Jeszcze zapytam, przed Acodinem tez trzeba iles tam nie jesc? Bo w tym momencie jem obiad i bede wybieral sie do apteki, a raczej do dwoch aptek (maly wybor, bo mam tylko dwie) xd.
1.5h miedzy Acodinem a thiocodinem.
O ktorej najlepiej wrzucic acodin od teraz i pozniej thio?
Najlepiej przed thiocodinem ile nie jesc?
Jak jesz tylko 90mg to po 1.5h mozesz kode wrzucac
ja latam
Wlasnie mam juz wszystko thio i aco.
Ale chce tylko te 90mg aco(moze 105mg), to moge juz zarzucac jak jadlem 2h temu obiad? I za 1.5h 150mg thio?
Nie bierzcie moich rad poważnie, konsultujcie to z bardziej obeznanymi osobami a najlepiej lekarzem. Słuchacie mnie na własną odpowiedzialność.
ja latam
Tak troche z innej beczki, podejrzewam że mam rozjebana pamięć ogólnie wzrokową i słuchową - ale to moja diagnoza.
Czy to jest odwracalne? Moze się to naprawic ? Może dlatego nie czulem tak kopania kodeiny wczoraj 180mg - 240mg bo moze za duzo.
Na trzeźwo tez mi szfankuje
Kurde no nie wiem.
07 maja 2020czekam na nick pisze: @psychogenius
Wlasnie mam juz wszystko thio i aco.
Ale chce tylko te 90mg aco(moze 105mg), to moge juz zarzucac jak jadlem 2h temu obiad? I za 1.5h 150mg thio?
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
DMT, meskalina i psylocybina mogły wyewoluować jako narzędzia ekologiczne
Chińscy naukowcy uważają, że naturalne substancje halucynogenne mogły ewoluować przede wszystkim jako narzędzia ekologiczne, pomagające organizmom przetrwać, bronić się i wchodzić w interakcje z innymi gatunkami.
Prokurator częstował ciastkami z marihuaną. Zapadł wyrok
Przed Sądem Rejonowym w Lublinie zakończył się proces Bartosza F., prokuratora z Wrocławia oskarżonego o podanie kobiecie środka odurzającego w postaci ciastek z THC. Sąd uznał go za winnego i orzekł wobec niego grzywnę oraz pięcioletni zakaz zajmowania stanowiska prokuratora.
Operacja „Kryształ”
Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.