Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 33 / / 0
trudny pisze:
Umysł bardzo czysty jednak każdy na raz miał do powiedzenia tyle, że ciężko było się dogadać :D
typowe dla 3, za pierwszym razem miałem podobnie :-) później już ciężko było złapać podobny efekt przy małej ilości
  • 192 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: gramik1g »
My to wszystko wiemy :-)
  • 704 / 5 / 0
Wczoraj na zerowej tolerce (3 miechy przerwy) poszło 250mg +50mg sniffem.
Do tego giebelsik, faza przednia, bardzo pokopało :-).

Ile dni przerwy, żeby 5mapb (też od 3 miesięcy nic) też tak ładnie kopnęło? Tydzień starczy?
Dowalić w dniach przerwy 5htp, żeby odbudować troche serotoninki?
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1262 / 17 / 0
Oczywiście, że dowal, a jak bez 5-HTP to 2 tyg. przerwy. Nie będę marudził co sądzę o ben...

Po 3-MMC nigdy nie miałem czystych myśli, zawsze czułem się mniej bystry i tak się zachowywałem. Za to po średniej ilości 4rki bez problemu bez przypału gdzie bym nie był.
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1151 / 229 / 7
Kilka godzin po zejściu z małej dawki 3-MMC zjadłem: n-acetyl l-tyrozynę + 5-htp.
Wróciła lekka faza 8-( ale bez efektów ubocznych (wyjebanych źrenic).
Polecam serdecznie :old:
Życie to trip, więc dbaj o set&setting.
ENTEOGENY PRAWEM, NIE TOWAREM!
Układ nagrody kurwą jest.
  • 395 / 36 / 0
Jak 3MMC ma sie do chlorowodorku mianseryny? Chce przed spaniem sobie aplikować 0,5 tab miansec przez okres 1 tyg, później zrobić tripa na 3mmc. Teraz do spania biorę 5-htp 200 mg. Duże ryzyko będzie wystąpienia ZS
  • 91 / 4 / 0
3MMC już mnie 'nie robi', występuje jedynie lekka, krótka pluszowość, 0 euforii, sprawdzone przy braku tolerancji. Czym podbić działanie 'trójki' żeby się troszku poturbować?
Pewnie zaraz ktoś napisze, że NEB. Jednak nie w każdym shopie dostępne są te dwie substancje. Z alfą lepiej nie łączyć, próbowałem...SOR. Może coś z apteki?
"Bakin' soda, I got bakin' soda"
  • 47 / 3 / 0
Powiedzcie mi jak jest z podaniem domięśniowo? Jest skuteczne i jakie dawki?
  • 1262 / 17 / 0
moklobemid + 500% działania każdej substancji +50% szansy zgona

metylokatynon ? ? ? ? ? pewnie euforia będzie wyjebana, ale raczej przez niego a nie przez 3-MMC +200% szansy uzależnienia, +50 do tachykardii, +1000 do zwały, +100 do wózka i paraliżu.

Dbanie o zdrowie +90% szansy na normalne życie +50% szansy na działanie dragów na normalnym poziomie

Zmniejszenie tolerancji niskimi dawkami DXM +100% mocy działania dragów, ewentualnie kilka acodinów + 3-MMC ale to niebezpieczne(Zespół serotoninowy)

Przeżuć się na I.V pomoże na stówę

NEB to bardzo dobry pomysł ale również jak zawsze miks stymulant + stymulant = działanie się mnoży, efekty niepożądane JESZCZE BARDZIEJ SIĘ NAMNAŻAJĄ
Uwaga! Użytkownik NieLubieZielska nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / / 0
Jak wyglada mix 3mmc z pixem/MDMA zwanym niebieski superman? pytalem sie w odpowiednim dziale ale nikt mi nie odpisal na moje pytanie wiec moze tutaj :3
ODPOWIEDZ
Newsy
Marihuana i psychodeliki oceniane najwyżej w leczeniu zaburzeń odżywiania

Czy marihuana i psychodeliki mogą zrewolucjonizować leczenie anoreksji i bulimii? Nowe badanie opublikowane przez Amerykańskie Towarzystwo Medyczne (AMA) wskazuje, że pacjenci oceniają konopie i klasyczne psychodeliki jako najskuteczniejsze substancje w łagodzeniu ich objawów.

Palenie marihuany trzykrotnie zwiększa ryzyko raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat

Najnowsze badania naukowców z Uniwersytetu Kalifornijskiego w San Diego pokazują, że osoby z zaburzeniami związanymi z używaniem marihuany (CUD) mają ponad trzykrotnie wyższe ryzyko zachorowania na raka jamy ustnej w ciągu pięciu lat. Związek ten utrzymuje się nawet po uwzględnieniu takich czynników jak palenie tytoniu czy wiek. Wyniki rzucają nowe światło na potencjalne zagrożenia zdrowotne związane z długotrwałym i intensywnym używaniem konopi.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.