Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 113 / 2 / 0
@psychogenius

Jeszcze zapytam, przed Acodinem tez trzeba iles tam nie jesc? Bo w tym momencie jem obiad i bede wybieral sie do apteki, a raczej do dwoch aptek (maly wybor, bo mam tylko dwie) xd.

1.5h miedzy Acodinem a thiocodinem.
O ktorej najlepiej wrzucic acodin od teraz i pozniej thio?

Najlepiej przed thiocodinem ile nie jesc?
Uwaga! Użytkownik czekam na nick nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 239 / 51 / 0
O 20 se wrzuc aco jak jesz całą paczke a o 4 mozesz kode juz. 2h niejedzenia styknie
Jak jesz tylko 90mg to po 1.5h mozesz kode wrzucac
ja nawet nie chodze
ja latam
  • 113 / 2 / 0
@psychogenius

Wlasnie mam juz wszystko thio i aco.
Ale chce tylko te 90mg aco(moze 105mg), to moge juz zarzucac jak jadlem 2h temu obiad? I za 1.5h 150mg thio?
Uwaga! Użytkownik czekam na nick nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2198 / 715 / 0
Więcej nie znaczy lepiej, metabolizm DXM akurat częściowo koliduje z kodeiną. Przypominam też że badanko z którego się wzięło (tak sądzę przynajmniej) podbijanie opio DXM stosowało proporcje morfiny i DXM 1:1. Sam mniej więcej tego się trzymałem większość czasu albo troszkę niżej schodziłem, na 600mg kody zwykle 45-60mg. Tymi odstępami od żarcia się nie schizuj, to dosyć czasu, poza tym oba środki świetnie się wchłaniają przy podaniu doustnym, nie musisz walczyć o każdy procent dostępności żeby cię pogrzało cokolwiek.
Autor tego posta jest żywym (?) przykładem że selekcja naturalna nie działa.
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
  • 239 / 51 / 0
Jedz, jedz. Miłego
ja nawet nie chodze
ja latam
  • 113 / 2 / 0
To się posłucham i zarzuce te 90mg (mniej) do 150mg kody - bo ja to nigdy w niczym umiaru nie mam i już w połowie zerwałem kontakt ze światem %-D :tabletki:

Tak troche z innej beczki, podejrzewam że mam rozjebana pamięć ogólnie wzrokową i słuchową - ale to moja diagnoza.
Czy to jest odwracalne? Moze się to naprawic ? Może dlatego nie czulem tak kopania kodeiny wczoraj 180mg - 240mg bo moze za duzo.
Na trzeźwo tez mi szfankuje
Kurde no nie wiem.
  • 74 / 18 / 0
07 maja 2020czekam na nick pisze:
@psychogenius

Wlasnie mam juz wszystko thio i aco.
Ale chce tylko te 90mg aco(moze 105mg), to moge juz zarzucac jak jadlem 2h temu obiad? I za 1.5h 150mg thio?
Zależy co zjadłeś i w jakiej ilości. Mimo wszystko dwie godziny to trochę mało, na pewno po takim czasie nie masz pustego żołądka. Ja bym z godzinkę jeszcze poczekał minimum.
  • 100 / 20 / 0
Próbowałem różnych opio i szczerze to myślę, że gdybym miał piguły z fosforanem kodeiny bez żadnych dodatków to nie miałbym potrzeby walić nic mocniejszego. Jedynie w PL warunkach ćpanie kodeiny z leków OTC jest finansowo nieopłacalne i zawsze niepotrzebnie spożywa się niewielkie ilości paracetamolu albo co gorsza duże sulfogwajakolu. W sumie to jedyne co odstręcza mnie od brania kodeiny częściej. Pamiętam cudowne czasy zeszłego lata jak każdy dzień festiwalu metalowego witałem zajebaniem 600-900mg kodeiny z Ultracodu w roztworze przejrzystym niczym woda w górskim strumieniu ;). Leżenie ugrzanym na kocu, to jest to
Uwaga! Użytkownik pradziadprzysaniach nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 113 / 2 / 0
Zalewajac kodeine wrzątkiem 100stopni wody, cos sie z nia dzieje zlego? W sensie to nie jest za duza temperatura ?
  • 100 / 20 / 0
Po chuj miałbyś zalewać kodeinę wrzątkiem?
Uwaga! Użytkownik pradziadprzysaniach nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Artykuły
Newsy
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne

Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.

Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok

Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.