10 grudnia 2017Acetyl pisze:
Może nie zadziałało tak jak powinno, nie było działania psychodelicznego, ale po tej akcji tydzień nie spałem, dostałem pięknej psychozy, najdziwniejszego odklejenia i życia w półśnie, jakimś cudem udało mi się wmówić sobie, co jest rzeczywiste a co urojone, chodzić na zajęcia i co najdziwniejsze wszystko pozaliczałem, chyba wpadła nawet jakaś piątka z farmakologii.
...a przecież przed psychiatrykiem paliłem 5-7 mg DOC i 25 mipro na pożegnania.
Nie pamietam co robię na początku nocami kminkiem teraz nie ogarniam swoich postów.
Co mogę zrobić... od kiedy wykryto mi morfinę 0 kontaktu z lekarzem. Chyba przyjechałem w poniedziałek wiec wtorek środę przespałem na benzo a od tego czasU 0 snu. Prosić mamę o Pawełki z alko?
(Przepraszam jeśli post nie należy do tematu proszę tylko o pomoc bo niemyślenia)
Mam mocne halucynacje po zamknięciu oczu.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
mam zatrute złem DNA,
genetyczny krwi sabotaż,
samozwańczy świr..."
nie wiem czemu ale kiedyś naćpany jakimiś bk i alko ścigałem sie ze znajomymi wtedy puls chyba byl ze 220 , cud że żyje
zażyj witaminki,minerały,elektrolity,
magnez
Jestem tu nowa i nie wie gdzie powinnam dodać ten post. Nie wiele wiem o cpaniu, jedyny kontakt jaki miałam to trawka kilka lat temu i leki przeciwbólowe citodon i oxynorm nie nadużywam ich bo nie chce się uzależnić (jestem chora ). Boję się narkotyków tak naprawdę. Mam bliska mi osobę (rodzina) która brała 20 lat heroine (palenie i dozylnie, w sumie już w ostatnich latach tylko domyślnie) oczywiście i inne i przeróżne eksperymenty jego. Nie raz wzywalismy pogotowie bo jego serce nie jednokrotnie stawalo. W obecnej chwili ten czlowiek ma 47 lat od wczoraj jest w szpitalu z wodobrzusze marskoscia wątroby i zoltaczka mechaniczna, waży nie wiele. Czy to już jego koniec? czy ktoś miał podobny przypadek? Twierdził wczoraj ze pójdzie na leczenie, ale ciężko mi w to uwierzyć tym bardziej że już dziś chciał na chwilę wyrwać że szpitala wiadomo po co. W jaki sposób można mu pomóc wesprzeć go dać siłę, czy może to już nie mozliwe, niestety rodzina zawsze bagatelizować umiała problem, wypierała się że coś takiego jest w naszym domu, bo jak to by wyglądało przecież w rodzinie policjanci jest a tu drugi jest narkomanem, w pewnym stopniu dała przyzwolenie na to wszystko bo udawała że nic się nie dzieje. Powiedzcie czy jest jeszcze szansa dla niego ?
Dziękuję za wszelkie odpowiedzi i przepraszam za ten post w tym miejscu, ale naprawdę nie wiedziałam gdzie go napisac.
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.