Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 1408 / 374 / 2
@podpaski odpowiednik trampa + parasyfu przy aż 400mg oksy wyjdzie grubo po za skalę toksyczności parasyfu dla wątroby i grubo po za skalę maksymalnej dziennej dobowej dawki trampa, nie wspominając o dawce po której próg padaczkowy zmniejsza się kilkukrotnie.

mając na myśli grubo, rzekłbym fchuj grubo nawet.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 214 / 76 / 0
Próbował ktoś wrzucać OxyContin w całości żeby wydłużyć działanie? Ma to w ogóle jakiś sens?
  • 1408 / 374 / 2
@halowpierdol
mi totalnie nie robiło różnicy czy rozkruszone na je*bany pył tabsy wrzucałem czy w całości, podkreślam MI.
za to czy sniff czy oral różnica była wyłącznie w szybkości działania (może minimalna w długości fazy, trudno trochę mi sobie przypomnieć, bo swoją przygodę z tą substancją skończyłem szybciej niż zacząłem)
  • 24 / 1 / 0
Czy po dłuższym ciągu odstawienie oxy z dnia na dzień, alprazolam (xanax) zniweluje zjazd psychiczny lub nawet objawy fizyczne?
Uwaga! Użytkownik podpaski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3065 / 1040 / 0
zniweluje część objawów psychicznych i fizjologicznych, ale w całości skręta nie zniesie. im krótszy był ów ciąg, tym bardziej wspomniany przez ciebie lek będzie pomocny - przy dłuższej lekozależności tylko pełny lub ew. częściowy agonista rec. opioidowych zabije w pełni wszystkie objawy abstynencyjne przywracając rozregulowany organizm do chwilowej homeostazy.
w razie potrzeby proszę kontaktować się ze mną przy pomocy PM-ek, przy poruszaniu tematów "drażliwych" proszę o używanie PrivNote lub o kontakt mailowy.

skrzynkaprzodownik@protonmail.com

with regards, przodownik
  • 214 / 76 / 0
14 listopada 2024podpaski pisze:
Czy po dłuższym ciągu odstawienie oxy z dnia na dzień, alprazolam (xanax) zniweluje zjazd psychiczny lub nawet objawy fizyczne?
Benzo częściowo pomoże, ale znacznie lepsza będzie pregabalina. Każdy opiowrak powinien mieć ją w swojej apteczce, bo stanowi świetne wsparcie podczas odstawiania opio.
  • 24 / 1 / 0
Odstawiam oksykodon, póki co 1 dzień pregabalina 75mg rano i na wieczór. Póki co najgorzej co mi przeszkadza to bardzo mi zimno. Kiedy to przejdzie? Szczególnie w dłonie i stopy
Uwaga! Użytkownik podpaski nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1408 / 374 / 2
@podpaski gratuluję zejście na lepszą stronę życia.
Zimno minie w dolnych częściach ciała miej więcej 2/3tyg. - iporel by tutaj nieco pomógł no i ogólnie robi sam w sobie w chuj robotę przy skręcie szczególnie po oksy.
  • 7 / / 0
Polecam pregabalinę ale w dawkach 2x300 mg. W moim przypadku znosi to całkowicie biegunke, zimno, dreszcze, głęboki smutek. Diazepam na sen też polecam. Mirtazapina lub mianseryna też się sprawdzi na sen.
  • 56 / 1 / 0
dobra, nie wiem czy cos zle robie czy to tolerka wiec proszę o pomoc - okolo miesiąc temu na przestrzeni miesiaca (zaczynajac od powiedzmy polowy września i zerowej tolerki, zjadlem z 6-7 razy oxy w dawkach ok 20-60mg i xana ok 0.5-1mg, popijając wcześniej sok z grejfruta), teraz zrobiłem przerwe na 3 tygodnie, wrzuciłem 40 mg i klepnęło lekko, jak kratom lub kodeina - czy mogla mi sie wykształcić az taka tolerka? czy może cos zle robie - pije z litr soku z grejfruta godzinę przed przyjęciem oksy, zmywam otoczkę w cieplej wodzie (obracam w palcach az nie widać tej niebieskawej otoczki w oxydolorach), łykam w całości. Z dwa razy może klepnęło tak jakbym się tego spodziewał (przed przerwą, może za pierwszym i czwartym razem) ale tak to mam wrażenie jakbym coś robił źle.
Dodam że biorę escitalopram, poza tym różaniec górski, ashwagandha, jakieś witaminy ale nie sądzę żeby to miało znaczenie w kontekście oksy.
ODPOWIEDZ
Newsy
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków

Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.

Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu

Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.

30% Polaków w wieku od 15 do 34 roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami

Krajowe Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom informuje, że dane dotyczące zażywania narkotyków w Polsce przez młodych ludzi są niepokojące. 30% Polaków w wieku od 15. do 34. roku życia przyznaje, że miało kontakt z narkotykami. Kolejne akcje policji pokazują, że problem jest. W dwa dni zatrzymano w sumie 13 osób mających związek z handlem narkotykami.