Tramal (tramadol) z kolei, to lek spoza wykazu, formalnie nie figuruje jako narkotyk i przepisuje się go na identycznych zasadach, co zwykłe leki. jedyne co może być barierą w uzyskaniu e-recepty, to jakieś osobiste bariery i rezerwowe podejście danego lekarza dot. ordynowania tramadolu, który jakby nie patrzeć też jest agonistą rec. opioidowych.
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
W takim razie jesli nie ma sie stwierdzonego nowotowru zostaje Tramal, jesli nie chce sie faszerowac parasyfem czy innmi NLPZ-kami...
31 października 2024Mariusz88 pisze: Można przy SSRI a dokładnie paroksetynie wcinać oxy?
Pytanie po co, w końcu „leczysz się - nie ćpaj” i tak dalej.
@Palkrolik albo wyrabianie historii w PLB idąc po kalsycznej drabince NLPZ - tram - dhc - bupra w plastrach - etc, przeplatanej jakimiś skierowaniami na rehabilitacje, neuro, tomografy czy inne zastrzyki. W końcu przepiszą oxy, a potem coraz większe.
No i zostają magicy co za kafla przepiszą reckę na osiemdziesiątki na 100% wykupu
31 października 2024podpaski pisze:Jak myślicie, jakbym skruszył na "yebany" pył dwa Oxydolory 80mg, i wrzucił do grzałki z epapierosem
- Vapowanie Oxykodonu z epapierosa!
(zalany liquid tzw ta sól nikotynowa shot 20mg, grzałka ma pojemność około 3 ml liquidu) to zadziała to i da radę się tym ujebać? Może to byłby ekonomiczniejszy sposób upierdolenia się niż
Szukałem i nie mogę nic znaleźć na temat vapowania oxy. Mój dill ma sprzedaż epapierosy z oxy za 300 zł, ale skoro mam epa, olejek i dwie tabletki oxy80 to na początek zanim to w ogóle bym zamówił chciałbym sam sprawdzić jak to zadziała.
![]()
Chciałbym dodać, że mam jeszcze w domu kilka paczek Doreta 75mg + paracetamol, czy taki miks z oksykodonem (nigdy nie próbowałem) polepsza faze, wydłuża? Jeśli ktoś zna się na tym, to niech mi odpowie też czy taki mix 2 substancji (a w sumie 3, bo parasyf) jest "ekonomiczny"? I w jaki sposób, i czasowo zarzucać?
Okolo 3 , 4 dni bez oksy
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki
Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.
Dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się ze spadkiem nadmiernego spożycia alkoholu
Nowe, finansowane ze środków federalnych badanie przeprowadzone w stanie Oregon wykazało, że dostęp do legalnych sklepów z marihuaną wiąże się z niższym poziomem nadmiernego spożycia alkoholu, zwłaszcza wśród osób dorosłych w wieku 21–24 lata oraz powyżej 65 roku życia.
Donald Trump podpisał ustawę rekryminalizującą produkty z konopi zawierające THC
Historyczny zwrot w amerykańskiej polityce konopnej. Prezydent Donald Trump podpisał ustawę budżetową, która zawiera kontrowersyjne zapisy. W praktyce oznaczają one rekryminalizację konopi w USA. Nowe prawo uderza w tysiące produktów z THC, w tym popularne Delta-8. To radykalne cofnięcie liberalizacji, którą Trump sam wprowadził, podpisując słynną ustawę Farm Bill w 2018 roku. Decyzja zapadła po tygodniach paraliżu rządu. Izba Reprezentantów przyjęła pakiet w środę, głosami 222 do 209.