizacja.