Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 916 / 171 / 0
10 grudnia 2017Acetyl pisze:

Może nie zadziałało tak jak powinno, nie było działania psychodelicznego, ale po tej akcji tydzień nie spałem, dostałem pięknej psychozy, najdziwniejszego odklejenia i życia w półśnie, jakimś cudem udało mi się wmówić sobie, co jest rzeczywiste a co urojone, chodzić na zajęcia i co najdziwniejsze wszystko pozaliczałem, chyba wpadła nawet jakaś piątka z farmakologii.
Siedze w psychiatryku i niemotę spać od x dni. Rano po kawie zaliczyłem pierwszorzędna psychozę. Oskarżam benzo kodeinę lekasxa co mi zapisał coś podobnego do kwetiapiny a niedal podpisu i czekam do poniedziałku.
...a przecież przed psychiatrykiem paliłem 5-7 mg DOC i 25 mipro na pożegnania.
Nie pamietam co robię na początku nocami kminkiem teraz nie ogarniam swoich postów.
Co mogę zrobić... od kiedy wykryto mi morfinę 0 kontaktu z lekarzem. Chyba przyjechałem w poniedziałek wiec wtorek środę przespałem na benzo a od tego czasU 0 snu. Prosić mamę o Pawełki z alko?
(Przepraszam jeśli post nie należy do tematu proszę tylko o pomoc bo niemyślenia)
Mam mocne halucynacje po zamknięciu oczu.
Piętnastu chłopa na umrzyka skrzyni ho aj ho i w butelce rum. Pij na zdrowie resztę czort uczyni.
  • 2242 / 374 / 0
Może niech Ci ktoś ziółka do zaparzania kupi jakieś, gorzką czekolade, cukierki ziołowe
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 5383 / 988 / 0
Ja bym poprosił o preparat z kozłka lekarskiego :) na bazie alko. Dla mnie patologia... pewnie byś dłuzej posiedział jakbyś tym listem o samobojstwie sie zaslonil, ale by Cie inaczej traktowali.
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 25 / / 0
Kurwa nie wiem co robić nie chce milionowy raz jechać na SOR w tym roku, zajebałem sniffem jakies 250mg ścierwa, wczesniej sporo wódki teraz mam straszne mdlosci i okropny bol głowy, czuje sie jakby mi sie ktos bawil mózgiem i ściskał go imadłem, bez kitu straszny punktowy ból głowy, połknalem paracetamol i polówke aspiryny i jest kurwa sto razy gorzej serce to mi napierdala jakby zaraz mialo wyjsc z klatki i poleciec na księżyc nie mam zadnego benzo zeby sie uspokoić jak zawsze panikowalem to takiej fazy kurwa njeszcze nigdy nie przezylem , siedze aktualnie z cisnieniomierzem na rece 140/86 i puls 138 kurwa dajcie jakies wskazowki
Uwaga! Użytkownik Diggry nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1544 / 198 / 0
cosnienie i puls nie jest wyjebane w kosmos jakoś tragicznie , ja bym napił sie meliski/jakiś ziół , ewentualnie poszedł na spacer i spróbował przeczekać , jak by sie pogarszało to niestety sor.. jakbyś miał zjechać
  • 1864 / 703 / 0
Puls za wysoki, ale takie ciśnienie to ja mam na trzeźwo, nie panikuj na razie.
"Na nic mi terapia,
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
  • 1544 / 198 / 0
no za wysoki , ale po wódce i speedzie to i tak niziutki :)

nie wiem czemu ale kiedyś naćpany jakimiś bk i alko ścigałem sie ze znajomymi wtedy puls chyba byl ze 220 , cud że żyje
  • 2242 / 374 / 0
zjedz słodkie, meliska, rumianek, cytryna,
zażyj witaminki,minerały,elektrolity,
magnez
Tam..tutaj, jestem no tak, hehe xd
  • 2 / 1 / 0
WITAM
Jestem tu nowa i nie wie gdzie powinnam dodać ten post. Nie wiele wiem o cpaniu, jedyny kontakt jaki miałam to trawka kilka lat temu i leki przeciwbólowe citodon i oxynorm nie nadużywam ich bo nie chce się uzależnić (jestem chora ). Boję się narkotyków tak naprawdę. Mam bliska mi osobę (rodzina) która brała 20 lat heroine (palenie i dozylnie, w sumie już w ostatnich latach tylko domyślnie) oczywiście i inne i przeróżne eksperymenty jego. Nie raz wzywalismy pogotowie bo jego serce nie jednokrotnie stawalo. W obecnej chwili ten czlowiek ma 47 lat od wczoraj jest w szpitalu z wodobrzusze marskoscia wątroby i zoltaczka mechaniczna, waży nie wiele. Czy to już jego koniec? czy ktoś miał podobny przypadek? Twierdził wczoraj ze pójdzie na leczenie, ale ciężko mi w to uwierzyć tym bardziej że już dziś chciał na chwilę wyrwać że szpitala wiadomo po co. W jaki sposób można mu pomóc wesprzeć go dać siłę, czy może to już nie mozliwe, niestety rodzina zawsze bagatelizować umiała problem, wypierała się że coś takiego jest w naszym domu, bo jak to by wyglądało przecież w rodzinie policjanci jest a tu drugi jest narkomanem, w pewnym stopniu dała przyzwolenie na to wszystko bo udawała że nic się nie dzieje. Powiedzcie czy jest jeszcze szansa dla niego ?

Dziękuję za wszelkie odpowiedzi i przepraszam za ten post w tym miejscu, ale naprawdę nie wiedziałam gdzie go napisac.
  • 3455 / 565 / 2
Polecam dlaniego osrodek Familia w Gliwicach nie takie przypadki z tego wychodzily tam.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996

Newsy
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych

Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.