Rozumiem, że bagatelizuje ten problem (czego oczywiście nie popieram), najwyraźniej sam musi się o tym przekonać/ma w to wyjebane.
Nie rozumiem natomiast bagatelizacji uzależnienia od benzodiazepin i analogii do przejścia z nikotyny na... nikotynę. Wyobraź sobie, że z alprazolamu przerzucasz się bez problemu na diazepam. Czy to dowód, że benzo ciebie nie uzależnia?
W kwestii grejpfruta posłuchaj się eth0.
@STR88
analogii do przejścia z nikotyny na... nikotynę.
No nie ma co tutaj rozumieć, przeszedłem z mocnych fajek na e-peta z wkładami, które nie zawierają nikotyny, ale może to ja źle to pojmuję i nie ma między tymi dwoma rzeczami żadnej różnicy
skrzynkaprzodownik@protonmail.com
with regards, przodownik
Wytłumacz chłopowi bo ja na niego nie mam sił
Żeby nie było, spotykam starszego gościa co robi u mnie ale inna firma. Mówi że ma recke na 2x30 tram 150mg. Pyta mile ile, ten 20zl, 22zl na 30% wykup od razu 1,2g+10mg alpry i baklo 50mg 2 klona , coś tam smyra ale chyba tolerka podskoczyła i muszę zaczynać od 2g trama
Taka to moja abstynencja że po pregabie (lecznicz), po połówce alpry i drinku jade właśnie do całodobówki jebane pół godziny autobusem żeby kupić sobie dexa. Jebane życie. Wszystko jebane aaahh...
On her ship tied to the mast
To distant lands
Takes both my hands
Never a frown with golden brown
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Koniec hurraoptymizmu? Brakuje dowodów na skuteczność medycznej marihuany przy większości schorzeń
Złe wieści dla osób, które widzą w medycznej marihuanie remedium na całe zło świata – nawet na nowotwory. Analiza 2500 badań wykazała, że jej skuteczność można potwierdzić zaledwie w ułamku schorzeń, na które jest stosowana. Czy kannabinoidy czeka podobna przyszłość co opioidy?
Alkohol ma zniknąć z pola widzenia? Jest petycja do resortu zdrowia
Polska Organizacja Przemysłu i Handlu Naftowego (POPiHN) złożyła w Ministerstwie Zdrowia petycję, w której proponuje wprowadzenie jednolitych zasad tzw. sprzedaży bezwitrynowej alkoholu. To rozwiązanie nie polega na zakazie sprzedaży ani na ograniczaniu konkretnych kanałów dystrybucji. Chodzi o to, by alkohol nie był eksponowany wprost w przestrzeni zakupowej.
CBŚP rozbiło międzynarodową grupę produkującą marihuanę
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji zatrzymali pięciu obywateli Serbii i zlikwidowali dwie profesjonalne plantacje konopi innych niż włókniste. Zabezpieczono ponad pół tysiąca roślin oraz 55 kilogramów gotowego suszu. Sprawa ma charakter międzynarodowy.