Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 16 / 3 / 0
Macie jakieś ciekawe sposoby na konsumpcję tabletek z Thiocodinu? Najlepiej takie żeby poszło szybko i bez większej styczności ze smakiem. Ostatnie dwa razy jak to żarłem popijając pojedynczo tabletkę za tabletką to miałem delikatne zwroty, a odruchy wymiotne mam dosłownie za każdym razem. No po prostu nie jestem w stanie znieść smaku tego gówna, na samą myśl przed ich zjedzeniem czuję jak mi już żarcie podjeżdża pod gardło...
  • 2116 / 634 / 0
@Trams0n hmm, dla mnie to niewyobrażalny problem bo obecne tabletki thio i tak są o wiele mniej żrące niż kiedyś (ach, moja bruzda na języku), natomiast jeśli sulfogwajakol i reszta powodują u Ciebie aż taką reakcję, to proponuję kupić sobie ulubiony jogurt, sproszkowane tabletki zmieszać z nim w dość dużych proporcjach zabijających smak, szybko zjeść, voila. Podobnie można postąpić z dowolnym napojem, lodowata pepsi byłaby tu chyba idealna.
PS - albo jedz je tak, jak pije się spirytus. ;-) %-D
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 482 / 96 / 0
@Trams0n To moze zamiast thiocodinu spróbuj zrobić ekstrakcję z Antidolu. Nie będziesz wtedy musiał jeść tych tabletek. Wystarczą dwa łyki i już cała substancja będzie w żołądku ;) a jak konieczne chcesz ten Thio to bierz więcej tabletek na raz. Ja zawsze łykam 8-10 tabletek a raz. Jak się ma ich załóżmy 40 no to każdą łykać pojedynczo byłoby masochizmem :D
Ostatnio zmieniony 13 maja 2020 przez anonimowy18, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 113 / 2 / 0
@Trams0n

Ja Ci powiem, ze tez nie lubie tego smaku, ale nie jest zle jak sobie pocukrujesz wode z 4lyzeczki, do tego pol cytryny i troche soku malinowego, tego co do herbaty sie dodaje. I to jest naeet smaczne - zreszta kto co lubi 😁
Uwaga! Użytkownik czekam na nick nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2532 / 602 / 0
Ja nie wiem z czym problem bierzesz do ryjca po 5 tab delikatnie je trzymając w ustach żeby ich zbytnio nie dotykać i popijasz dużym lykiem wody.. Jak się dobrze nauczysz to nawet nie czuć smaku. A jeśli ktoś robi z tego jakieś wielkie problemy to nie wiem, może ich nie jedz skoro są takie niedobre? Myślałem że każdy bierze poprawkę na to że żeby było fajnie to trzeba się "nacierpiec"... To nie głaskanie jednorożca tylko ćpanie obrzydliwych tabletek za grosze po 15mg na tabletkę i zarzeranie się wstrętnym sulfogwajakolem. Jakby ktoś nie zauważył.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1223 / 487 / 0
po co zrec te tabletki,robimy ekstrakcje z antidolu ewentualnie nurefenu, i mamy tylko dwa-trzy lyki gorzkawej wody do lykniecia.
  • 113 / 2 / 0
A jak tak ową ekstrakcje zrobić? żeby było najlepiej i najszybciej.
Uwaga! Użytkownik czekam na nick nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2532 / 602 / 0
Poszukaj trochę milion razy było opisywane, dlaczego ktoś ma kolejny raz pisać to samo?
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 113 / 2 / 0
Dobra poszukam, chyba ze masz juz gotowy link jakiś albo pamietasz temat.
Druga sprawa, żarcie całych tabletek tak samo dziala, ten sam efekt daje, po ilu wchodzą i trzymaja tak samo?
  • 916 / 171 / 0
Poszukaj sobie sam dla zasady i szacunku tych którzy to porządnie opisali. Po za tym co wy macie tak z tym antidolem? Przecież droższe to i niebezpieczne jak się jest debilem. Osobiście łykam po 30 na raz bez popijania i jeszcze sprawia mi to przyjemność, ale co kto lubi. Jak masz taki poblem to polecam thiocodin w syropie. Lekko malinowy słodki smak. Bardzo dobre. Latem kiedyś to mroziłem i piłem powoli jak jakiegoś drinka. Ewentualnie można dodać też trochę cytryny to wtedy już w ogóle jest zajebiste jak jakiś jack daniels.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło

Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

83-latce z alzheimerem podano psychodelik. Niezwykła reakcja organizmu

Po jednorazowym podaniu wysokiej dawki psylocybiny 83-letnia pacjentka z ciężką chorobą Alzheimera, mówiąca dotąd głównie monosylabami, zaczęła inicjować rozmowę. Lekarze zauważyli też inne oznaki poprawy, a przypadek opisano w „Frontiers in Neuroscience” - uznanym, interdyscyplinarnym czasopiśmie naukowych poświęconym neurobiologii.