mając na myśli grubo, rzekłbym fchuj grubo nawet.
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
mi totalnie nie robiło różnicy czy rozkruszone na je*bany pył tabsy wrzucałem czy w całości, podkreślam MI.
za to czy sniff czy oral różnica była wyłącznie w szybkości działania (może minimalna w długości fazy, trudno trochę mi sobie przypomnieć, bo swoją przygodę z tą substancją skończyłem szybciej niż zacząłem)
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
14 listopada 2024podpaski pisze: Czy po dłuższym ciągu odstawienie oxy z dnia na dzień, alprazolam (xanax) zniweluje zjazd psychiczny lub nawet objawy fizyczne?
Zimno minie w dolnych częściach ciała miej więcej 2/3tyg. - iporel by tutaj nieco pomógł no i ogólnie robi sam w sobie w chuj robotę przy skręcie szczególnie po oksy.
Dodam że biorę escitalopram, poza tym różaniec górski, ashwagandha, jakieś witaminy ale nie sądzę żeby to miało znaczenie w kontekście oksy.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami
Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.